Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
A kaj ti briješ Profondo?Sad su na Sudu i to više nemre bit ušteda neg sam trošak i kupovina vremena da zmisliju di nabavit pare i nemreju dionicu prodavat za ove pare ak spuše ovaj brod jer su to onda 2 broda manje u floti ove godine i sve kaj moš vidit je rasprodaja imovine i manjak love u proračunu
[bye]
Kaj je s onim knjigovodstvom kaj si me opro ko budalu i paljevina?Za kaj je otišlo 200 milja?
a čuj nije državna firma, pa da plate FARBANJE broda desetorostruko kao neke tunele,, a ako iz potpisanih ugovora mogu dobiti još povoljnije te tankere, zašto ne ići na sud, zašto platiti više
a čuj nije državna firma, pa da plate FARBANJE broda desetorostruko kao neke tunele,, a ako iz potpisanih ugovora mogu dobiti još povoljnije te tankere, zašto ne ići na sud, zašto platiti više
O čem sad pak ti briješ?Zaguglaj malo
Pa jel ti se sam direktor pere u medijima kak nije problem cjena neg način plačanja a cjena je dogovorena tržišna na dan kad treba dat lovu i to je amen nemaš kaj tu muljat i rušit a sad buš još i sudske arbitraže calto.Sve je to ljepo bilo i moglo se dok se moglo sad kad je država u banani i nema Polančeca i ekipe sad se i ovi vuku po sudovima jer nejde više na đemdo
I još prodaja imovine da se podmire par stotina milja obaveza ma daj molim te [bye]
al’se lupaju gluposti ovdje…
država je skinula gaće plovidbi kad je pristala potpisati takav ugovor za gradnje samo da smiri trećemajce
ne samo skinula gaće nego se i naguzila bez vazeljina
nije pavletić od jučer pa da ne iskoristi poklonbon
Pozicija riječkog brodogradilišta, priznaju nam to i u samom »3. maju«, ali i u određenim odvjetničkim krugovima, nije nimalo sjajna. Šanse trećemajaca da dobiju arbitražu, ako Puljani odluče ustrajati, vrlo su male.
He he ovo mi je najbolji dio članka…
Pa zna valjda Pavletić šta radi…
3. Maj-ci budu napravili "posel" to je očito, kad plate penale kod ovih vozarina mogu slobodno staviti ključ u bravu.
Da su pametni isporučili bi brod a zatim arbitrirali po Londonu ali zakaj uzeti 23 milje kad možeš jednu.
http://www.marketwatch.com/investing/stock/DRYS
Lijep dan za DRYS-e jučer,valjda će i nama jednom svanuti…+12,85
+41% i +33% … trebalo bi se i skorigirati malo uskoro
evo naivne glave [cool]
gdje su oni upisi o dokapu?
kad nema ničeg drugog – možda to pomogne oživljavanju…