Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,60 | 2,80% |
2655 kom danas…jasno je k’o dan kuda je otišlo neš’ kunica od ine…pozz
Ovo je lijepa dionica za prelaznike iz Ine ( napiso još jučer na komentarima trgovisanja): dugo je močvarila na niskim razinama, dapače predugo, novaca ima, dividende ima, market makera ima, RBA fond ulazi, naveliko se na brodarima piše da vozarine neće ići gore još godinu dvije, znači slijedi rast vozarina :), rast je umjeren , dakle ne tumba ko ATPL, što je zdravo za živce, pa je i konzervativniji vole, pa i fondovi neće zazirati odnje; ove RBA šalunge jedu ko dabrovi, gric, gric, gric.
Ovo je lijepa dionica za prelaznike iz Ine ( napiso još jučer na komentarima trgovisanja): dugo je močvarila na niskim razinama, dapače predugo, novaca ima, dividende ima, market makera ima, RBA fond ulazi, naveliko se na brodarima piše da vozarine neće ići gore još godinu dvije, znači slijedi rast vozarina :), rast je umjeren , dakle ne tumba ko ATPL, što je zdravo za živce, pa je i konzervativniji vole, pa i fondovi neće zazirati odnje; ove RBA šalunge jedu ko dabrovi, gric, gric, gric.
Sve si napiso ko da si mene pito 🙂
puj, puj, puj!
ja sve zazirem od hvaljenja ove dionice; čim se krene sa hvalom, odmah se ju guši i spušta… 🙁
Bolje da plačemo, tada ima veće šanse da se barem održi na ovim razinama [angry]
Evo još dobrih vjesti sa sjednice Nadzornog odbora. Ovo bi moglo ponovo putevima stare slave. Poslovanje super, a kad se podmire kreditne obveze – mogla bi dokapitalizacija.
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/WK1daZpDAwbdGqlhjXwXuw==.pdf
zlatek, ode INA a ovo sve niže i niže [cry] [bye]
budući uprava bježi odavde čudno da se i ovdje drži
Vidim nema baš komentara na ovoj dionici…već je i dragom bogu valjda dosadna na ovih 560-570…al opet zadnjih dana na bidu sve veća nervoza…prodaje po 560 više baš i nema…a dividenda je sve bliže…uskoro bi se moglo malo jače počet lupat po asku…
Evo ja danas dobio neku manju količinu po bidu,a za ostalo ću se izgleda morati još malo naguravati [smiley]
zlatek, ode INA a ovo sve niže i niže [cry] [bye]
budući uprava bježi odavde čudno da se i ovdje drži
kaj ćeš bolje, želja meni je zamjeniti ht-r-a 1 kom za ulpl-r-a 1 kom [pray]
Mogla bi dividenda ove godine biti i 10% ako je uspiju ovako štopati na ovim cijenama.
Prva tri kvartala su bili dobri, nema razloga da i četvrti ne bude….
na lin grafu je točno na liniji …