ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 06:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

16. lipnja 2011.

provjerena informacija? nema je u Odluci NO-a…
[/quote]

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/pFT5m24DbSTtfhyY4kH6JA==.pdf

da, ostatak dividende je 26 kn. Odlično! Nadao sam se da će biti i više. Čini mi se da su kalkulirali do same sjednice koliko ostaviti u zadržanu dobit, pa su, vjerujem zbog neizvjesne situacije s domaćim i svjetskim oporavkom, ipak odlučili nešto više rezervirati. Nadam se da ovaj njihov oprez neće biti opravdan, ali da je mudar, svakako jest!

Bit će i FIQ! dibar. Bolji nego što očekujemo.

halo, jesi ti malo pomiješao lončiće? ma vidim da ti se žuri s dividendom, ali koliko ja znam uljanik brodogradilište i uljanik plovidba imaju samo zajedničkog člana/predsjednika uprave, ali su još uvijek dva različita poslovna subjekta.

a znam! ti bi spojio obje dividende, pa da dobijemo od obje kompanije! "i tata bi, sine, i tata bi…"

16. lipnja 2011.

[/quote]

[/quote]

disclaimer: ovaj post nije nagovor na kupnju ili prodaju, vec je izraz osobnog misljenja

a znam! ti bi spojio obje dividende, pa da dobijemo od obje kompanije! "i tata bi, sine, i tata bi…"

[thumbsup]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

halo, jesi ti malo pomiješao lončiće? ma vidim da ti se žuri s dividendom, ali koliko ja znam uljanik brodogradilište i uljanik plovidba imaju samo zajedničkog člana/predsjednika uprave, ali su još uvijek dva različita poslovna subjekta.

U pravu si.

16. lipnja 2011.

[/quote]

[/quote]

[/quote]

Zasto neki pljuju po ovoj dionici tvrdeci da uzimaju kredit kako bi isplatili dividendu .
To jednostavno nije istina .Firma je transparentna i ostvaruje vecu dobit iz godine u godinu pa tako i dividendu isplacuju shodno tome.
Rast ili jacanje flote financira kreditima i to ne mora nuzno znaciti problem. Brodari su ( kao i sve druge industrije) par godina u usponu pa par godina u padu.Niti jedna velika firma s tradicijom od 50-100 godina nije postala takva da se nije znala progurati i prezivjeti teske godine.
To sto uprava ima u vlasnistvu veliki broj dionica moze biti samo plus. Pa oni bi htjeli pored svoje place svake godine 10% bonusa u vidu dividende i da to sto duze tako bude
Brodari su dosta rizicno ulaganje pa mozda nije za svakoga.

ima li tko podatak o tome što znači "kuna ce se isplatiti sukladno odredbama Statuta Društva i
stanju na racunima kod Središnjeg klirinškog depozitarnog društva na dan donošenja posebne odluke Glavne skupštine
" vezano za isplatu preostalog dijela dividende

nigdje nisam uspio naći taj podatak

evo kako market maker vidi ulpl u budućnosti . .

citiram:
Preporuka: kupiti
Fer cijena dionice: 705 kuna
Zadnja cijena (31.3.2011.): 616 kuna
Tržišna kapitalizacija: 333 mil. kuna

izvor: RBA analiza

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Znači nemamo pojma kad je Glavna skupština?

tko malo duže prati dionicu sigurno se sjeća kako je taj isti market maker
prije godinu dana vidio budućnost za godinu dana unaprijed tj. sada …
ako se dobro sjećam ( neka netko provjeri ako ima volje ), poprilično iznad sada navedene
" fer cijene dionice".

rba podebljava +204 , izgleda da misle ozbiljno oko ove preporuke [thumbsup]

ULJANIK PLOVIDBA D.D./REDOVNA ULPL-R-A

Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. ULJANIK PLOVIDBA D.D. (1/1) 39.397 6,79 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
2. ŠORC DARKO 36.622 6,31 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
3. PAVLETIĆ DRAGUTIN 35.300 6,09 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
4. BUDISAVLJEVIĆ IGOR 26.158 4,51 Osnovni račun BANJOLE, HRVATSKA
5. CAPO D.O.O. 23.561 4,06 Osnovni račun BRTONIGLA, HRVATSKA
6. BRAJKOVIĆ ANTON 22.414 3,86 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
7. FLORIČIĆ MARTINA 21.204 3,66 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
8. RADOLOVIĆ KARLO 18.920 3,26 Osnovni račun PULA, HRVATSKA
9. ZEVNIK JANEZ 18.917 3,26 Osnovni račun RIJEKA, HRVATSKA
10. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. 14.766 2,55 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA +204
Ukupno: 44,36

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Vidim ja da već danas skače- MM se maknula sa prodaje!!!

Ne budi nula od čovjeka. Budi sedam nula!

New Report

Close