Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
kad ovaj mrga i hillbilly počnu drvit po nekom topicu to je znak da moraš izaći iz te dionice, provjereno uskoro pada [embarass]
PA JESTE IZAŠLI KOLEGA……………..A AKO JESTE BAŠ VAS BRIGA………
kad ovaj mrga i hillbilly počnu drvit po nekom topicu to je znak da moraš izaći iz te dionice, provjereno uskoro pada [embarass]
JEL VI TO PREPORUČATE SVEKOLIKOM PUKU IZLAZ ILI ETO PIŠETE ČISTO DOBRONAMJERNO………..
JAKO STE PLEMENITI……..
Trezor možda prodaje da dobiju cash za isplatu dividende, usput štopa cijenu pa kad članovi uprave dobiju dividendu mogu jeftino nadokupiti. Kakva konstrukcija, ma bravo ja.
U sridu. Tako je bilo i prošle godine. Uprava će u ponedjeljak nabiti par monster naloga na ask i cijena će stagnirati ili padati sve dok gospoda iz Uprave jeftino ne dokupe novcem od dividende, pritom mislim i na drugi dio dividende. Ostavite svaku nadu u rast još mjesec-dva. Ivano7 više neću polemizirati s tobom, piši šta hoćeš, ja ti ne mogu pomoć, nemam tu školu, ja sam ekonomist… [rolleyes]
Trezor možda prodaje da dobiju cash za isplatu dividende, usput štopa cijenu pa kad članovi uprave dobiju dividendu mogu jeftino nadokupiti. Kakva konstrukcija, ma bravo ja.
U sridu. Tako je bilo i prošle godine. Uprava će u ponedjeljak nabiti par monster naloga na ask i cijena će stagnirati ili padati sve dok gospoda iz Uprave jeftino ne dokupe novcem od dividende, pritom mislim i na drugi dio dividende. Ostavite svaku nadu u rast još mjesec-dva. Ivano7 više neću polemizirati s tobom, piši šta hoćeš, ja ti ne mogu pomoć, nemam tu školu, ja sam ekonomist… [rolleyes]
[/quote]
A TO ŠTO STE EKONOMIST BI TREBALO ZNAČITI DA ZNATE PREDVIJDETI SVE NA BURZI………
JAKO STE SAMOUVJERENI ŠTO JE JAKO POZITIVNO………..I TO NEIZMJERNO CJENIM……….
[/quote]
Kakvim novcem od dividende?!?
U ponedjeljak tek imamo popis?
[huh]
Kakvim novcem od dividende?!?
U ponedjeljak tek imamo popis?
[huh]
Idi na stranicu ZSE, odaberi ulpl-r-a, pročitaj novosti u razdoblju II-V 2009., pogledaj koliko su stekli vlastitih dionica, usporedi povijesne podatke kretanja cijene dionice u tom razdoblju s atpl-r-a i jdpl-r-a i zbroji 2 i 2. Ponavljam, ovo je odlična dionica na ovim razinama za buy and hold. Ali izrazito small shareholders unfriendly Uprava svojim manipulacijama trezorskim dionicama ne čini ovu dionicu pogodnom za kratkoročnije špekuliranje. Imaš 3-4 dana u godini da budeš na bidu kad je panična rasprodaja i 3-4 dana u godini da budeš na asku kad je euforična kupnja. I to je to. Za neko frekventnije trejdanje nije jer nema likvidnost osim u gore spomenutim situacijama. [bye]
Ne trebaju nikakvi monster nalozi da bi se štopao rast, pa vidite kakva nelikvidnost vlada na burzi.
Molim nekog dobrog dečeca a mi odgovori kada je zadnji dan za kupiti dionicu da bih dobio dividendu.
Hvala
Molim nekog dobrog dečeca a mi odgovori kada je zadnji dan za kupiti dionicu da bih dobio dividendu.
Hvala
Danas, ali nemoj. Za 3% dividende se ne isplati smrznut si lovu na 2 mjeseca.
Idi na stranicu ZSE, odaberi ulpl-r-a, pročitaj novosti u razdoblju II-V 2009., pogledaj koliko su stekli vlastitih dionica
neki su stekli, neki otpustili…. nista bitnog tu nema, sto bi ukazivalo na neki model… nego, ubrajas li u to stjecanje i danka, koji se obznanio tamo krajem travnja sa svojih 4 % ? kako se to uklapa u tu pricu ? [tongue]
Hvala
Danas, ali nemoj. Za 3% dividende se ne isplati smrznut si lovu na 2 mjeseca.
[/quote]
[kiss] [kiss]
hvala
Kolega tonchi 72………….
evo robanticoo gaji velike simpatije prema vama……čak vam i poljupce šalje…..nadam se da je to obostrano………
sigurno vas je prepoznao kao ekonomistu sa dubokim i snažnim pogledom na burzu……..