Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
ma da, sve ostale dionice rastu ili ne mijenjaju cijenu od kad je ulpl bio 600 do danas, jedino ulpl pada… [lol]
ma da, sve ostale dionice rastu ili ne mijenjaju cijenu od kad je ulpl bio 600 do danas, jedino ulpl pada… [lol]
I, koji je tvoj rezon? Ja sam mislio da je cilj igre, na vreme ispravno proceniti trendove i u skladu s time kupovati i prodavati akcije i zaraditi pare odnosno u slabim periodima sto manje izgubiti? Kadli ispade da je cilj igre popusiti pare jer ih i drugi puse?! Tek sad svatih u kakoj sam zabludi bio… Prijatno.
moj i vas cilj je dijametralno suprotan. moj je imati fundamentalno podcijenjenu dionicu i cekati da joj poraste vrijednost, a vaš je prepoznati fundamentalno podcijenjenu dionicu, onda je drukanjem nastojati dodatno sto vise obezvrijediti, tek tada je kupiti i onda cekati da joj poraste vrijednost.
jedina nasa zajednicka dodirna tocka je da se radi o istoj dionici – ulpl. ali se mojih, na vasu zalost, necete domoci, bar ne na ovim razinama. cak i kad izigravate vuka u janjecoj kozi (bar koliko vidim iz vase slike)… a dok cubite u vasoj sacekusi – prijatno.
bocvana,
mislim da je svima već sjela; zovi direktno Uljanik plovidbu, da ti provjere broj žiro računa na koji su izvršili isplatu.
Btw, jako je ružno čitati nalog za kupnju koji počinje sa brojkom 3xx 🙁
Trenutno je cijena na najnižim razinama u posljednjih 5 godina.
Čak ni u proljeće 2009 nije padala ispod 412kn.
Ali također treba reći da je već u ljeto iste 2009-e (dakle za 3 mjeseca) bila i na razinama iznad 800kn (+100%) da bi se cijena ustabilila na razinama 650-750kn.
Čak ni u proljeće 2009 nije padala ispod 412kn.
Ali također treba reći da je već u ljeto iste 2009-e (dakle za 3 mjeseca) bila i na razinama iznad 800kn (+100%) da bi se cijena ustabilila na razinama 650-750kn.
vidim kako stvari stoje…dokapitalizacija biti će izgleda na 300 kuna, nije loše.. [thumbsup]
Užasan osjećaj.Jednak onome 2009.Svi čekaju dno i misle sad će, a svaki dan se tone.Da se barem ponovi onaj skok ali nada se gubi….. [undecid],sreća da je vani sunce.