Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Evo, ekipa možda se i ja sad vratim u svoj ULPL kad IGH nije uspijo da odradi svoj rast.
I ja vjerujem da bi slijedeći tjedan mogli rasti brodari ,a i dividenda se bliži [thumbsup].
P.S. SRAMOTA TAKVA FIRMA,A ONA STAGNIRA 7-8 MJESECI [sad]
lp
ivano ja cijenim tvoj druk,i ja imam ovog čemera podosta, ali šta je previše je previše… dugo sam na burzi,ali ovakav dugoročni konstantni pad jos nisam vidio, u zadnjih 8 mjeseci nije bio niti jedan rally na ovoj dionici, konstantno stagnira i pada uz nikakav promet. Zasto svi izbjegavaju ovu dionicu koja ima odlične fundamente ????
Pa to i je cilj igrača koji drmaju ovdje……..šta ne……..cilj je postignut…….ja zadovoljan….
Šta se manje piše,druka,šta ima manje likova po ovom topiću………..supać………
[/quote]
Nemoj dvaput reć kolega, skupit će se lešinari dok kažeš keks..
Bauštela izgleda prdnula, sad će opet brodari u fokus. Osobno, dokupio sam dovoljno ulpl u zadnjih par mjeseci pa me drukanje puno ne tangira..
Osim ako nije u pravom smjeru..
Dobra stvar u ovoj situaciji je činjenica da je dno definirano i da se zna da može samo gore.
Dakle treba polako kupovati i čekati rast koji će se sigurno desiti samo je pitanje kada.
Osobno mislim da se neće čekati više od mjesec dana i da će okidač biti dividenda.
P.S. SRAMOTA TAKVA FIRMA,A ONA STAGNIRA 7-8 MJESECI [sad]
svi elementi su odlični i dobro da je stagnirala da se stigne ući ovako povoljno. Mislim da će stampedo
uskoro, vrlo brzo, a kada se podjeli dividenta HT- a, biti će opet povoljna iako bar 150 kn skuplja [cool]
svi elementi su odlični i dobro da je stagnirala da se stigne ući ovako povoljno. Mislim da će stampedo
uskoro, vrlo brzo, a kada se podjeli dividenta HT- a, biti će opet povoljna iako bar 150 kn skuplja [cool]
[/quote]
BIT ĆE STAMPEDO,SAMO U KOJEM SMIJERU,JA MISLIM PREMA DOLJE
[/quote]
BIT ĆE STAMPEDO,SAMO U KOJEM SMIJERU,JA MISLIM PREMA DOLJE
[/quote]
Ak bude biti će i dokupa, al nemoj zaboraviti na profitabilnost po ROE;
jer uskoro bi im ZABA, ADRS, ATGR, PBZ i slični mogli biti zavidni [smiley]
Pa ove tri linije bollingera će se potpuno preklopit…………..
Ovako je bilo poć..trećeg mjeseca prošle godine……….
Pa ja bi volio………….
Ako ne opet dobro………..
Pa ove tri linije bollingera će se potpuno preklopit…………..
ovo je uistinu jako cudno… skoro pa nevjerojatno…imao sam osjecaj da cemo danas letjeti na krilima excel maritimea [shocked] [lol]