Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
dakle, opet porast vozarina, danas je vec $16.400. ide to lijepo, pratit cemo i dalje…
sve ide lijepo, samo ova dionica ostala u lijepom q…. (da prostite)
već mi je puna pipa ovih naloga na 3xx.
zaheb što sam strpljivo čekala dokap (sad će, samo što nije…), zaheb sa dokapitalizacijom (sqeez out malih), zaheb sa čekanjem da izađem, nevjerica kad je pala ispod 400, a ide i niže…
strogo kontrolirana dionica.
iskreno se nadam da će institucije, u predizbornom naletu radišnosti, provjeriti i ovaj biser.
pogledajte cijene ino brodara, samo su jucer rasli 8-19%. isto tako, rastu i cijene vozarina. brodarski je cjelokupni sektor kod nas debelo podcijenjen, na krilima opceg straha ulagaca. a da opcenito svi samo cekaju zeleni signal dokaz je dionica belja.
ne, nema ovdje opravdanog razloga za strah, vec eventualno nervoze koju netko jedva ceka da se jeftino ukrca. mislim da smo cjenovno defiitivno na dnu ili pri dnu. ne zaboravite i da su dionica i firma sigurnije sto je cijena dionice niza. paradoksalno ali istinito.
za nestrpljive: sada vam vise nije opravdanje ni dokap, jer je trzisna cijena cak niza od dokapitalizacijske… ne vidite li i po tome koliko je dionica nerealno podcijenjena? [wink]
mislim da smo cjenovno defiitivno na dnu ili pri dnu.
Ja mislim – ispod dna.
Frustrira me što se po tom dnu šeta, nema odbijanca, tako je očito da se guši dionica na razinama 38x. bljak.
vozarina opet porasla -> $16.700
pogledajte cijene ino brodara, samo su jucer rasli 8-19%. isto tako, rastu i cijene vozarina. brodarski je cjelokupni sektor kod nas debelo podcijenjen, na krilima opceg straha ulagaca. a da opcenito svi samo cekaju zeleni signal dokaz je dionica belja.
ne, nema ovdje opravdanog razloga za strah, vec eventualno nervoze koju netko jedva ceka da se jeftino ukrca. mislim da smo cjenovno defiitivno na dnu ili pri dnu. ne zaboravite i da su dionica i firma sigurnije sto je cijena dionice niza. paradoksalno ali istinito.
za nestrpljive: sada vam vise nije opravdanje ni dokap, jer je trzisna cijena cak niza od dokapitalizacijske… ne vidite li i po tome koliko je dionica nerealno podcijenjena? [wink]
izlazi se iz vecine dionica pa tako i iz brodara…ako padne jos nize a bude poslovala dobro i dijelila dividende slicne dosadasnjima ,ulpl ce biti jedan od best buya -ali to tek treba vidjeti…
U 11,07 h netko je kupio dionice do 385,48 kn. ULPL pomakla je nalog od 130 dionica na 387,50 kn a nalog na kupnji je povećala na 377,00 kn. ULPL nije uopće zainteresirana prodati dionice već samo ih prikupiti uz što nižu cijenu.
a da nije to market maker?
BDI index vozarina od sredine kolovoza porastao 67%.
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-dobre-vijesti-iz-svijeta-podizu-indekse/ar-15752/
ajde malo matematike …
http://reports.platou.com/FixtureReport/Pages/BulkFixtures.aspx
ne računajući cape-ove, jer ih ulpl nema, koliko je poraslo ?
BDI index vozarina od sredine kolovoza porastao 67%.
http://hr.seebiz.eu/ZSE/zagrebacka-burza-dobre-vijesti-iz-svijeta-podizu-indekse/ar-15752/
nama je to, izgleda, svejedno. [embarass]
suprmx vozarina opet up – $16.800. SVAKI dan raste, malo po malo…