mislim da od dividende nema ništa i da nam je suđeno ćekat dizanje crobia ako ga uopće bude jer ovakav promet naslućuje samo down.
Ja sam izgubio živce na ovoj dionice prije par mjeseci,a izgleda da i gubim sada cak razmisljam da idem vani iako mi je ulaz cca 625,00 kn.
dividenda može biti od 0 do 10%.
dosad je ULPL bez problema radio ture od 610 do 650kn.
dakle i sa dividenom, a i ako je ne bude, ništa značajno po pitanju cijene ne očekujem da se desi.
ali u ovoj močvari bilo što dobro dođe da malo pišemo o tome [lol]
što više muljaju???
U ovoj državi svi su počeli muljat sa obajvama i nas dionićare drže u neizvjesnosti [angry]
Sramota je da moramo ćekati na nekolicinu ljudi da kad se njima prne da dignu burzu bez obzira kakve fundamente imala neka firma [cry]
Čini mi se da će objava bit sutra ujutro prije početka trgovanja. [cool]
Fino.. Sad slobodno može početi rast [thumbsup]
Predujam dividende 20kn na dan 31.03.2010.
Fino.. Sad slobodno može početi rast [thumbsup]
Kako burna reakcija!
[rolleyes]
Bit će ovo jedna od onih priča u kojoj analitičari pametuju o tome kako je predujam već uključen u trenutnu cijenu, što znači vrludanje cijene oko 650kn i pad na 630kn 29.03.
Kako burna reakcija!
[rolleyes]
Bit će ovo jedna od onih priča u kojoj analitičari pametuju o tome kako je predujam već uključen u trenutnu cijenu, što znači vrludanje cijene oko 650kn i pad na 630kn 29.03.
Dali se može zaključiti iz navedenog kako prava dividenda tek slijedi. Kažu oni predujam dividende…