ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 22:08
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Nakon svih tih informacija u zadnje vrijeme, imam osjećaj da će dividenda biti u dionicama.
Cash će im trebati za plačanje tankera Verige.
BTW: mislim da je u pregovorima sa 3. Maj-em postignut, za nas vrlo povoljan dogovor. [thumbsup]

Nakon svih tih informacija u zadnje vrijeme, imam osjećaj da će dividenda biti u dionicama.
BTW: mislim da je u pregovorima sa 3. Maj-em postignut, za nas vrlo povoljan dogovor. [thumbsup]

Pa istina kolega,ali stvarno mislim da ce dividenda ipak biti u lovi.Imaju oni dionica na bacanje,a cash treba ipak i njima i nama.

Pa istina kolega,ali stvarno mislim da ce dividenda ipak biti u lovi.Imaju oni dionica na bacanje,a cash treba ipak i njima i nama.
[/quote]

Podjelit će oni sebi nebrinite vi za njih……..
Dovoljno je pogledat tko je u prvih deset i jasno je da će dividenda biti izdašna kao i prošle dvije godine kad su svu pričali o smaku svjeta…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

PET I NEŠTO SITNO GODINA POSLIJE

Evo kako je to izgledalo krajem 2004, poč. 2005…………..
Puku neka izvuče svatko sam za sebe…………

file:///C:/Documents%20and%20Settings/UserXP/Desktop/IzvPovijestCijena.aspx.htm

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

PET I NEŠTO SITNO GODINA POSLIJE

Evo kako je to izgledalo krajem 2004, poč. 2005…………..
Puku neka izvuče svatko sam za sebe…………

file:///C:/Documents%20and%20Settings/UserXP/Desktop/IzvPovijestCijena.aspx.htm

Jedina pouka koju sam uspio izvući je da treba pripaziti sa stavljanjem privitka u optjecaj [thumbsup]

Super! Nakon što uslijedi blokada IGH i Tehnike, željno iščekujem podizanje prometa (naravno i cijene [thumbsup]) srcu nam priraslih brodara. [smiley]

Baltic Dry +4,3%
Capesize +8,0%
Handysize +1,1%
Supramax +1,7%
Panamax +4,6%

Svi građevinari osim DLKV dolje, a brodari AP AP

Tako i treba [thumbsup]

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ivano7-brodari———-80 % portfelja……..

ULPL———50%

Tako i treba [thumbsup]

ono sto zelis drugome lose,sve ti se vrati s kamatama….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tako i treba [thumbsup]

Je kolega vrjeme je za jedan dobar ap ovdje…………………….i to veći nego što mnogi očekuju….
Pogledajte malo TA……..

New Report

Close