ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ima li tko kakav komentar na otpuštanje 1500 dionica ULPL člana NO Uljanik plovidbe i to cca mjesec dana prije isplate drugog dijela dividende? Slučajno…. ili možda nešto zna što mi neznamo!

a otkud informacija da će ostatak dividende biti za cca. mjesec dana?
[/quote]

Ako se ne varam, prošle godine drugi dio dividende je isplaćen u srpnju. Malo sam ubrzao, vjerovatno od želje da mi što prije "sjedne" dividenda na račun. Ispričavam se na pogrešnoj informaciji.

Gdje je nestao MM ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Do kada moram imat dionice da bi ostvario pravo na 2. dio dividende?

ULJANIK PLOVIDBA D.D./REDOVNA ULPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1.
ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1)
41.972 7,24 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
2.
PAVLETIĆ DRAGUTIN
35.300 6,09 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
3.
ŠORC DARKO
35.122 6,06 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
4.
BUDISAVLJEVIĆ IGOR
26.158 4,51 Osnovni račun BANJOLE, HRVATSKA
5.
CAPO D.O.O.
23.561 4,06 Osnovni račun BRTONIGLA, HRVATSKA
6.
BRAJKOVIĆ ANTON
22.414 3,86 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
7.
FLORIČIĆ MARTINA
21.204 3,66 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
8.
RADOLOVIĆ KARLO
18.920 3,26 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
9.
ZEVNIK JANEZ
18.917 3,26 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
10.
RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D.
14.712 2,54 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 44,53

da li je negdje objavljen info kada će točno biti skupština i isplata ostatka dividende?

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

zašto je stalo? kad ćemo poletjeti?

ulpl ide u dokapitalizaciju! i to vrlo brzo! ovo bi moralo konačno značajnije pogurati dionicu prema gore. yessss!

ulpl ide u dokapitalizaciju! i to vrlo brzo! ovo bi moralo konačno značajnije pogurati dionicu prema gore. yessss!

Izvor informacije???

najprije u Liderovom članku o kojem sam pisao ovdje prije nekoliko dana. a danas potvrda i ‘usmenom predajom’, i to sasvim slučajno! i zbrojio dva i dva… pogledajte malo i dionička zbivanja u zadnjih par tjedana od strane trezora i uprave, puno toga koincidira s ovom informacijom.

Zbog ovakvih ”informacija” bi na ozbiljnom forumu popušio ban.
Jedna stvar je biti maštovit poput npr. kolege Lynxa,što je pozitivno.
Iznositi birtijaške informacije kao činjenice je nešto sasvim drugo.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

@pioneer

daj ne trkeljaj gluposti
pa sta ce njima dokapitalizacija???
i ovako ostvaruju ogromnu dobit koju dijele dionicarima…da zele lovu nebi 2 godine dijelili dividendu i skupili bi 150-200 milja kn…mislis da bi ova uprava htjela nekom dat 30% firme u kojoj sami sebi dijeli dionice i dividende koliko god hoce…a mislis i da bi se mali dionicari bunili,koliko god ovi dijelili dionice i malima daju vise nego izdasnu dividendu da sva usta budu sita

kolege forumaši, a da si malo, bar za početak, sami pročitate izjavu Pavletića u spomenutom članku, pa da si prištedite slinu za nekog tko zaslužuje pljuvanje? a onda i da iz članka shvatite zbog čega dokap…

Mogli ste se bar toliko potruditi prije olakog etiketiranja. I konačno, shvaćate li uopće da je dokap zapravo dobra vijest?

New Report

Close