ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 14:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

KOLEGI TONCHIJU 707 SU POVEZANE MISLI………PA POBOGU IPAK JE ON EKONOMISTA……..

Ja isto mislim kao i Tonchi70 – sve vam je fino nacrtao [proud]
(također sam ekonomist)
[/quote]

Poruka za ove što dijele jedinice. Sutra ili u ponedjeljak BDI okreće tako da ništa od pada cijene nakon ex-div day. Ivano7 je predvidio po meni dobar scenarij. Tko ne vjeruje nek’ pogleda ostale brodare tankeraše posebno TNPL. Dionice tankeraša su kao suho zlato zadnjih dana. [lol]

Ja i dalje isto mislim.
[lol]

Još dva dana do dividende… [thumbsup] [thumbsup]

Kolega keky – zar nije bio petak zadnji dan za dividendu, a ko kupi danas nece ju dobit – i zato je dionica danas pala ?

danas je dionica pala jer je nekome plan da ju sruši i ništa više. bdi mijenja u zeleno danas. smijeh.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

@Kliring
Dionica je pala jer je danas ex-div day.
S obzirom u kakvoj žabokrečini trgujemo mislim da bi pala i da nije.

Kolega keky – zar nije bio petak zadnji dan za dividendu, a ko kupi danas nece ju dobit – i zato je dionica danas pala ?

Točno tako a novce očekujemo 17.04. [thumbsup]

@Kliring
Dionica je pala jer je danas ex-div day.
S obzirom u kakvoj žabokrečini trgujemo mislim da bi pala i da nije.

znam ja da je ex div ali budimo realni prodalo je možda 3-4 čovjeka i to je to. Moraš biti blesav da sad prodaješ a cijena je pala 40 kn od 660.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Cijena je u trenutku objave bila 645 kn. Poslije se digla na 660.

mislim da je bila 640 ali dobro sad..

Trezor možda prodaje da dobiju cash za isplatu dividende, usput štopa cijenu pa kad članovi uprave dobiju dividendu mogu jeftino nadokupiti. Kakva konstrukcija, ma bravo ja.

U sridu. Tako je bilo i prošle godine. Uprava će u ponedjeljak nabiti par monster naloga na ask i cijena će stagnirati ili padati sve dok gospoda iz Uprave jeftino ne dokupe novcem od dividende, pritom mislim i na drugi dio dividende. Ostavite svaku nadu u rast još mjesec-dva. Ivano7 više neću polemizirati s tobom, piši šta hoćeš, ja ti ne mogu pomoć, nemam tu školu, ja sam ekonomist… [rolleyes]
[/quote]

Svaka čast Tončiju70 koji je pošteno opisao vjerojatni scenarij i na taj način želio pomoći mladim optimistima CRO-burze da sačuvaju svoj novac. Samo, pitanje je da li su ga oni poslušali?? Opreza nikad dosta u ovom poslu a suprotno mišljenje ne treba ismijavati

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

ULPL neće na zelenu granu dok ne postigne dovoljnu razinu likvidnosti da u njega više ulažu veliki investitori.
Ali nema veze, ja sam zadovoljan – dividenda je veća od kamatnestope u banci, a svi fundamentalni pokazatelji govore da je ovo jedna od najboljih dionica na tržištu. Tko sad ima love za dokupiti, setan je čovjek:)

Sukladno članku 430. stavak 1. Zakona o tržištu kapitala, ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 29. ožujka 2010. godine stekla ukupno 315 vlastitih dionica. Nakon ovog stjecanja ukupni broj trezorskih dionica iznosi 35.846, što predstavlja 6,18 % temeljnog kapitala Društva.
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletić, direktor

New Report

Close