ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 18.11.2024. u 22:19
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,80
192
13
14,60
14,90
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ovdje upišite svoj komentar… [cry] [cry] [tongue] [thumbsup]

ulpl upravo objavio da će predložiti ostatak dividende u visini 55kn! isplata će (nažalost) biti tek u srpnju, a skupština u lipnju.

i onda je svizac zamotao čokoladu : ))

Je li sjela dividenda? Neki kažu da jest, a meni ništa. Da li i njima treba dirktno slati žirac?

Je li sjela dividenda? Neki kažu da jest, a meni ništa. Da li i njima treba dirktno slati žirac?

Prošle godine morao sam poslati i u ULPL. Ne znam kao funkcionira ove godine, ali meni je uredno sjela na dan uplate (OTP banka).

Trebaš im poslati ako nisi prošle godine.
Nazovi ih, telefon je pri dnu stanice:
http://www.uljaniksm.com/

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Zahvaljujem kolegama. Ušao sam prošle godine po 560 u ULPL činilo se jako jeftino. Ali ovo sa žircem je stvarno debilana ispada da sad za svaku novu dionicu moraš slati žirac . Prošle godine u ADRS, a sad ga više nemam, sad u ULPL itd…Mislim debilane…

Zahvaljujem kolegama. Ušao sam prošle godine po 560 u ULPL činilo se jako jeftino. Ali ovo sa žircem je stvarno debilana ispada da sad za svaku novu dionicu moraš slati žirac . Prošle godine u ADRS, a sad ga više nemam, sad u ULPL itd…Mislim debilane…

Dajte molim vas napisite koje im sve dokumente treba poslati ,jer mislim da nas ima jos dosta koji smo na to zaboravili,unaprijed zahvaljujem.

''Only last week I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick. I'm so mean I make medicine sick!”

Jeli dosta poslati u ULPL poštom samo kopiju računa, osobne ili treba i kakve obrazce ispunjavati. Ja sam se ranije registrirao u SKDD – FORMULAR, KOPIJA TEKUĆEG I OSOBNE. TAMO SAM PROVJERIO UREDNO ZAPRIMLJENO. Klijent sam PBZ od dividende ni d. Pozdrav.

na mail im posaljite ime, prezime, adresu, OIB, broj ziro racuna, ime banke… uplata ce biti odmah cim dobiju podatke…

Prošle godine morao sam poslati i u ULPL.

Krivo jer prošle godine nije trebalo slati jer je isplata bila oko 16.04 . a obaveza za slanje na žiro je od 1.7.2010. Prošle godine sjela dividenda na tekići račun. Ja je još nisam dobil jer sam mislio da netrebam slati žiro d bu odradil SKDD, ali sam oćito ukrivi. Zovm u ponedjeljak pa bumo videli za dalje.

Prošle godine morao sam poslati i u ULPL.

Krivo jer prošle godine nije trebalo slati jer je isplata bila oko 16.04 . a obaveza za slanje na žiro je od 1.7.2010. Prošle godine sjela dividenda na tekići račun. Ja je još nisam dobil jer sam mislio da netrebam slati žiro d bu odradil SKDD, ali sam oćito ukrivi. Zovm u ponedjeljak pa bumo videli za dalje.

Pa onda nisi dobio ni drugi dio prošlogodišnje dividende isplaćen 16.08.2010 19,54kn po dionici.
Ako si 16.07.2010 bio na popisu dioničara u SKDD, a nisi poslao podatke o žiro računa onda te i ta lova još čeka.

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

fakat mi nisu jasni ovi koji na forumu skupljaju info o tome što dostaviti u upravu. pa ljudi tamo vam na pozive odgovara gospođa koja nije samo ljubazna nego je za takva pitanje i mnogo kompetentnija od forumaša koji vam ovdje odgovaraju uglavnom prema sjećanju. nije valjda da kupujete dionice kompanije kojoj vjerujete manje nego bezimenim forumašima?

New Report

Close