Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Wow, kako zanimljiv trgovinski dan.. Teško mi je uopće pratit sve te transakcije.. [lol] Očigledno nadomjestak za slijedeći ponedjeljak [tongue]
Idi na stranicu ZSE, odaberi ulpl-r-a, pročitaj novosti u razdoblju II-V 2009., pogledaj koliko su stekli vlastitih dionica
neki su stekli, neki otpustili…. nista bitnog tu nema, sto bi ukazivalo na neki model… nego, ubrajas li u to stjecanje i danka, koji se obznanio tamo krajem travnja sa svojih 4 % ? kako se to uklapa u tu pricu ? [tongue]
[/quote]
Danko je uletio naglo i napravio euforiju što nam je omogućilo da frknemo sakupljano na 400-500 kn na 800-950kn i dobro zaradimo, i za to mu hvala. Iskreno, mislim da su igrači iz Uprave i njega na neki način izmanipulirali, za to su majstori. Ali, kao što sam jučer napisao, sumnjam u background njegovog kapitala, pa se ne bih bunio da čovjek izađe van na razinama 500-600 kn, nas iskusnije bi veselilo, kojima je 640kn previsoka cijena za ulaz i čekaju u kešu, ili u HT-u. [thumbsup]
Kolega tonchi………………
ja sam svoju dividendu već zaradio i to tvje dividende……..
Na vpik-u i fmps-u……….
a i ovdje ću još jednu…………. [lol] [lol]
a vi kao ekonomista jeste li vi koju…………..
i još ću dokupiti……..
lp
evo i poljubac [kiss]
neki su stekli, neki otpustili…. nista bitnog tu nema, sto bi ukazivalo na neki model… nego, ubrajas li u to stjecanje i danka, koji se obznanio tamo krajem travnja sa svojih 4 % ? kako se to uklapa u tu pricu ? [tongue]
[/quote]
Danko je uletio naglo i napravio euforiju što nam je omogućilo da frknemo sakupljano na 400-500 kn na 800-950kn i dobro zaradimo, i za to mu hvala. Iskreno, mislim da su igrači iz Uprave i njega na neki način izmanipulirali, za to su majstori. Ali, kao što sam jučer napisao, sumnjam u background njegovog kapitala, pa se ne bih bunio da čovjek izađe van na razinama 500-600 kn, nas iskusnije bi veselilo, kojima je 640kn previsoka cijena za ulaz i čekaju u kešu, ili u HT-u. [thumbsup]
[/quote]
misli ti uopce nisu povezane, pitao sam kako se to uklapa u onu prvu pricu, a ti sad postavljas neku novu tezu… po ovome novome ispada da je danko osoba s posebnim potrebama… zasto onda nije odrazavao laganica onu razinu i rijesio to na 800-950, nego ce sad kao prodavati na 500-600 ? [lol]
i ja tkdj sumnjam u backgorund njegovog kapitala, davno sam to na temi uljanik poslozio, al to nema veze s ovom pricom… i tesko da njega, odnosno one koji stoje iza njega, moze bilo tko izmanipulirati… u svakom slucaju, njegov bekgraund nije nista manje sumnjiv od nasih majstora iz uprave… sve se to kalilo u doba revolucije [lol]
nu, sto se mene tice, dankec se po istiri i otocima siri k’o srbija i njega ce se ovdje jos dugo gledati… druga je stvar sto je on gumiflex, pa kad i gledas u njega ne znas da je to on [tongue]
misli ti uopce nisu povezane, pitao sam kako se to uklapa u onu prvu pricu, a ti sad postavljas neku novu tezu… po ovome novome ispada da je danko osoba s posebnim potrebama… zasto onda nije odrazavao laganica onu razinu i rijesio to na 800-950, nego ce sad kao prodavati na 500-600 ? [lol]
touche’ [thumbsup]
dobar dan drugovi
jel ima netko da mi pojasni što to znači ‘predujam dividende’ odnosno kada i koliko bi iznosio ostali dio dividende -ako sam ja to dobro zamislio?
KOLEGI TONCHIJU 707 SU POVEZANE MISLI………PA POBOGU IPAK JE ON EKONOMISTA……..
BDI ned 66 pkt
Baltic Exchange Dry Index 3177 DOWN 66
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3248 DOWN 11
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4123 DOWN 144
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2757 DOWN 84
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1470 DOWN 12
a gle ovo rušenje sad. 3 mjeseca je dionica na razinama 620-660 i sad kao prodaju oni koji su izračunali da se isplati ne uzeti dividendu!? [lol] I prodaju ispod 640!? [lol]
dobar dan drugovi
jel ima netko da mi pojasni što to znači ‘predujam dividende’ odnosno kada i koliko bi iznosio ostali dio dividende -ako sam ja to dobro zamislio?
Ja bih to objasnio na ovaj način – predujam dividende se isplaćuje kako bi veći igrači mogli malo kalkulirati obzirom da je nju moguće isplatiti bez Glavne skupštine. Pod time mislim na datum koji se uzima kao relevantan, a nije potkrepljen nikakvim činjenicama već samo odlukom Nadzornog odbora.
Dividena ća isto vjerovatno biti oko 20tak kn.. Ali o tome krajem travnja [thumbsup]
KOLEGI TONCHIJU 707 SU POVEZANE MISLI………PA POBOGU IPAK JE ON EKONOMISTA……..
Ja isto mislim kao i Tonchi70 – sve vam je fino nacrtao [proud]
(također sam ekonomist)