ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Cudno je to da iz top 10 skracuju pozicije [huh] Mozda nema dividende ove godine [angry]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

Tko će ovdje izgubiti?

Vjerojatno je u pitanju neka makinacija s trezorom, barem djelomično..
Dosad se uglavnom ponavljao obrazac jedan ili dva krate, trezor puni, ali evo ovaj put nije bilo trezora..

I ona dogovorena transakcija od 1500 komada je znakovita, samo to se događalo ispod 10-og računa, pa se ne vidi gdje su završile..

ULPL je objavio najbolje izvješće za 2009 godinu od svih brodara, prodavali oni ili ne, dionica će ići gore. Nije mi jasan jedino tajming..
[/quote]
Pa može split viditi na grafu tko je taj koji prodaje ispod desete pozicije.

Ma to kupuje neki mali investitor 1500 kom———1.000.000 kn……..i naravno uz to je kao mali investitor dobio priliku dogovora trancakcije, tajming i cjenu……..

[lol] [lol] [lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

@barba

Pa ne znam može li Junior vidjeti na grafu tko prodaje, ali vjerojatno bi on razradio neku varijantu..

Evo ako prati pozivam ga da nabaci neku analizu..

Barba ovo je već sumnjivo, prvo kupuješ LKRI, a sad pišeš na ULPL, da neće i ovdje kakav dokap?

Samo najmudriji i najgluplji ne mogu se promijeniti. (Konfucije)

Cudno je to da iz top 10 skracuju pozicije [huh] Mozda nema dividende ove godine [angry]

Pa evo kolega budala je napisao ono što sam ja mislio pod ‘nije mi jasan tajming’..
Nadam se da nema veze s tim..

@barba

Pa ne znam može li Junior vidjeti na grafu tko prodaje, ali vjerojatno bi on razradio neku varijantu..

Barba ovo je već sumnjivo, prvo kupuješ LKRI, a sad pišeš na ULPL, da neće i ovdje kakav dokap?

Tonka nema vremena da mi javi ineče bi znao.

@barba

Tonka nema vremena da mi javi ineče bi znao.
[/quote]

Pa nije valjda da Tonka nema vremena za tebe. Znaš da je vrijeme novac. Slabo ti paziš na Tonku, a znaš dobro da je mlada i spremna na sve..

Miša mu, ovo me neugodno podsjeća na vremena kad je neko iz uprave atlantske, zaboravio sam tko, dok je bdi bio na vrhuncu prodavao na razinama 2500kn…svi smo se na forumu tome podsmjehivali, no znamo kako je priča završila.
Sad se na krilima rastućeg bdi-a, očekivane dividende i pozitivnog poslovanja opet očekuje eksplozija, a top dioničari prodaju?
Smrdi, smrdi…

Miša mu, ovo me neugodno podsjeća na vremena kad je neko iz uprave atlantske, zaboravio sam tko, dok je bdi bio na vrhuncu prodavao na razinama 2500kn…svi smo se na forumu tome podsmjehivali, no znamo kako je priča završila.
Sad se na krilima rastućeg bdi-a, očekivane dividende i pozitivnog poslovanja opet očekuje eksplozija, a top dioničari prodaju?
Smrdi, smrdi…

Kako znaš da ne prodaju sami sebi tj svojim ženama ili babama. Malo stvore paniku pa opet u kupnju.

Ma tko neće neka ne kupuje niti pod razno………..
Vama što se premišljate i nije mjesto u ovoj dionici i zato savjetujem nemojte niti ulaziti……….
Pa smješni ste……….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Smrdi, smrdi…

a prije odluke o dodjeli dividendnih dionica ATPL 1:12,napucala se cijena na preko 1.300 kn,uprava
koja je donosila tu odluku je prodala na tim cijenama.Slučajno.Malo morgen.
Međutim,kod ULPL menađment je špekulativan,ali i koristan za sve dioničare.Oni mogu održati
školu o špekulacijama svima na našoj burzi.Ali pri tome ne deru male investitore.

Ajde konačno da se i to desi [thumbsup]

http://www.uljaniksm.com/pages/posts/najava-sjednice-nadzornog-odbora91.php

New Report

Close