ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 18:27
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

jadne dionice…srecom jucer izasao [pray]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

A čuj over, nekoć sam pričao i upozoravao da će kratkoročno bit ovdje dobra svaka prodaja iznad 690 kuna, al glikos ni ekipa nisu htjeli prihvatit ovo. Onda su me zvali drukerom. Mogu se mislit kako su im lica izgledala koji tjedan poslije kad se ulpl stropoštala ispod 600, čak 20 posto niže. A 20 posto nije malo.

Sve u svemu bilo je svima to još jedno poučno iskustvo. Laički rečeno, kaže se za te ljude, prvo skoči a onda reci hop. Dionice se kupuju kad ima osnova da su jeftine i da su krenule u rast, a ne kad si netko to zamisli da bi mogle rast.

never surrender

A čuj over, nekoć sam pričao i upozoravao da će kratkoročno bit ovdje dobra svaka prodaja iznad 690 kuna, al glikos ni ekipa nisu htjeli prihvatit ovo. Onda su me zvali drukerom. Mogu se mislit kako su im lica izgledala koji tjedan poslije kad se ulpl stropoštala ispod 600, čak 20 posto niže. A 20 posto nije malo.

Sve u svemu bilo je svima to još jedno poučno iskustvo. Laički rečeno, kaže se za te ljude, prvo skoči a onda reci hop. Dionice se kupuju kad ima osnova da su jeftine i da su krenule u rast, a ne kad si netko to zamisli da bi mogle rast.

prijatelju 100-ka od mene

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Evo mene opet sa vama

I od mene čista stotka…mada ni ja nisam vjerovala padu ispod 600…nisam nikad drukala,ali vjerovala sam da če se ova dionica održati iznad 700 kn…ali kako se reče "vjerovati i znati su dva raličita pojma"..
žao mi je što Vas nisam poslušala…

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

I od mene čista stotka…mada ni ja nisam vjerovala padu ispod 600…nisam nikad drukala,ali vjerovala sam da če se ova dionica održati iznad 700 kn…ali kako se reče "vjerovati i znati su dva raličita pojma"..
[/quote]

mare [kiss] [proud]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

E moj prijatelju………dokle god je takovih kao ti ja ću uvijek zarađivati…….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

A promet na DRYS-u i dalje raste…………. [wink]

E moj prijatelju………dokle god je takovih kao ti ja ću uvijek zarađivati…….
[/quote]
plagiras kneleta….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Prijo dragi možda je tako ispalo ali nikog ne kopiram……….
osim nicka…..a i on je figurativan sa vrlo jasnom porukom…….
uz dužno poštovanje …pravi ivano7 a ne ivana7

mare [kiss] [proud]
[/quote]

ak’ ništa drugo,makar sam pusu dobila [lol]
..znam ja da če doći bolja vremena,jednog lijepog dana,[img]http://www.poslovni.hr/img/Forum/PostSmilies/37.gif[/img] ali mogla sam bolje proči…ovako čekam i dalje ,i čekam,i čekam…i dokupljujem,pa zažalim…pa kad malo skoči cijena ja ne žalim i tako iz mjeseca u mjesec…
do prije cca pola godine bila sma na ovoj dionici 106% +..danas je to puno manje,na moju žalost..zato sam i dala stotku kolegi Peri za njegov post.

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

@ mare

i dokupljujem,pa zažalim…pa kad malo skoči cijena ja ne žalim i tako iz mjeseca u mjesec…

ja se nikad ne žalim kad skoči i kad raste……..
to mi je jednostavno najdraže ……. [wink]

New Report

Close