Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Isto bilo na igh prije mjesec dana kada je letio od 2450 na 2300.nekome je puknuo margin, isto i ovdje vjerojatno, za gresku malo predugo traje…a i na zse nista…
Poništeno!!!
Market maker krivo ukucao nalog!
Kažu da zadnjih pola sata plače ko godina!
[cry]
[lol] [lol]
Isto bilo na igh prije mjesec dana kada je letio od 2450 na 2300.nekome je puknuo margin, isto i ovdje vjerojatno, za gresku malo predugo traje…a i na zse nista…
Da da da da
i onda je svizac zamota cokoladu…GREŠKA JE
Ma, o kakvom marginu ti pričaš, molim te??? Greška, već su Grobex vratili!
Pukla nekom neka ŽILICA na nečemu!!!
Tko kaže da se market makeri ne primjećuju?
Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponuda u Trgovinski sustav, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcija br. 436 – 450 dionicama ULPL-R-A.
Evo i obavijest
Zagrebačka burza – poništenje transakcija ULPL-R-A
9.6.2010 13:29:00
Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponuda u Trgovinski sustav, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcija br. 436 – 450 dionicama ULPL-R-A.
Pukla nekom neka ŽILICA na nečemu[/quote]
pa nitko sretniji od mene, vec i moja atpl zbog odugovlacenja pocela urusavati. jel to normalno da treba pola sata za popraviti gresku te ja pitam?