Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
Nakon svih tih informacija u zadnje vrijeme, imam osjećaj da će dividenda biti u dionicama.
Cash će im trebati za plačanje tankera Verige.
BTW: mislim da je u pregovorima sa 3. Maj-em postignut, za nas vrlo povoljan dogovor. [thumbsup]
Nakon svih tih informacija u zadnje vrijeme, imam osjećaj da će dividenda biti u dionicama.
BTW: mislim da je u pregovorima sa 3. Maj-em postignut, za nas vrlo povoljan dogovor. [thumbsup]
Pa istina kolega,ali stvarno mislim da ce dividenda ipak biti u lovi.Imaju oni dionica na bacanje,a cash treba ipak i njima i nama.
Pa istina kolega,ali stvarno mislim da ce dividenda ipak biti u lovi.Imaju oni dionica na bacanje,a cash treba ipak i njima i nama.
[/quote]
Podjelit će oni sebi nebrinite vi za njih……..
Dovoljno je pogledat tko je u prvih deset i jasno je da će dividenda biti izdašna kao i prošle dvije godine kad su svu pričali o smaku svjeta…….
PET I NEŠTO SITNO GODINA POSLIJE
Evo kako je to izgledalo krajem 2004, poč. 2005…………..
Puku neka izvuče svatko sam za sebe…………
file:///C:/Documents%20and%20Settings/UserXP/Desktop/IzvPovijestCijena.aspx.htm
PET I NEŠTO SITNO GODINA POSLIJE
Evo kako je to izgledalo krajem 2004, poč. 2005…………..
Puku neka izvuče svatko sam za sebe…………
file:///C:/Documents%20and%20Settings/UserXP/Desktop/IzvPovijestCijena.aspx.htm
Jedina pouka koju sam uspio izvući je da treba pripaziti sa stavljanjem privitka u optjecaj [thumbsup]
Super! Nakon što uslijedi blokada IGH i Tehnike, željno iščekujem podizanje prometa (naravno i cijene [thumbsup]) srcu nam priraslih brodara. [smiley]
Svi građevinari osim DLKV dolje, a brodari AP AP
Tako i treba [thumbsup]
Ivano7-brodari———-80 % portfelja……..
ULPL———50%
Tako i treba [thumbsup]
ono sto zelis drugome lose,sve ti se vrati s kamatama….
Tako i treba [thumbsup]
Je kolega vrjeme je za jedan dobar ap ovdje…………………….i to veći nego što mnogi očekuju….
Pogledajte malo TA……..