ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Ali dana 25.3. protrgovano je samo 455 dionica, je li moguće da su tih 600 dionica raspodjelili zaposlenicima?
Ne vidim tih 600 kao neko aktivno trejdanje.

Pozdrav

Sukladno članku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 25. ožujka 2010. godine otpustila ukupno 600 vlastitih dionica.

Sukladno članku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 29. ožujka 2010. godine stekla ukupno 315 vlastitih dionica.

Mislim da bi Uljanik plovidba trebala održati predavanje o burek trejdanju.
Trezor kupuje, prodaje, top10 aktivno trguje pa tko bi normalan poželio biti dioničar ove firme? Ima li tko da na svemu ovome puši?

mislim da su oni službeni "podržavatelji" trgovanja dionicom…
[/quote]

Bilo bi mi neobično drago ako bi netko mogao naći imalo smislen razlog ovog trgovanja trezora. Legalan mislim.. U ZTD/u je točno navedeno u kojim slučajevima Društvo može trgovati dionicama. Ako se u kupovini još i može naći caka tipa "dodjela zaposlenicima" i sl., što je sa otpuštanjem?! Nisam neki pravnik, ali ako sam ja uspio shvatiti – NEMA OTPUŠTANJA bez Skupštine koja određuje po koliko i u kojem rasponu se smiju otpuštati. Samovoljom se mogu otpuštati jedino ako se povlače. A, ako me sjećanje (Izvještaj) ne vara, na zadnjoj je Skupštini DIrektorčić dobio dozvolu jedino za samovoljno odlučivanje o dividendi, odnosno isplate iste te o samovolji o odlukama vezenim za "nagrađivanje" zaposlenika. O otpuštanju dionica nije ni bilo rasprave. Ako mi netko to može pojasniti, bio bih vrlo zahvalan… Mada naravno ne očekujem logičan odgovor..

Btw, prije dva tjedna sam mailom zamolio da mi pošalju Statut kako bi mogao provjeriti da nešto nije iskemijano između redaka, ali ništa.. ni traga ni glasa… svaka čast prema dioničarima.. da nemam dionice, sutra bih im poslao neko ovlašteno tijelo…

A mene zanima može li se znati gdje je ili bolje za što je trebala lova od otpuštenih dionica?
Vidim, dio se vratio, nije to ni bio neki veliki paket,ali za pojedinca….hm…

A i bdi okriće……………
Mogli bi opet laganini gore………..
Puno prije nego se mnogi nadaju……..

[yawn]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

A i bdi okriće……………
Mogli bi opet laganini gore………..
Puno prije nego se mnogi nadaju……..

[yawn]

Daj, ivano7, ne skreći sa teme, o bdi-u tek poslije 14 h, molit ću lijepo

Čitam ja vas samo naprijed …………
Neda mi se pisat………..
Konstantno mi se spava……. [yawn]
A i ova burza nije nego za spavat………

[yawn] [yawn] [yawn]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Ma milina je gledati kako rastu brodari u amera……………..

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

Evo još jedan link za nevjerne………………..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/97588/Default.aspx…………………..

Ide se gore……………

ako su kupovali na 450 sad je to jos uvijek lijepa zarada za firmu

lako ti je njima kupovat i prodavat…uvijek se jaki ulagači + uprava dogovore dokle će "puštati" cijenu gore ili dole. i mnogi tu lijepo zarađuju…posao za USKOK, kada bi stvarno radio neovisno.

Ma milina je gledati kako rastu brodari u amera……………..

http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1

Evo još jedan link za nevjerne………………..

http://www.slobodnadalmacija.hr/Biznis/tabid/69/articleType/ArticleView/articleId/97588/Default.aspx…………………..

Ide se gore……………

U Amera u zadnje vrijeme sve raste, mi ćemo se još nažalost načekati, bez likvidnosti i dolaska love izvana ništa… [huh]

Baltic Exchange Dry Index 2981 DOWN 10
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3377 DOWN 52
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3736 UP 28
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2435 UP 26
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1349 DOWN 11

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Jad i bijeda [yawn]

New Report

Close