Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,70 | 2,80% |
pa dajte pustite više ljude iz uprave da prodaju dionice koje će si kasnije vratiti kroz nagrade za dobro vođenje firme – dobro posluju, dobro vode firmu pa nek si malo i štipnu – dok je pozitive, dividende, povećanja flote … i cijena će kad tad popratiti sve to.
Neke stvari su jednostavno neminovne.
btw, onih 1500 na 628 pred neki dan ipak izgledaju kao dobar buy
Nemojte biti naivni. Uprava tu i tamo proda neku siću a nitko nezna koliko su istovremeno kupili dionica na neku drugu osobu. Tako Pavletić proda 200 komada a istovremeno kupi sinu xxx komada na niskoj cijeni. Promjena na njegovom računu se vidi a na "sinovom" ne.
Jasno je da se cijena već dugo vremena štopa da se što više produži utovar.
Bitno je da imaju mladu flotu koju još povećavaju i podmlađuju. Zarada je OK a isplaćuju i dividendu.
Poslovanje je stabilno i profitabilno unatoč recesiji. Zarađuju na stranom tržištu – izvoz.
Pa što još treba našim pametnim fond managerima da shvate isplativost ulaganja u ovu dionicu.
Očigledno čekaju Stojićevu preporuku a on nikako da je napiše.
čak ni stojić nije toliko upglu … i on se vjerojatno krca, pa ako krene prebrzo će pisati da je ciljana vrijednost 576,32 Kn [lol]
čak ni stojić nije toliko upglu … i on se vjerojatno krca, pa ako krene prebrzo će pisati da je ciljana vrijednost 576,32 Kn [lol]
Stojić će na sav glas vikati da je best buy na 1500 kn, a do tada se krca rodbina, ljubavnice i gazda banke. Pa zato su i srušili cijenu da ne mogu mirovinski fondovi kupovati. A nafta raste i raste. [lol]
Po meni ipak treba biti oprezan…………
predujam je ok……..
šta će biti kasnije vidit ćemo………
samo mi se čini da bi mogli opet se baškarit na ovim cjenama duugo……..
prošle godine je cjena išla dolje poslije dividende……..
hoće li tako biti i ove….???????????
konačno sunce i za ULPL
Barem će malo predividenta i poslije dividenta podignuti cijenu ove dionice
🙂
Vijesti bez komentara [tongue]
http://www.seebiz.eu/hr/burze/zagrebacka-burza-kina-i-celik-izvlace-brodare-iz-sjene,71261.html
Hm, očekivao sam pad na 630kn na ex-div day, no ekipa je rano krenula…
kolega, opustite se
Bit ce ovdje spektakli, samo opušteno
Ako mislite drugacije, odite kupovat gubitaše koje savjetuje Neznalica Vidra
Vjerujem da će danas BDI biti oko nule,ako ne i u malom plusu.Naime, ne vjerujem da je moguć takav pad capea da se nastavi,a oni su nas vukli u minus zadnjih dana…a u konačnici dio godine koji slijedi trebao bi sudeći po prošlim godinama biti vrlo plodonosan za naše moreplovce!Vjerujem u brodare i od jučer sam 97% u brodarima(ATPL,JDPL i ULPL).
Sretno svima!