ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 26.11.2024. u 00:46
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Tko će sada meni vratit novac od dionica koje sam jeftino prodao da dođem do još jeftinije plovidbe ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Evo i obavijest
Zagrebačka burza – poništenje transakcija ULPL-R-A

9.6.2010 13:29:00

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponuda u Trgovinski sustav, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcija br. 436 – 450 dionicama ULPL-R-A.

Može li se takva pogreška dogoditi kada bi situacija bila stabilnija?

Bez straha, pohlepe i sentimenta.

Retoričko pitanje: a što bi zse napravila da je kupio i digao cijenu za 30%? Da li bi i onda prihvatili argument o pogrešci?

Parche mihi, Domine, quia Dalmata sum!

A taman mojih 15kom na 400 kn prošlo i to od onih 100kom što sam prodao na 730 kn DELUXU

Sjećam se kao da je bilo jučer, ti si mi pisao da si prodao 1500kom, a tada je Delux uredno skupljao na 710kn….Da bi čovjek na kraju prodao 20% jeftinije i još glumi da zna.

26.11.2010 - Dan D

Da kolega split

Kupio sam na 710, kupio i na 560

dobio i 20 kn dividende i prodao na 630

Prosjek ulaska mi je bio oko 600 kn…vama matematika baš dobro ne ide , kolko vidim..

Dajte mi objasnite tih 20 % minusa..
Valjda ste zamjenili svoj portfelj, na kojem ste u dva dana na thnk ostvarili minus od 15 %
Polako , nebojte se, nece to odmah na 500 kn, samo polako

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

A taman mojih 15kom na 400 kn prošlo i to od onih 100kom što sam prodao na 730 kn DELUXU

Sjećam se kao da je bilo jučer, ti si mi pisao da si prodao 1500kom, a tada je Delux uredno skupljao na 710kn….Da bi čovjek na kraju prodao 20% jeftinije i još glumi da zna.
[/quote]

Da tada od tih 1500kom i Delux je bio kupac kupovao je onako delux

i tad mi reče da uzmem štrik da se objesim zato što prodajem kao to ide na 1000 kn

me bojim se ja za kolegu deluxa, prodao je po 630-620 i sad će moći nadokupiti po 570-580

Tko će sada meni vratit novac od dionica koje sam jeftino prodao da dođem do još jeftinije plovidbe ?

ko ti je kriv kad si lakom. to se dogodi kad se oće špekulirat.

Delux nisi mi baš nekaj skroz iskren.Nisi onda napiso da si prodo na 630 neg da si sam pokratio neke pozicije i da imaš još dost ULPLA ak krene Up.Sad se tu neš kao raspravljaš i delaš izračune a sam veliš da je sve dokumentirano.Sori buraz.

http://www.heroturko.org/movies-dvd/230272-learn-to-do-nude-yoga-in-the-privacy-of-your-home.html

Evo živac,dobio si broj na p.m pa se javi..ostavi ti svoj

Trejdimir

a je sam ja dužan ovdje ikome polagat racune…napisao sam van na 630 da prodajem i prodao cca 1000 komada…ostalo prodao putem

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Sve5 Delux kaj se mene tiče.Nemam ja od tog niš.Sam velim da je bezvezno sve ovo pisanje i nadjebahanje ko je kaj napravil i kaj je dokumentirano jer je i preveč tog dokumentirano a zgleda da pol tog nije dokumentirano [lol]

http://www.heroturko.org/movies-dvd/230272-learn-to-do-nude-yoga-in-the-privacy-of-your-home.html

segment promatranja:

za uredovni dan 28.05.2010 .
7. ZEVNIK JANEZ 21.662 -100

za uredovni dan 10.06.2010 .
7. ZEVNIK JANEZ 21.562 -100

k’o ribice u akvariju…

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

New Report

Close