ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:29
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,50
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

kad ovaj mrga i hillbilly počnu drvit po nekom topicu to je znak da moraš izaći iz te dionice, provjereno uskoro pada [embarass]

PA JESTE IZAŠLI KOLEGA……………..A AKO JESTE BAŠ VAS BRIGA………

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

kad ovaj mrga i hillbilly počnu drvit po nekom topicu to je znak da moraš izaći iz te dionice, provjereno uskoro pada [embarass]

JEL VI TO PREPORUČATE SVEKOLIKOM PUKU IZLAZ ILI ETO PIŠETE ČISTO DOBRONAMJERNO………..

JAKO STE PLEMENITI……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Trezor možda prodaje da dobiju cash za isplatu dividende, usput štopa cijenu pa kad članovi uprave dobiju dividendu mogu jeftino nadokupiti. Kakva konstrukcija, ma bravo ja.

U sridu. Tako je bilo i prošle godine. Uprava će u ponedjeljak nabiti par monster naloga na ask i cijena će stagnirati ili padati sve dok gospoda iz Uprave jeftino ne dokupe novcem od dividende, pritom mislim i na drugi dio dividende. Ostavite svaku nadu u rast još mjesec-dva. Ivano7 više neću polemizirati s tobom, piši šta hoćeš, ja ti ne mogu pomoć, nemam tu školu, ja sam ekonomist… [rolleyes]

Trezor možda prodaje da dobiju cash za isplatu dividende, usput štopa cijenu pa kad članovi uprave dobiju dividendu mogu jeftino nadokupiti. Kakva konstrukcija, ma bravo ja.

U sridu. Tako je bilo i prošle godine. Uprava će u ponedjeljak nabiti par monster naloga na ask i cijena će stagnirati ili padati sve dok gospoda iz Uprave jeftino ne dokupe novcem od dividende, pritom mislim i na drugi dio dividende. Ostavite svaku nadu u rast još mjesec-dva. Ivano7 više neću polemizirati s tobom, piši šta hoćeš, ja ti ne mogu pomoć, nemam tu školu, ja sam ekonomist… [rolleyes]
[/quote]

A TO ŠTO STE EKONOMIST BI TREBALO ZNAČITI DA ZNATE PREDVIJDETI SVE NA BURZI………

JAKO STE SAMOUVJERENI ŠTO JE JAKO POZITIVNO………..I TO NEIZMJERNO CJENIM……….

[/quote]

Kakvim novcem od dividende?!?
U ponedjeljak tek imamo popis?
[huh]

Zrno do zrna pogača, burek do bureka pekara, pekara do pekare Mlinar.

Kakvim novcem od dividende?!?
U ponedjeljak tek imamo popis?
[huh]

Idi na stranicu ZSE, odaberi ulpl-r-a, pročitaj novosti u razdoblju II-V 2009., pogledaj koliko su stekli vlastitih dionica, usporedi povijesne podatke kretanja cijene dionice u tom razdoblju s atpl-r-a i jdpl-r-a i zbroji 2 i 2. Ponavljam, ovo je odlična dionica na ovim razinama za buy and hold. Ali izrazito small shareholders unfriendly Uprava svojim manipulacijama trezorskim dionicama ne čini ovu dionicu pogodnom za kratkoročnije špekuliranje. Imaš 3-4 dana u godini da budeš na bidu kad je panična rasprodaja i 3-4 dana u godini da budeš na asku kad je euforična kupnja. I to je to. Za neko frekventnije trejdanje nije jer nema likvidnost osim u gore spomenutim situacijama. [bye]

Ne trebaju nikakvi monster nalozi da bi se štopao rast, pa vidite kakva nelikvidnost vlada na burzi.

Molim nekog dobrog dečeca a mi odgovori kada je zadnji dan za kupiti dionicu da bih dobio dividendu.

Hvala

Molim nekog dobrog dečeca a mi odgovori kada je zadnji dan za kupiti dionicu da bih dobio dividendu.

Hvala

Danas, ali nemoj. Za 3% dividende se ne isplati smrznut si lovu na 2 mjeseca.

Idi na stranicu ZSE, odaberi ulpl-r-a, pročitaj novosti u razdoblju II-V 2009., pogledaj koliko su stekli vlastitih dionica

neki su stekli, neki otpustili…. nista bitnog tu nema, sto bi ukazivalo na neki model… nego, ubrajas li u to stjecanje i danka, koji se obznanio tamo krajem travnja sa svojih 4 % ? kako se to uklapa u tu pricu ? [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Hvala

Danas, ali nemoj. Za 3% dividende se ne isplati smrznut si lovu na 2 mjeseca.
[/quote]

[kiss] [kiss]

hvala

Kolega tonchi 72………….

evo robanticoo gaji velike simpatije prema vama……čak vam i poljupce šalje…..nadam se da je to obostrano………

sigurno vas je prepoznao kao ekonomistu sa dubokim i snažnim pogledom na burzu……..

New Report

Close