ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 02:52
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tu priču pričate od 600kn na dolje. A dionica tone li tone, pravo prema cijeni za dokap.

ma da, sve ostale dionice rastu ili ne mijenjaju cijenu od kad je ulpl bio 600 do danas, jedino ulpl pada… [lol]

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

ma da, sve ostale dionice rastu ili ne mijenjaju cijenu od kad je ulpl bio 600 do danas, jedino ulpl pada… [lol]

I, koji je tvoj rezon? Ja sam mislio da je cilj igre, na vreme ispravno proceniti trendove i u skladu s time kupovati i prodavati akcije i zaraditi pare odnosno u slabim periodima sto manje izgubiti? Kadli ispade da je cilj igre popusiti pare jer ih i drugi puse?! Tek sad svatih u kakoj sam zabludi bio… Prijatno.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

moj i vas cilj je dijametralno suprotan. moj je imati fundamentalno podcijenjenu dionicu i cekati da joj poraste vrijednost, a vaš je prepoznati fundamentalno podcijenjenu dionicu, onda je drukanjem nastojati dodatno sto vise obezvrijediti, tek tada je kupiti i onda cekati da joj poraste vrijednost.

jedina nasa zajednicka dodirna tocka je da se radi o istoj dionici – ulpl. ali se mojih, na vasu zalost, necete domoci, bar ne na ovim razinama. cak i kad izigravate vuka u janjecoj kozi (bar koliko vidim iz vase slike)… a dok cubite u vasoj sacekusi – prijatno.

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

jel vam svima sjela dividenda ? ja sam u PBZ pa mi još nije, ima još netko sličan problem ?

bocvana,
mislim da je svima već sjela; zovi direktno Uljanik plovidbu, da ti provjere broj žiro računa na koji su izvršili isplatu.

Btw, jako je ružno čitati nalog za kupnju koji počinje sa brojkom 3xx 🙁

Trenutno je cijena na najnižim razinama u posljednjih 5 godina.
Čak ni u proljeće 2009 nije padala ispod 412kn.
Ali također treba reći da je već u ljeto iste 2009-e (dakle za 3 mjeseca) bila i na razinama iznad 800kn (+100%) da bi se cijena ustabilila na razinama 650-750kn.

Imam ADPL, ARNT, DLKV, HRDH, RIVP, SLRS, SUKC, TKPR, ULPL, VART Ovo nije savjet niti nagovor ni na kakvu akciju na tržištu kapitala.

sve je u debelom minusu, istok, EU, DAX….hmmm, baš teška situacija i drys….hmmm [embarass]

samo što nije...

Trenutno je cijena na najnižim razinama u posljednjih 5 godina.
Čak ni u proljeće 2009 nije padala ispod 412kn.
Ali također treba reći da je već u ljeto iste 2009-e (dakle za 3 mjeseca) bila i na razinama iznad 800kn (+100%) da bi se cijena ustabilila na razinama 650-750kn.

bilo bi krasno kad bi se ponovilo…
ali nisam optimistična. prejak je okus gubitka u ustima.

vidim kako stvari stoje…dokapitalizacija biti će izgleda na 300 kuna, nije loše.. [thumbsup]

samo što nije...

Užasan osjećaj.Jednak onome 2009.Svi čekaju dno i misle sad će, a svaki dan se tone.Da se barem ponovi onaj skok ali nada se gubi….. [undecid],sreća da je vani sunce.

cheer up – kad krene uzlet, tko će nas zaustavit… [thumbsup]
Iskreno, osim globalnih kretanja, i povodljivosti onih koji trguju na zse (pogotovo kad čitam nebuloze kako ulpl ne smije imati veću cijenu od atpl), ne vidim razlog padu ove dionice.

New Report

Close