ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 02:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Previše si zauzet sa IGH da bi vidio da druk ovdje nije potreban , skida se sa aska oprezno , BDI raste krupnim koracima već danima. To je to , ne treba reklamirati nešto što je očito. [thumbsup]

Znam samo da je ovih dana kupovala firma vlastite dionice (300 kom),a kad vidim promet i zbrojim dva+dva to je to,osim danas i jućer.
kako sam najavio prije neki dan "OPET SAM S VAMA",a IGH treba sad pustiti na miru da odradi svoj rast prema 2800 kn.

lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Poruka onome tko je stavio strašilo od 300 kom. na 650,00 (uprava?). Postavljanjem strašila sužavate kanal. Sužavanjem kanala smanjujete promet i dižete donji bollinger. Tako si odmažete ako vam je cilj akumulacija većeg broja dionica na donjem bollingeru prije objave dividende, ili se varam? [undecid]

Varaš se ! Ovime dionica postaje neatraktivna osim za jednog velikog trejdera [tongue]

PORTFELJ U GIPSU ... PRODAJEM NAJBOLJEM PONUĐAČU !!!

danas će i prljavac u plus[thumbsup]

Baltic Dirty Tanker 880 (+0.00%)
Baltic Clean Tanker 772 (+1.05%)
As of 03/04/10

It was a thrill to play against Drazen. Every time we competed, he competed with an aggressive attitude - Michael Jordan

Eh, kako bi ja rutinirano maknuo ovo predotvaranje.. Ili još bolje – kad staviš, nema micanja hehe.. Pa da vidim koliko bi bilo ovih pojedinačnih ispada [lol]

Tako je — takla makan ko u šahu

Brodari rules [thumbsup]

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

bilo bi dobro da se idući tjedan poklopi primopredaja "Veriga" s najavom godišnje skupštine i prijedlogom dividende i s daljnjim rastom BDI-a prema 4000 [pray]

bilo bi dobro da se idući tjedan poklopi primopredaja "Veriga" s najavom godišnje skupštine i prijedlogom dividende i s daljnjim rastom BDI-a prema 4000 [pray]

Sve potpisujem, ali sam malo skromniji.. Umjesto najave skupštine bio bih zadovoljan i najavom sjednice NO [thumbsup]

MAolim cijenjenog kolegu Badmana koji puši "švercovane cigare" da nam malo pojasni zasto ulpl danas raste?
Da nisu drukeri?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

još čekamo najavu skupštine i dividendicu…….[thumbsup] [thumbsup]

samo što nije...

Kolega Badman, prof ..

Dajte nam molim vas objasnite zasto ulpl raste..
Kako vi sa svog stajališta gledate na ovoliku kolicinu drukera.
Što biste vi poduzeli?

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Brodari rules [thumbsup]

Bravo Ulpl bravo

Kitio sam ja i veće ulagače od vas na ovom forumu i opet ću!!!!

Kolega Badman, prof ..

Dajte nam molim vas objasnite zasto ulpl raste..
Kako vi sa svog stajališta gledate na ovoliku kolicinu drukera.
Što biste vi poduzeli?

Nikad ne valja.. Kada pada – loše.. Kada raste – nevjerica.. Mislim da je gubitak vremena pokušavati shvatiti naše tržište.. Kako god, gore navedeni postovi trebali bi barem donekle objasniti rast / primopredaja, dividenda,… Meni dovoljno za dizanje… morala [thumbsup]
Btw, još nisam upućen u terminologiju pa ne znam na koje drukere misliš.. Na one u šopingu ili ovdje na forumu?

New Report

Close