Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Još malo i ATPL će vrijediti koliko i ULPL.
E sada, dali je ULPL precjenjen ili ATPL podcjenjen ili su oboje precjenjeni odnosno podcjenjeni ?
Iz brodarina se vidi da sve više se prijevoz nafte i tereta prevozi Intrenetom, najprije zipuju naftu, a onda je pošalju [bye]
21. travnja sjednica NO. Jedna od točaka dnevnog reda je raspodjela dobiti za 2010. Koliki će biti ostatak dividende???
izgleda da će biti izdašna…
jučer bila sjednica NO, a obavijesti na ZSE i službenim stranicama uljanika još nema. ima li tko kakvu informaciju? kakvi su rezultati poslovanja Q1? kolika je dividenda?
Očekujem objavu poslije 13:00 danas i dividendu oko 30-33 kune.
na temelju cega to ocekujes? 🙂
vjerujem da će dividenda biti jednaka predujmu, a možda i nešto veća, sukladno dividendnoj politici iz prijašnjih godina.
jedino me iznenađuje što je nisu objavili danas kad je skraćeno vrijeme trgovanja i predstoji produženi vikend, jer sam očekivao da žele zadržati ovako nisku cijenu dionica radi vlastitog dokupa iz dividendnog prinosa, a za to je potrebno hlađenje do utorka.
vjerojatno računaju na ionako prisutnu uspavanost ulagača ili su se nadali i da će zbog neobjavljivanja rezultata cijena dodatno pasti, pa onda idući tjedan još jeftinije pobrati dodatne dionice.
eh, da imam sad gotovine…