Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,80 | 192 | 13 | 14,60 | 14,90 | 0,00% |
Nema prodaje za 544? Onda neka pišu 535 za zadnju.
ponovo pojačao poziciju………
[kiss]
pozzzzzz iz komiže…….
izvvješće ???????nitko ne komentira
vrlo dobro izvješće [thumbsup]
vidi mse tko je najbolji brodar u hrvata ma što drugi pričali o tome………. [proud]
Naslov u SeeBizu: Uljanik plovidba: Sve skuplje kamate na kredite spustile neto dobit 3,9%
Naši novinari opet gledaju skupno prvi i drugi kvartal. Svake godine ista priča… zar tamo nitko nema IQ normalne osobe? dragi novinari prvi kvartal smo svi već vidjeli prije 3 mjeseca, ovo je izvješće za drugi kvartal
Trebalo je doć do ovakvog izvješća.Dokazali su da su maksimalno pripremljeni za izazove krize.U poslovnom svijetu pobjeđuju proaktivne osobe.Svaka čast!
O kojem izvješću govorite, o konsolidiranome ili nekonsolidiranome ?
I " SEEbiz " i "Poslovni" čini mi se pišu o nekonsolidiranom i dobiti manjoj od prošlogodišnje a o konsolidiranom i o njegovoj dobiti ni "a" (iako bez prodaje Adrie ni ono nebi bilo " bajno")
Mislim da je to neprofesionalno od portala i novinara i da čitatelje koji samo pročitaju naslov može dovest u zabludu.
Mislim da je to neprofesionalno od portala i novinara i da čitatelje koji samo pročitaju naslov može dovest u zabludu…
‘… zadržavanje urednog i stabilnog poslovanja Društva… nastavak Programa obnove flote, prvenstveno MR tankera… puna zaposlenost brodova uz nastavak trenda visoke efikasnosti flote Društva… uredno ispunjenje svih kreditnih obveza (bez reprograma)… visoka učinkovitost managementa brodova…’
zamisli naslov: Ulpl i u teskoj 2010. zadrzao uredno i stabilno poslovanje Drustva, uz punu zaposlenost brodova i visoku ucinkovitost managementa brodova
[lol]
u svakom slucaju- izvjestaj je javan i dostupan je svima… kakav god bio… to je najbitnije…
a kako ce netko u svom ‘blic’ clanku/naslovu interpretirati rijec ‘dobit’- davno je postalo biti i od najmanje vaznosti [yawn]
Interesantno je uočiti da priliv novca od prodaje materijalne imovine u izvještaju o novčanom toku iznosi 132.184.917,00 kuna (vjerojatno prodaja broda) a u izvještaju o dobiti pod stavkom ostali prihodi je iskazan iznos (za I i II tromjesečje) od samo 27.611.082,00 kn.
Sve ukazuje da i dobit je trebala biti veća za dodatnih 100 mil. kuna.
Sjećam se kad je lopina rekao da će ovdije biti hop ili trop…………
Mislim da je sve jasnije kako će biti hop i to na kvadrat……..