Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 12,21 | 3.784 | 310 | 12,10 | 12,90 | -2,40% |
Opet se kupuju dionice za trezor,05.02. 200 komada.
ma užas, umjesto da rade sve bolje ULPL radi sve lošije i lošije. vidi gubitka u četvrtom kvartalu. majko mila
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/ULPL-fin2009-4Q-NotREV-K-HR.PDF
Opet se kupuju dionice za trezor,05.02. 200 komada.
stajaznam, ali mozda bi ispravnije bilo reci- prodaju se trezoru [lol] po ko zna kojoj cijeni [kiss] [lol]
Baltic Dry Index (BDI) 2706 -16
BCI (Cape index) 3486 -29
BPI (Panamax index) 3128 -14
BSI (Supramax index) 2128 -13
Baltic Dry Index (BDI) 2706 -16
kako sugeriras to tumaciti ? dobro ? lose ? [kiss]
[/quote]
Dobro nije, a koliko je loše neznam
[/quote]
ne znam, pitam jerbo vidim da i ameri to svakojako tumace… a biti ce valjda da svatko daje svojoj masti na volju [wink] [tongue]
btw- zaboravio si nick promijeniti prije odgovora [lol] [thumbsup]
[/quote]
Dobro nije, a koliko je loše neznam
[/quote]
ne znam, pitam jerbo vidim da i ameri to svakojako tumace… a biti ce valjda da svatko daje svojoj masti na volju [wink] [tongue]
btw- zaboravio si nick promijeniti prije odgovora [lol] [thumbsup]
[/quote]
Ne bih ni pokušavao komentirati nego samo iznosim podatak kao takav. Naravno, da je +1000 ili -2000 ne bi imalo ni malo utjecaja na ovom našem adolescentnom tržištu kapitala [cry] Na žalost, još jako dugo ćemo ovisiti samo u Atpl.. Istina bog, i ona mi čini jedan dio portfelja (20%), ali nju imam tek toliko… šteta što Atpl nisam jučer utopio za građevni materijal kao što sam mislio [lol]
Jedina svijetla točka koja bi se mogla desiti u skoro vrijeme je sjednica Nadzornog odbora. Ipak je i prošle godine bila početkom veljače.. [pray]
Ne bih ni pokušavao komentirati nego samo iznosim podatak kao takav…
sto bese s ovim ? de malo da komentarises, kolega… oce oni vise da dadnu tu barku na veresiju or what ? [lol]
http://www.maritime-connector.com/NewsDetails/6549/lang/Croatian/Tanker–Verige–otisao-na-dokovanje-u–Viktor-Lenac.wshtml