ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 12:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Isto bilo na igh prije mjesec dana kada je letio od 2450 na 2300.nekome je puknuo margin, isto i ovdje vjerojatno, za gresku malo predugo traje…a i na zse nista…

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

Vratili na 580,00 Kn

...

Poništeno!!!

Market maker krivo ukucao nalog!

Kažu da zadnjih pola sata plače ko godina!

[cry]

[lol] [lol]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Isto bilo na igh prije mjesec dana kada je letio od 2450 na 2300.nekome je puknuo margin, isto i ovdje vjerojatno, za gresku malo predugo traje…a i na zse nista…

Da da da da

i onda je svizac zamota cokoladu…GREŠKA JE

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Kolko plače da očekuju plimni val u Zagrebu! [lol]

LEAVE THE WORLD BEHINED

Ma, o kakvom marginu ti pričaš, molim te??? Greška, već su Grobex vratili!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

A taman mojih 15kom na 400 kn prošlo i to od onih 100kom što sam prodao na 730 kn DELUXU

Pukla nekom neka ŽILICA na nečemu!!!

LEAVE THE WORLD BEHINED

Tko kaže da se market makeri ne primjećuju?

[b][/b]You never count your money when you're sittin' at the table

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponuda u Trgovinski sustav, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcija br. 436 – 450 dionicama ULPL-R-A.

Ovaj komentar nije preporuka za kupnju ili prodaju. Moje računice i razmatranja mogu biti netočni i nesuvisli, stoga se nikako pri mogućim investicijskim razmatranjima nemojte oslanjati na njih.

Evo i obavijest
Zagrebačka burza – poništenje transakcija ULPL-R-A

9.6.2010 13:29:00

Sukladno čl. 366. Pravila Zagrebačke burze, Burza može poništiti transakciju kako bi zaštitila javni interes, ulagatelje te pravično i uredno odvijanje tržišnih aktivnosti.
Obzirom da je provedenim nadzorom uočeno da su transakcije posljedica očigledne pogreške pri unosu parametara ponuda u Trgovinski sustav, obavještavmo vas, sukladno članku 382., o poništenju transakcija br. 436 – 450 dionicama ULPL-R-A.

Pukla nekom neka ŽILICA na nečemu[/quote]
pa nitko sretniji od mene, vec i moja atpl zbog odugovlacenja pocela urusavati. jel to normalno da treba pola sata za popraviti gresku te ja pitam?

Neuspjeh je prilika da ponovo pokusate mudrije. H.Ford

New Report

Close