Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Jasne su mi "dvije stolice", ali ne vidim vezu između toga i pretovara uprava<->trezor koju se former spomenuo?
Jasne su mi "dvije stolice", ali ne vidim vezu između toga i pretovara uprava<->trezor koju se former spomenuo?
ako ti tu ne vidis vezu, odnosno boljereci neku realnu mogucnost veze- ondak ti ja ne mogu dalje pomoci… ono, sto uopce znaci ‘kalkuliraju s obzirom da brodogradiliste ima problema’ ? prodaju po sitno da bi isplatili place u alatnici or what ?
stara poslovica:
kadi se magare valja uvik dlak ostaje
nek svatko sam za sebe pojasni značenje
imam ulpl
ako ti tu ne vidis vezu, odnosno boljereci neku realnu mogucnost veze- ondak ti ja ne mogu dalje pomoci…
[/quote]
Ja ne vidim, no tu smo da razmjenjujemo mišljenja.
ono, sto uopce znaci ‘kalkuliraju s obzirom da brodogradiliste ima problema’ ? prodaju po sitno da bi isplatili place u alatnici or what ?
[/quote]
Je, već vidim Brajkovića kako prodaje dionice ulpl kako bi iz svog džepa pokrio plaće firme koja nema veze s Uljanikom…
[lol]
… tu smo da razmjenjujemo mišljenja…
kako god okrenuli, vidljivo je da drugovi vuku konce…. i, kao i uvijek, samo čekaju pravi trenutak da odrade posao…
ovo je malo staro, ali ne previse [lol]
33 dioničara
Dragutin Pavletić, Darko Šorc, Igor Budisavljević, Janez Zevnik, Anton Brajković, Karlo Radolović, Martina Floričić, Kristijan Floričić, Slobodan Buršić, Ruđero Batelić, Renato Fonović, Dario Marchi, Jadranka Vidulin, Sonja Radolović, Branislav Zec, Blaž Rocek, Veljko Grbac, Anton Užila, Kazimir Pavletić, Armando Banković, Dario Štifanić, Bojana Mihajlović, Marija Koštomaj, Gianni Rossanda, Vlado Matošević, Boris Kalčić, Amra Pende, Petar Maras, Dino Kocijančić, Valter Klobas, Davor Mihaljević, Mario Cetina, Branko Tenčić…
http://www.jadranbrod.com/modules.php?name=News&file=article&sid=15818&mode=thread&order=0&thold=0
+ capo danko i jataci [tongue]
Danas kupnja na ulpl kao narodne priče o zmajevima-odsiječeš mu jednu glavu (od 100 komada) a njemu odmah nikne nova… [thumbsup]
Pa tko želi (pro)dati po 640 ne može se žaliti da nema kome.
Danas kupnja na ulpl kao narodne priče o zmajevima-odsiječeš mu jednu glavu (od 100 komada) a njemu odmah nikne nova… [thumbsup]
Pa tko želi (pro)dati po 640 ne može se žaliti da nema kome.
Vjerojatno se radi o istom igraču koji drži 350 komada na prodaji.
James1 izmamio si mi osmijeh na lice a kad bih imao 350 komada ulpl imao bih takav osmijeh 365 dana u godini.
I da, budi siguran da ih ne bih nudio po smiješnih 650 kn nego bih čekao ako treba mjesec-dva ili koliko treba pa dočekao razine od 750-800 za komad.
Imam nešto ulpl ali većim dijelom sam u drugima. Planiram to promijeniti ali ne prije ljeta.
Dana 24. ožujka 2010. godine zaključen je ugovor o prodaji poslovnih udjela u ISTRIA CONSULT d.o.o. kojim su uređeni međusobni odnosi vezani za prodaju 25,1% poslovnih udjela Društva u ISTRIA CONSULT d.o.o. Nadzorni odbor Društva je svojom odlukom od 23. prosinca 2009. godine dao suglasnost za navedeni pravni posao.
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletić, direktor
Baltic Exchange Dry Index 3177 DOWN 66
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3248 DOWN 11
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4123 DOWN 144
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2757 DOWN 84
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1470 DOWN 12
Dana 24. ožujka 2010. godine zaključen je ugovor o prodaji poslovnih udjela u ISTRIA CONSULT d.o.o. kojim su uređeni međusobni odnosi vezani za prodaju 25,1% poslovnih udjela Društva u ISTRIA CONSULT d.o.o. Nadzorni odbor Društva je svojom odlukom od 23. prosinca 2009. godine dao suglasnost za navedeni pravni posao.
ULJANIK PLOVIDBA d.d.
Dragutin Pavletić, direktor