ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 17.11.2024. u 21:49
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

@ Andy
Dugo nisam vidio ovakav biser post. Zaista, pametnome dosta.

@ Zlatek
Badava je dantepu (a koliko vidim i mnogim drugima) citati jos tisucu puta. I nitko od njih nece vidjeti da se zaposlenici prije svega zele nakrcati dionicama vlastite tvrtke. Toliko o tome kakva je i koliko zaposlenici u nju vjeruju. Osobito u ovim vremenima teske nelikvidnosti. Kao i AD Plastik. Nadam se da ce ipak preteziti dio investitora prepoznati taj signal i da ce cijena relativno brzo rasti (kao u slucaju adpl), bar do prosjecne planirane cijene iz Programa otkupa (500kn).

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

@pioneer

Upravo do te razine (oko 500kn) očekujem i ja rast ove dionice, temeljeno na brojkama iz Programa otkupa.
Nisu mi jasni biseri koji danas na prodaji ruše cijenu…

http://www.zse.hr/default.aspx?id=38101 [thumbsup]

Ne znam šta je tu dobro,možda dignu cijenu na 500 kuna pa naprave dokapitalizaciju po 400 kuna,uglavnom troše lovu za ku.ac a sami su srušili cijenu s najavom dokapitalizacije.Uglavnom naguzili su dioničare poprilično.

bit će bolje................

Ne znam šta je tu dobro,možda dignu cijenu na 500 kuna pa naprave dokapitalizaciju po 400 kuna,uglavnom troše lovu za ku.ac a sami su srušili cijenu s najavom dokapitalizacije.Uglavnom naguzili su dioničare poprilično.
[/quote]

Nikog "oni" nisu naguzili (još). Naguzili su te forumaši koje si ovdje slušao, a krivo su tumačili.
Za biti dioničar treba nešto i znati.
Ovdje se najbolje vidi kako grupica "neznalica sa foruma" krivo tumaći skoro sve što može i od jedne vrlo dobre priće napravi horor.
Informirajte se!
Učite!
A ne da kukate na svaki potez.
Ja ne znam što bi ti htio/la?

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

[/quote]

Nikog "oni" nisu naguzili (još). Naguzili su te forumaši koje si ovdje slušao, a krivo su tumačili.
Za biti dioničar treba nešto i znati.
Ovdje se najbolje vidi kako grupica "neznalica sa foruma" krivo tumaći skoro sve što može i od jedne vrlo dobre priće napravi horor.
Informirajte se!
Učite!
A ne da kukate na svaki potez.
Ja ne znam što bi ti htio/la?

[/quote]

Nemam ja šta kukati kada sam kupovao na 36x kuna, doduše ne neku respektabilnu količinu . Zlatek,cijena je tu samo zbog jedne stvari pa ti možeš govoriti šta hoćeš a ja bi to opisao kako sam i rekao.

A koja je to stvar? Dokapitalizacija po 400kn?
I zato je cijana na 360kn?
Ajde objasni, molim te.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

Naravno i šta ako sada bude dokapitalizacija pa 400,misliš da će to proći kao i kod dalekovoda.Velika je razlika između topa 10 ovde i na dalekovodu.

Ja te ništa ne razumijem? Što zapravo želiš reči? Želiš reći da je dobro što neće proći? Ili nije dobro?

I kakve zaboga Dalekovod ima veze sa ULPL?

Ja te ništa ne razumijem? Što zapravo želiš reči? Želiš reći da je dobro što neće proći? Ili nije dobro?

I kakve zaboga Dalekovod ima veze sa ULPL?

[huh]

Razumjet ćeš,pomalo.

Ja mislim da ni ti sam sebe ne razumiješ?

bojim se da nam je ova cijena maksimum, sve dok ne poraste atpl [sad]
ili dok ulagači ne skuže da ulpl i atpl nisu ni u kakvom odnosu međusobne ovisnosti.

New Report

Close