Zatraži što hočeš i od koga hočeš.Možeš zatražiti i očitovanje od ZMamića da li se on osobno krije pod nikom Kormilar.Insinuacija da sam bilo što napisao s ciljem da prevarim ulagače je ništa više nego najobičnija kleveta koju je prilično lako dokazati.Jesmo si sad jasni? Nemoj me više maltretirati molim te!A sad ili napiši neko konstruktivno mišljenje o ovoj firmi ili nastavi sa svojim manipulativnim pisanjem na građevinarima a moderatora molim da ovakve insinuacije seli u teme koje su za to predviđene [thumbsup]
Ma moram po ko zna koji put ponovit da su ULPL i brodari integralni dio svjetske ekonomije. Brodare uobičajeno pogađa efekt cikličnosti (Molodovsky efekt). I obično je priča ista. Tradicionalno pametni brodovlasnici (a tu su u ULPL eksperti) generiraju sredstva u konjukturi a kupuju brodove u recesiji. I na bazi ovog gore ja vidim brz oporavak ULPL.
Sa malima kakvi smo i sami veliki vrlo lako izlaze na kraj. Nervoza trese kako neki kažu drhtave ručice iako ja ne volim taj izraz jer normalan čovjek brine o svojoj investiciji i pokušava je zaštititi na po njemu naj bolji način. Zbog toga je ULPL postala raj za velike i male tradere. To je i dobro i loše. Mrcvare dionicu na razini 600-700 ali joj sa druge strane daju likvidnost i drže je u fokusu.
Kupujući dionice investiramo u budućnost tj nadu u budući rast. Trenutno je ta budućnost svjetla i likovi ala ”Kanabis” moraju biti svjesni da ukoliko žele izaći iz ove dionice sa dobiti moraju biti strpljivi. Svojim pisanjem samo beskorisno troše prostor jer to dionicu neće pomaknuti ni gori ni doli iako im je to intenca.
recimo meni bi odgovarala i na 400..nekom ne..ali što ćeš to su sve subjektivne stvari..nazovimo onda ovaj forum.."listom želja"
teta ja bih….
Treba čitati Poslovni,a ne to špekulativno žutilo
http://www.poslovni.hr/vijesti/sad-u-svibnju-broj-zaposlenih-povecan-za-431000-najvise-u-10-godina-149434.aspx [thumbsup]
čuj kad smo već ovako "otvoreni", ja je očekujem na nekih 350 kuna, a poslije ću je prodavati Pavletiću za 401 kunu, gušti su gušti zar ne, pa makar to bilo i na burzi [cool]
Znaju li Pavletić Šorc, Zevnik, Končar…. da netko koristi njihova prezimena i inicijale kako bi uvjerio druge ulagače da članovi uprave i dioničari iz top 10 ULPL sudjeluju na topicu ULPL i hvale ovu dionicu?? Ovo ulazi u domenu teške manipulacije (vjerojatno i prevare ulagača i dioničara ULPL) pa molim da se hitno očituju nevedene osobe jesu li to doista oni, inače ću ovo prijaviti HANFI! [angry]
što hoćeš reći, da ovo nisu pravi Pavletić i Šorc nego da se netko lažno predstavlja??? pa to ne da je za HANFU nego za USKOK
tko je krivi a tko pravi mene osobno ne zanima, dok pišu kao Mara … a ako žele nastaviti prodavati (ili kupovati) me isto ne zanima … jedino je bitan trend koji će utjecati na cijenu pa tako i na MM koji bu se izmaknuli kad vide da te stotice, dvjestotice ne pomažu
Tek toliko ako netko ne prati [cool]
http://www.zse.hr/userdocsimages/Poziv%20na%20Glavnu%20Skup%C5%A1tinu.pdf
ovi likovi u seebizu valjda ne kuže da se dividenda ne isplačuje na trezorske dionice pa pišu da drugi dio dividende iznosi 18,5,a stvarna dividenda tj drugi dio iznosi 19,6 kn po dionici.