ono sto zelis drugome lose,sve ti se vrati s kamatama….
[/quote]
daj maleru , dobro da sam prodao inu kad sam vidio da ti kupuješ..
nemoj mi se obracat, ne zagađuj nam temu, odi sa svojim deckima kupovat igh, thnk i hdel [bye]
itekako cu ti se obracat….koliko si u minusu na ulpl ??????? [bye] zagadjujes sve teme ovdje vec mjesecima…onda u nedostatku argumenata vrijedjas….
itekako cu ti se obracat….koliko si u minusu na ulpl ??????? [bye] zagadjujes sve teme ovdje vec mjesecima…onda u nedostatku argumenata vrijedjas….
A koliko si ti na igh…………..
Ovo je jedna od najzdravijih firmi na zse sa najboljim menadžmentom na ovim prostorima……….
Tako da usporedba ULPL sa onim u šta ti ulažeš je bespredmetna…….
lp
DAj dečko oladi glavu, kupi ledo sladoled, najbbolji su i najfiniji
Ja na ulpl u misusu gotovo i da nisam…
A dok ste vi pametnjakovići kupovali Hdel thnk i igh ja sam kupovao LEDO, ADPL, INU
Trenutno lupujem KODT koji je uz ULPL najprofitabilnija tvrtka na zse
Prije par dana kupio ENER u americi , napisao ti na sto smo danas trzili, platio ga 7,2
smješan si , ti da kupiš zlato pretvorilo bi se u g….
DAj dečko oladi glavu, kupi ledo sladoled, najbbolji su i najfiniji
Ja na ulpl u misusu gotovo i da nisam…
A dok ste vi pametnjakovići kupovali Hdel thnk i igh ja sam kupovao LEDO, ADPL, INU
Trenutno lupujem KODT koji je uz ULPL najprofitabilnija tvrtka na zse
Prije par dana kupio ENER u americi , napisao ti na sto smo danas trzili, platio ga 7,2
smješan si , ti da kupiš zlato pretvorilo bi se u g….
[/quote]
malo si pogubljen,,,neki dan si prodao inu ,,danas da kupujes…gdje su kolege sindikalisti????? slabo pisu [undecid] nemam nista protiv ulpl ,samo komentiram tvoj zli jezik
Danas će biti dar mar vanka na brodarima……………. [bye]
Danas će biti dar mar vanka na brodarima…………….
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1 [smiley]
http://finance.yahoo.com/q/cq?s=DRYS,DSX,EGLE,ESEA,EXM,GNK,NM,QMAR,TBSI&d=v1 [smiley]
sve je to super samo izgleda da nama treba BDI skakat daima po 100 da bi se makli 🙁
+1-2%?! atpl i jdpl i manje?!
WTF?!
ali je bogumi bio i u nas… lepo se odbijamo od svih mogucih bollindzera…
tommy, fliper i fliperski carobnjak [lol] [lol]
A ja pišem već dva tri dana da je bollinger skoro pa jedna linija……………..
Pa i Ševi iz noćne more je jasno što slijedi………..
Kad se sjetimo ja je poč. 2005 god bila 2000kn…………….
A koliko je bila atpl………hvala na informaciji……. [lol]
hahah to si mu dobro reko, nek te se kani, koju god ti hvališ a on uđe ti izađeš i eto mu minusa na tekućem
Šat mi je drag ovaj EGLE
EGLE 9:50AM ET 5.83 0.39 7.17%