ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 12:45
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

A obzirom da se zna kako je sve ovo krenulo, možda se ova situacija najbolje može opisat onom starom dobrom: tko drugom jamu kopa…

never surrender

Odlično si to uočio peromadjar! Tapšam te po ramenu! [thumbsup]

Strpit ćemo se svi skupa do sutra očito. Ljudi nisu zaboravili šta znači preuzimat rizik, sad je većini na pameti kako kupiti dionice nego kako ih prodati. A neki sve više znaju ocijenit koliko i koja dionica trenutno vrijedi i zašto toliko vrijedi, sve je jasno ko suza.Mat situacija.Ko je jeftino jamio jamio je.

Iznimno popularan korisnik unutar zajednice

Evo za one koji očekuju čuda od MM… [sealed]

http://www.poslovni.hr/148852.aspx

Evo za one koji očekuju čuda od MM… [sealed]

http://www.poslovni.hr/148852.aspx

Je, je, dobro to ide naše market makere. Samo jedini im je trenutno problem što svi prodaju njima a nitko ne kupuje od njih.

Može bit da će to po prvi puta u svijetu ( za antologiju ) neki market maker ni kriv ni dužan postat dugoročni ulagač. A gdje to može bit nego samo kod nas!
[lol] [lol] [lol]

never surrender

… jedini im je trenutno problem što svi prodaju njima a nitko ne kupuje od njih.

koliko sam ja shvatio trenutno nemaju problem jer ih nema… bar ne sluzbeno… sve neki futuresi u tim tekstovima, sto bi bilo kad bi bilo… 57 potvrda i uputnica pribavljaju…
bilo bi zanimljivije kladionicu otvoriti kad ce konacno realno pocet s tim ‘specijalistickim s*anjem’…

a da je s*anje vidi se iz kukanja prije nego su uopce poceli s sluzbenim muvingom…

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

ULPL nema problem . Ekipa koja vodi ULPL je počela od nule, doslovno, zar još ima onih koji sumnjaju u takove ljude ?
Špekulanti rade svoje.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

… Ekipa koja vodi ULPL je počela od nule, doslovno, zar još ima onih koji sumnjaju u takove ljude ?
Špekulanti rade svoje.

za uredovni dan 28.05.2010
7. ZEVNIK JANEZ 21.662 3,73 Osnovni račun -100
t-3… to bi valjda bio 25.05… onaj s 583,00 najnizom…

od 13.05 taj momak, koji je poceo od nule, nije mrd’o… i bas mu se, eto, 25. i to s osnovim urbi et orbi racunom omililo spekulirati u geng bengu [lol]

bolesno [yawn]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Ljudi koje vode ULPL kao i gotovo ULJN su slijedeći;
Pavletić – dir
Šorc – zamjena
Budisavljević- London sklapanje ugovora vozarina
Brajković – dir Uljanika
Radolović – bivši dir. Uljanika, legenda

Ova ekipa gore je možda uz Adris i najjača ekipa u Istri .

ostali čekaju njih da na njihovim poslovima zarade putem dionica, dividendi i sl…

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

žalosna je ta priča od ulpl,,, ima godinu dana najbolji brodar sem atpl koja se zajebala s zračnom lukom a ovi market mekeri ne služe joj na čast kao u slučaju atgr koja je skupa do boga ,,,naša burza je plitka i jedino se cijene gubitaši

[b]#Samo mi nemoj pokazivati krivulje!” jer je obolila od celebralne divergencije[/b]

dečki..kad nekom smrkne…drugom svane…to je burza [thumbsup]

samo što nije...

je, je, samo ovdje postoji malo specifičan problem, a to je da puno češće smrkne nego svane.

Koliko se već puta nekom smrknulo mislim da mu je bolje da živi negdje u mraku , npr u pećini, kad se već navikao na to da je stalno mrak.

never surrender

je, je, samo ovdje postoji malo specifičan problem, a to je da puno češće smrkne nego svane.

Koliko se već puta nekom smrknulo mislim da mu je bolje da živi negdje u mraku , npr u pećini, kad se već navikao na to da je stalno mrak.
[/quote]

ljubavi i novca nikad dosta….

samo što nije...

New Report

Close