Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Nisam puno 150 kom…………..
pokratio samo dio………….
imam još jako puno……….
nbeki drugi planovi su u tjeku………….. [proud]
U redu je misliti………….
dapače meni rast prvome odgovara…………. [kiss]
100 za iskrenost [thumbsup]
Evo i tebi stoja za iskrenu podršku…….. [lol]
Nebi želio prejudicirati stvari ali trenutno imam dva tri picka i treba mi lova………
Ulpl neće pobjeć…uostalom i dalje je imam samo će se baškarit neko vrijeme………..
A meni je vrjeme novac………. [smiley]
"Atlantska plovidba (ZSE:ATPL-R-A) i danas je u blagom plusu uz ne baš impresivnih 400-tinjak tisuća kuna prometa, dok Uljanik plovidba ((ZSE:ULPL-R-A) uz sličan promet bilježi zamjetniji rast od 2,97 posto."
Haha malo se zaigrali na Seebiz/u [lol]
Top 10 uredno prodaje! Oprez dioničarima jer slow stochastic okreće u SELL.
Ovaj post ste imali priliku vidjeti kad je cijena bila cca 656-657kn… tko me poslušao danas je jači za 37kn što je više od dividende od 20kn. Dno je na 586-588kn.
Sukladno članku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 25. ožujka 2010. godine otpustila ukupno 600 vlastitih dionica.
Sukladno članku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 29. ožujka 2010. godine stekla ukupno 315 vlastitih dionica.
Mislim da bi Uljanik plovidba trebala održati predavanje o burek trejdanju.
Trezor kupuje, prodaje, top10 aktivno trguje pa tko bi normalan poželio biti dioničar ove firme? Ima li tko da na svemu ovome puši?
Ajd nemojte kukati nego se trpajte dok možete. Pogledajte danas naftu. Kad BDI krene na svoj novi ATH od početka krize biti će onda kasno. [proud]
Ajd nemojte kukati nego se trpajte dok možete. Pogledajte danas naftu. Kad BDI krene na svoj novi ATH od početka krize biti će onda kasno. [proud]
BDI je ostvario lower high, a ako napravi lower low zaboravi ATH.
[/quote]
Ne misliš valjda da će brodari za bureke prevoziti naftu (lower low) prema današnjim futuresima. BDI ima puno toga za nadoknaditi. [lol]
[/quote]
Ne misliš valjda da će brodari za bureke prevoziti naftu (lower low) prema današnjim futuresima. BDI ima puno toga za nadoknaditi. [lol]
[/quote]
Sve stoji kolega, bliži se trenutak, GRAND BUY, to moram priznati….al fali još ipak malo sidewaves-a.