Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,30 | 272 | 19 | 14,30 | 14,60 | 0,00% |
Jučer je bio neuobičajeno likvidan dan za ovu dionicu. Objasni ljude koji prodaju sad dionice po 631, a BDI je išao danas gore 8%. [shocked]
to bi trebao biti samodolov posao… kao i ono danas na uljaniku… ja nisam placen da ih objasnjavam [lol]
i tako to [kiss]
Važeći podaci za uredovni dan 01.03.2010 .
5. ZEVNIK JANEZ 24.819 4,28
Važeći podaci za uredovni dan 02.03.2010 .
5. ZEVNIK JANEZ 24.788 4,27
Važeći podaci za uredovni dan 03.03.2010 .
5. ZEVNIK JANEZ 24.729 4,26
Na trezorske dionice se ne isplaćuje dividenda. To znači da se novac previđen za isplatu dividende dijeli na manji broj dionica. A kad imaš preko 20.000 kom. kao članovi uprave onda ti i razlika dividende od par kuna znači puno. Jedan auto npr. [thumbsup]
Čini mi se da će ove godine dividenda biti u dionicama. Trezor skuplja polako ali sigurno.
a sto ako sve ode u zadrzanu dobit ?
trezor ionako ima jos dosta prostora (i iskustva) da od njih otkupljuje sasvim pristojne kolicine…i to po puno pristojnijim cijenama od ove [lol] [tongue]
I onda se ja ćudim da mi jdpl i atpl rastu a ulpl pada. koji sam ja papak
Uprava je dosada pokazala da zna kako se radi posao. Stoga vjerujem u ovo dionicu i siguran sam da će nakon ovog štopanja usljediti strelovit rast i to u zonu sa četiri znamenke. Uz to BDI se oporavlja i ukazuje na stabilno i profitabilno poslovanje.
Što mislite kako bi tržište reagiralo da nakon objave pozitivnih rezultata za 1 Q stigne i obavijest o izlistanju na Varšavsku burzu.
Uprava je dosada pokazala da zna kako se radi posao. Stoga vjerujem u ovo dionicu i siguran sam da će nakon ovog štopanja usljediti strelovit rast i to u zonu sa četiri znamenke. Uz to BDI se oporavlja i ukazuje na stabilno i profitabilno poslovanje.
Što mislite kako bi tržište reagiralo da nakon objave pozitivnih rezultata za 1 Q stigne i obavijest o izlistanju na Varšavsku burzu.
pozlatilo ti se [thumbsup]
UDEMO AP I TO DOBRO………….
Pre-market Real-Time: 5.65 0.13 (2.36%) ——–DRYS