Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,00 | 150 | 10 | 14,60 | 14,90 | 1,35% |
Imamo MM točno na 591 kunu na bidu i 606 na asku. Znači razlika 2,5%.
Tkome se isplati uopće biti u ovoj dionici, zar nije štednja bolja varijanta ?
u zadnje dvije godine ova tvrtka je isplatila ukupno 100 kn dividende što je cca 17 %
Koja to banka nudi 8,5 % godišnje?
Čime se vi bavite?
Imate li možda svoj bussines?
Dajte nam pokažite vlastitu bilancu i zaradu vlastite tvrtke, pa da je malo usporedimo s uljanikom.
I još nešto
Koliko vi to zarađujete godišnje kada vam je prinos od 8,5 % malo?
u zadnje dvije godine ova tvrtka je isplatila ukupno 100 kn dividende što je cca 17 %
Koja to banka nudi 8,5 % godišnje?
Čime se vi bavite?
Imate li možda svoj bussines?
Dajte nam pokažite vlastitu bilancu i zaradu vlastite tvrtke, pa da je malo usporedimo s uljanikom.
I još nešto
Koliko vi to zarađujete godišnje kada vam je prinos od 8,5 % malo?
[/quote]
Vidim da dosta s visine razgovarate, da niste niski rastom ili je to od rođenja ?
Da nema ovih MM ( mega majmuna) cijena ULPL bi već mođda bila i preko 1000 Kuna, a ovako imamo samo dividendu .
Kolega
Nazivati nekoga majmunom zato što čini svoj posao je u najmanju ruku primitivno.
A i jasan pokazatelj isfrustrirane osobe, isprovocirane vlastitim neuspjehom. oprostite na ovom čaščenju, ali vi upravo svojim pisanjem odajete takvu osobu. NHF
Dividende i trebaju biti zvijezde vodilje svakog ulagača, a ne čušpajz-dionice.
Nego niste nam odgovorili na postavljeno pitanje, koliko vi to godišnje zarađujete kad vam je prinos od 8,5 % premalen?
Vidim da vas zanima moja visina pa ću vam i na to odgovoriti. Visok sam 181cm.
OK slažem se,
ali imamo i činjenicu ondnosno situaciju u kojoj su svi dioničari ULPL u jednu ruku nagrađeni dividendom, a u drugu taoci kreditne politike ULPL-a.
Bez MM bila bi dividenda i rast dionice, ali ne i kredita preko zaloga dionica za ULPL.
Frustracija ?
Imao sam životnu čast upoznati najunosniji posao u RH ili Poreznog inspektora, stečajni upravitelj itd…, kakva ULPL. Porezni inspektor je iznad zakana i to zakonski po Zakonu o poreznoj upravi !
Srečom za ULPL i slične veće igrače jer ih ne diraju za sada već su fokusirani na manje pravne subjekte koji mogu u javnosti napraviti malu štetu svojim prosvjedima, ali ULPL-u su uništili također stalni i siguran izvor zarade ili manju tvrtku Bunarina. Kaznili su tu firmu jer su jedanko poslovali zadnjih 70 godina, ali državna blagajna je sada praznija no ikad.
Koliko zarađujem ? Tvrtku su mi zatvorili kada je najbolje radila u 15 godina postojanja, kao i Bunarinu !
Frustracija ?
Imao sam životnu čast upoznati najunosniji posao u RH ili Poreznog inspektora, stečajni upravitelj itd..
Koliko zarađujem ? Tvrtku su mi zatvorili kada je najbolje radila u 15 godina postojanja, kao i Bunarinu !
A što da ti kažem, tužna priča, žao mi je!
Štedite kolega, tko vam brani…a možete dio ubaciti u ovu lošu dionicu pa nakon nekog vremena podvucite crtu…sretno
http://www.poslovni.hr/vijesti/uljanik-plovidba-otpustila-3946-vlastitih-dionica-182182.aspx
dogovorena transakcija?! tko li je sretnik?
Odličan ovaj MM ovdje, bid 588, ask 603, promet nula.
Jednostavno predivno [yawn]
http://www.poslovni.hr/vijesti/uljanik-plovidba-otpustila-3946-vlastitih-dionica-182182.aspx
dogovorena transakcija?! tko li je sretnik?
sretnik je vjerojatno uprava. [lol]
Danas nam je MM na 586 i 601, možda se desi između jedna transakcija ?