ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 19.11.2024. u 04:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ako slijedeći tjedan kupim dionicu imam li pravo na dividendu?
Unaprijed zahvaljujem [smiley]

da, ali za 2011. [kiss]

NIŠTA MI NEĆE OVI DAN POKVARIT

ovisi o odluci skupštine. nadzorni samo daje prijedlog skupśtini. dakle, 99% da imaš. pričekaj izvješća sa nadzornog idući tjedan, pa ćeš vidjeti.

moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju, već su izraz osobnog mišljenja

vjerujem da će dividenda biti jednaka predujmu, a možda i nešto veća, sukladno dividendnoj politici iz prijašnjih godina.

jedino me iznenađuje što je nisu objavili danas kad je skraćeno vrijeme trgovanja i predstoji produženi vikend, jer sam očekivao da žele zadržati ovako nisku cijenu dionica radi vlastitog dokupa iz dividendnog prinosa, a za to je potrebno hlađenje do utorka.

Predviđam da će dividenda biti ukupno 60 kn (35 kn koje je već isplaćeno + 25 kn). Nije loše …..!

vjerojatno računaju na ionako prisutnu uspavanost ulagača ili su se nadali i da će zbog neobjavljivanja rezultata cijena dodatno pasti, pa onda idući tjedan još jeftinije pobrati dodatne dionice.

eh, da imam sad gotovine…

Čeka se čeka [lol]

evo divke..od oka 25-26 kn (treba provjeriti)

4.1. Ukupni iznos dividende od 33.000.000,00 kuna rasporeduje se :
– 18.921.105,00 kuna je isplaceno dionicarima Društva na ime predujma
dividende dana 29. ožujka 2011. godine;
– 14.078.895,00 kuna ce se isplatiti sukladno odredbama Statuta Društva i
stanju na racunima kod Središnjeg klirinškog depozitarnog
društva na dan donošenja posebne odluke Glavne skupštine.

Vaš link

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

…26.25 kn dividenda

26 kuna po dionici .

da, ostatak dividende je 26 kn. Odlično! Nadao sam se da će biti i više. Čini mi se da su kalkulirali do same sjednice koliko ostaviti u zadržanu dobit, pa su, vjerujem zbog neizvjesne situacije s domaćim i svjetskim oporavkom, ipak odlučili nešto više rezervirati. Nadam se da ovaj njihov oprez neće biti opravdan, ali da je mudar, svakako jest!

26 kn drugi dio dividende, ukupno 61kn!

A za kad je zakazana Glavna skupština?

16. lipnja 2011.

16. lipnja 2011.

provjerena informacija? nema je u Odluci NO-a…

New Report

Close