ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 23.11.2024. u 07:48
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nije to dobar scenarij ………
Nego jedini mogući……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

I da još napomenem………………

PA USKORO SLIJEDI ISPLATA DRUGOG DJELA DIVIDENDE………………

i evo računice……………

Drugi dio će vjerojatno biti isto 20 kn kao i prošle godine……..

zaključak!!!!!!!!!!!!!!

Ukupna dividenda 40 kn………….

Sad je cjena 640……………

Dakle onaj tko je kupio na 640 isto je kao i da je kupio po 600…………

Zaključak!!!!!!!!!!

PUNO JE LAKŠE I SIGURNIJE KUPITI NA 640 NEGO NA 600……..
A ZARADA ISTA…………

PA SAD VIDITE KOME ĆETE PRODAVATI…………

LP

Ovim postom je sve rečeno………………….
Zato sam uvjeren u ovaj ishod………neću reći siguran jer je to pre jaka riječ……..

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Uostalom tko kaže da dividenda nije već uračunata u možebitni pad………….

Kao što su neki uvjeravali na 630 da je već uračunata u rast a ona otišla na 660………

Za one koji se vole ponositi svojim (budućim) vlasništvom

Svaka čast Upravi ULPL koja ima viziju jer ja scenarij sa naftom, koji je bio prošle godine i kad je ista bila 150 USD, očekujem ponovo u ne tako dalekoj budućnosti. Kad Kinezi zamjene bicikle autima bit će ludnica na tržištu nafte, a tek što će biti ludnica onima koji imaju tankere za prijevoz i skladištenje iste. [bye]
[/quote]

Za ove što dijele jedinice još jedan post sa 674. str.23.04.09. [lol] [lol]

Ivano7 (i ostali mladi i nadobudni investitori), a da ti malo diverzificiraš portfelj. Tako će i zajednica na ovom topicu malo odahnuti i prestati biti taocem tvoje psihoze. Ne možeš pljuvati po HT-u bez argumenata. U trenutku prekupljenosti svjetskih indeksa ta dionica sa negativnom betom je vrlo dobar izbor, a usto uskoro i isplaćuje izdašnu dividendu. Dok su svjetski indeksi u posljednjih mjesec dana porasli 10-ak %, Crobex je stajao. Što misliš što će se dogoditi kad uskoro krene neizbježna korekcija koja će dionica jedina stagnirati ili čak rasti s približavanjem deadlinea za kupnju s pravom isplate dividende? Cijenim tvoju posvećenost ovoj podcijenjenoj, ali ćudljivoj dionici. Kao što sam već napisao kod nje mi je 100-ka fiksna kvota. Ako ti je strategija buy and hold, onda nema razloga za psihozu, jer ćeš na njoj dobro zaraditi (jednog dana). Ali ako je kupuješ s namjerom kratkoročnijeg špekuliranja ima puno volatilnijih i likvidnijih dionica u sastavu Crobex-a. Poslušaj moj savjet, nikad sva jaja u istu košaru, bit će bolje i tebi i nama. No hard feelings. [wink]

uprava otpustila 600 kom dionica. valjda misle bolje sad nego nakon dividende. ja ću sutra još kupiti.

"ne vrijedi se raspravljati sa budalom, jer te spusti na svoj nivo, i onda te pobjedi na iskustvo" Mreich

Ivano7 (i ostali mladi i nadobudni investitori), a da ti malo diverzificiraš portfelj. Tako će i zajednica na ovom topicu malo odahnuti i prestati biti taocem tvoje psihoze. Ne možeš pljuvati po HT-u bez argumenata. U trenutku prekupljenosti svjetskih indeksa ta dionica sa negativnom betom je vrlo dobar izbor, a usto uskoro i isplaćuje izdašnu dividendu. Dok su svjetski indeksi u posljednjih mjesec dana porasli 10-ak %, Crobex je stajao. Što misliš što će se dogoditi kad uskoro krene neizbježna korekcija koja će dionica jedina stagnirati ili čak rasti s približavanjem deadlinea za kupnju s pravom isplate dividende? Cijenim tvoju posvećenost ovoj podcijenjenoj, ali ćudljivoj dionici. Kao što sam već napisao kod nje mi je 100-ka fiksna kvota. Ako ti je strategija buy and hold, onda nema razloga za psihozu, jer ćeš na njoj dobro zaraditi (jednog dana). Ali ako je kupuješ s namjerom kratkoročnijeg špekuliranja ima puno volatilnijih i likvidnijih dionica u sastavu Crobex-a. Poslušaj moj savjet, nikad sva jaja u istu košaru, bit će bolje i tebi i nama. No hard feelings. [wink]

Stari i skusni investitoru a iz koje razloga ti zastupaš pad na ovoj lošoj dionici…….

ULJANIK PLOVIDBA d.d. sa sjedištem u Puli, Carrarina 6, potvrđuje da je dana 25. ožujka 2010. godine otpustila ukupno 600 vlastitih dionica

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Netko bi ove iz Uprave Uljanik plovidbe trebao upozoriti da sukladno Zakonu o trgovačkim društvima (članak 233) ne smiju ovo raditi.

Vaš link
Sad jos i trezor prodaje, pardon otpusta dionice. Cak 600 komada. Taj neko ih nije mogao kupiti na burzi pa malo dic cijenu nego mu trezor to prvo kupi na burzi pa onda otpusti. A najzanimljivije da ih je otpusti danas. A jos nema ni toliko prometa.

Nije bolest sve što boli

nije otpustila uprava, nego trezor.

ovo je KATASTROFA šta rade!
neki dan su kupovali od uprave, valjda da upravi ima bida da se imaju kome istrest. i sad i trezor prodaje…

kome?
na burzi?
van burze?
zašto?
zašto su kupovali od uprave?
zašto nije dobro upravi, a dobro je trezoru?

hanfa, samodol, karamarko, SOA, Bajiću..odjebite dopisivanje sa SMSovima i radite neki qurac

http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/TYboxaz4hlmVpinWQaynzA==.doc

KRADU nas!trejdaju s našom lovom!!!!!

ima raznih sranja na burzi, ali ovo što radi ULPL je vrhunac!ovo niko osim njih ne radi!

Frankly my dear, I don't give a damn!

Uostalo a zašto bi mi padali zbog US indexa kad nismo ni rasli……………..

Pa ja sam uvjeren da mi nećemo padati……….

New Report

Close