Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
Tako je kolega,eto Karlo R. skratio poziciju za 5000, no big deal! [lol]
[/quote]
Treba mu lova za novu jahtu [rolleyes] Ili ženi sina? Ne znam,ali sigurno je nešto od toga. Sigurno nije zato što imaju 50 milijuna keša u blagajni a 1 milijardu dugova. ULPL ima koeficijent tekuće likvidnosti 0,44 a najgori građevinar prema tom koeficijentu je Viadukt sa 0,63.
Nije ni čudo da Karlo ide ženiti sina. Deluxa i Geronima su već oženili [lol]
[/quote]
Zašto svi vuku na svoju stranu, ajmo realno gledati na neku dionicu i to argumentirati.
Dobre stvari: Sposoban management koji već dugo vremena vodi društvo, brodovi su pri vrhu iskoristivosti, društvo posluje s dobiti i za sada nije bilo problema i čak u najgoroj krizi do sada.
Visoko likvidna imovina, brod možete prodati odmah.
Dividenda.
Loše stvari: Visoka zaduženost koja može biti dvosjekli mač, ako balon zaduženosti pukne nema više ULPL.
Uprava prodaje dionice – primaju nagrade i tako izbjegavaju poreze povećanja plaće.
Samo nadodavajte, svaki argument je dobrodošao.
Tako je kolega,eto Karlo R. skratio poziciju za 5000, no big deal! [lol]
[/quote]
Treba mu lova za novu jahtu [rolleyes] Ili ženi sina? Ne znam,ali sigurno je nešto od toga. Sigurno nije zato što imaju 50 milijuna keša u blagajni a 1 milijardu dugova. ULPL ima koeficijent tekuće likvidnosti 0,44 a najgori građevinar prema tom koeficijentu je Viadukt sa 0,63.
Nije ni čudo da Karlo ide ženiti sina. Deluxa i Geronima su već oženili [lol]
[/quote]
Ste ljubomorni na kupovanje jahte?
Pa nisu svi nesposobni kao vi da u 35 voze jeftinog japanca na kredu i puše švercane cigarete.
Morate biti sposobniji, ako se produzi ova kriza u svijetu, kako cete podmirivati kredit za auto ili stan?
Kaj bu punac morao uletavat?
Pitanje je samo zašto platiti nešto više nego treba.
Na ULPL-R-A trend je definitivno prema dolje, a k tome i GAP na 570kn.
Pametnome dosta i mirovanje do tih razina.
Jel ti misliš na oanj 570 od prije Božića prošle godine?? Pa to je Biblijski gap! Tako smo ga nazvale moje frendice i ja jučer dok smo se družile sa našom dječicom i radile palačinke [lol]
I to nije ni bio gap.Napravi si graf pa češ vidit.Nisi imao hrabrosti uzet jučer od onog nesretnog marginaša pa bi sad očajno htio drugu priliku.Zašto tako??.
Kad je tako kolegice Maja, samo Vi kupujte, ja ću pričekati jer sam po prirodi strpljiv.
Ima boljih ulaganja od ULPL trenutno.
Pravi asevi su uzimali margin prošli tjedan i upucavaju ga od ponediljka,a kolegi delux samo mogu reći da je trebao saćekati još 10-ak dana …..ŠTETA KOLEGA što se moralo izaći [cry]
Kolega rekvijem
Pa nismo na placu pa da se cijenkamo..
Nalog je danas tu dije..sutra ga možda ne bude, a možda i danas…
To vam sve ovisi o raspoloženju, inspiraciji, svemu
ovisi o …. [lol] margin? – tvoj problem [yawn]
pa naravno da sad ništa ne valja, ipak ovih dana sjeda lova od HTa pa će sljedećih nekoliko dana sve dionice biti "jako loše" kako bi banke i fondovi mogli nešto povoljnije se natrpati, a da ne plate previše,, a ako treba lako će oni i zabiti cijenu niže koliko im odgovara, a sad dali će prodavati-kupovati sami sebi ili će se i netko drugi usrećiti u tih par % [proud]
Ovdje ostali samo market markeri na obrani. I dizelaš je svoje istovario, što ostali čekaju.
Vidimo se na 570, na biblijskom gapu.
Pitanje je samo zašto platiti nešto više nego treba.
Na ULPL-R-A trend je definitivno prema dolje, a k tome i GAP na 570kn.
Pametnome dosta i mirovanje do tih razina.
Jel ti misliš na oanj 570 od prije Božića prošle godine?? Pa to je Biblijski gap! Tako smo ga nazvale moje frendice i ja jučer dok smo se družile sa našom dječicom i radile palačinke [lol]
I to nije ni bio gap.Napravi si graf pa češ vidit.Nisi imao hrabrosti uzet jučer od onog nesretnog marginaša pa bi sad očajno htio drugu priliku.Zašto tako??.
[/quote]
Možete ga vi zvati kako god želite, ali ako kolega split009jr kaže da je gap onda je to gap! [wink]
tekst od petka… mozda zanimljiv… mozda i nije… stajaznam… steta da nema nista o ‘gapu’ [lol]
http://download.hellenicshippingnews.com/pdf/TMR2020100514.pdf [tongue]
Ovdje ostali samo market markeri na obrani. I dizelaš je svoje istovario, što ostali čekaju.
Vidimo se na 570, na biblijskom gapu.
A ne kolega
ja sam prodao 50 % ulpl
Ostalo za sada ne diram
Kolega rekvijem
Pa nismo na placu pa da se cijenkamo..
Nalog je danas tu dije..sutra ga možda ne bude, a možda i danas…
To vam sve ovisi o raspoloženju, inspiraciji, svemu
ovisi o …. [lol] margin? – tvoj problem [yawn]
[/quote]
Nemam ja kolega margin
Ne treba meni to, izašao sam s pola zato sto mislim datako treba