Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
@ Andy
Dugo nisam vidio ovakav biser post. Zaista, pametnome dosta.
@ Zlatek
Badava je dantepu (a koliko vidim i mnogim drugima) citati jos tisucu puta. I nitko od njih nece vidjeti da se zaposlenici prije svega zele nakrcati dionicama vlastite tvrtke. Toliko o tome kakva je i koliko zaposlenici u nju vjeruju. Osobito u ovim vremenima teske nelikvidnosti. Kao i AD Plastik. Nadam se da ce ipak preteziti dio investitora prepoznati taj signal i da ce cijena relativno brzo rasti (kao u slucaju adpl), bar do prosjecne planirane cijene iz Programa otkupa (500kn).
@pioneer
Upravo do te razine (oko 500kn) očekujem i ja rast ove dionice, temeljeno na brojkama iz Programa otkupa.
Nisu mi jasni biseri koji danas na prodaji ruše cijenu…
http://www.zse.hr/default.aspx?id=38101 [thumbsup]
Ne znam šta je tu dobro,možda dignu cijenu na 500 kuna pa naprave dokapitalizaciju po 400 kuna,uglavnom troše lovu za ku.ac a sami su srušili cijenu s najavom dokapitalizacije.Uglavnom naguzili su dioničare poprilično.
Ne znam šta je tu dobro,možda dignu cijenu na 500 kuna pa naprave dokapitalizaciju po 400 kuna,uglavnom troše lovu za ku.ac a sami su srušili cijenu s najavom dokapitalizacije.Uglavnom naguzili su dioničare poprilično.
[/quote]
Nikog "oni" nisu naguzili (još). Naguzili su te forumaši koje si ovdje slušao, a krivo su tumačili.
Za biti dioničar treba nešto i znati.
Ovdje se najbolje vidi kako grupica "neznalica sa foruma" krivo tumaći skoro sve što može i od jedne vrlo dobre priće napravi horor.
Informirajte se!
Učite!
A ne da kukate na svaki potez.
Ja ne znam što bi ti htio/la?
[/quote]
Nikog "oni" nisu naguzili (još). Naguzili su te forumaši koje si ovdje slušao, a krivo su tumačili.
Za biti dioničar treba nešto i znati.
Ovdje se najbolje vidi kako grupica "neznalica sa foruma" krivo tumaći skoro sve što može i od jedne vrlo dobre priće napravi horor.
Informirajte se!
Učite!
A ne da kukate na svaki potez.
Ja ne znam što bi ti htio/la?
[/quote]
Nemam ja šta kukati kada sam kupovao na 36x kuna, doduše ne neku respektabilnu količinu . Zlatek,cijena je tu samo zbog jedne stvari pa ti možeš govoriti šta hoćeš a ja bi to opisao kako sam i rekao.
A koja je to stvar? Dokapitalizacija po 400kn?
I zato je cijana na 360kn?
Ajde objasni, molim te.
Naravno i šta ako sada bude dokapitalizacija pa 400,misliš da će to proći kao i kod dalekovoda.Velika je razlika između topa 10 ovde i na dalekovodu.
Ja te ništa ne razumijem? Što zapravo želiš reči? Želiš reći da je dobro što neće proći? Ili nije dobro?
I kakve zaboga Dalekovod ima veze sa ULPL?
Ja te ništa ne razumijem? Što zapravo želiš reči? Želiš reći da je dobro što neće proći? Ili nije dobro?
I kakve zaboga Dalekovod ima veze sa ULPL?
[huh]
Razumjet ćeš,pomalo.
Ja mislim da ni ti sam sebe ne razumiješ?