Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
fakat mi nisu jasni ovi koji na forumu skupljaju info o tome što dostaviti u upravu. pa ljudi tamo vam na pozive odgovara gospođa koja nije samo ljubazna nego je za takva pitanje i mnogo kompetentnija od forumaša koji vam ovdje odgovaraju uglavnom prema sjećanju. nije valjda da kupujete dionice kompanije kojoj vjerujete manje nego bezimenim forumašima?
A meni nisu jasni takvi kao ti.A za šta forum onda služi? Za pisanje poruka tipa ;ide to dolje,ide to gore?
Mislio sam da je jednostavnije da onaj tko zna napiše lijepo šta treba, da ne moraju 100 ljudi zvati tu ljubaznu gospodju, nego pogledaju na temu dionice koje imaju,u ovom slučaju ULPL,prikupe šta treba i pošalju.
Čovječe,ali da se baš svaki puta mora netko pametariti…
Znači,definitivno se može mailom?
Prosle godine je donesena odluka o raspodjeli dobiti 16.04. na sjednici Nadzornog odbora gdje je jasno bilo koliki je iznos ostatka dividende.Znaci uskoro.
fakat mi nisu jasni ovi koji na forumu skupljaju info o tome što dostaviti u upravu. pa ljudi tamo vam na pozive odgovara gospođa koja nije samo ljubazna nego je za takva pitanje i mnogo kompetentnija od forumaša koji vam ovdje odgovaraju uglavnom prema sjećanju. nije valjda da kupujete dionice kompanije kojoj vjerujete manje nego bezimenim forumašima?
A meni nisu jasni takvi kao ti.A za šta forum onda služi? Za pisanje poruka tipa ;ide to dolje,ide to gore?
Mislio sam da je jednostavnije da onaj tko zna napiše lijepo šta treba, da ne moraju 100 ljudi zvati tu ljubaznu gospodju, nego pogledaju na temu dionice koje imaju,u ovom slučaju ULPL,prikupe šta treba i pošalju.
Čovječe,ali da se baš svaki puta mora netko pametariti…
Znači,definitivno se može mailom?
[/quote]
Može.
Ja slao prošle godine.
Inače, baš si lijepo odgovorio.
Prosle godine je donesena odluka o raspodjeli dobiti 16.04. na sjednici Nadzornog odbora gdje je jasno bilo koliki je iznos ostatka dividende.Znaci uskoro.
prosvjetlite nas molim, znači, predujam je bio 35,00, a ostatak bi bio ?? danke
Koliki bi mogao biti to neznam.Samo tvrdim da se na sjednici Nadzornog odbora donijela odluka o ukupnoj sumi koja ide za dividendu.Ako tako bude i ove godine onda ce biti poznat iznos ostatka.
Strpite se do sjednice.
prosvjetlite nas molim, znači, predujam je bio 35,00, a ostatak bi bio ?? danke
[/quote]
Odluka će biti vjerovatno donijeta po objavi FIQ1 koncem travnje. Predviđam 25 do 30 kn.
Odluka će biti vjerovatno donijeta po objavi FIQ1 koncem travnje. Predviđam 25 do 30 kn.
Predviđam da će biti 35kn ili više.
Mislim da je Q1 ove godine bolji od prošle.
zahvaljujuci ovim ljudima dividenda ce biti xx.xx kuna
Od kada je brod počeo tonuti svi nestali. Dokle ovako? Čeka se izvješće Q1 pa neka mala dividendica – pametnjakovići ruše za dokup pa opet up, up – stara igra.