Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,70 | 15 | 1 | 14,30 | 14,50 | 2,80% |
Tko je kupovao kad sam govorio (570kn) i čekao mogao je kapitalizirati određenu dobit danas.
Upozorio sam nedavno kako je 650kn točka gdje će se ULPL vratiti. I eto kao i obično bio sam u pravu!
Trenutno ipak vjerujem u malo hlađenje oscilatora i nastavak rasta.
Ostao je GAP na 605kn i bit će popunjen!
Sretno svima!
na 625 kume … ja ću se postavit na 627 za svaki slučaj … iako je danas i po 63x bilo super … idemo prema all in
Tko je kupovao kad sam govorio (570kn) i čekao mogao je kapitalizirati određenu dobit danas.
Upozorio sam nedavno kako je 650kn točka gdje će se ULPL vratiti. I eto kao i obično bio sam u pravu!
Trenutno ipak vjerujem u malo hlađenje oscilatora i nastavak rasta.
Ostao je GAP na 605kn i bit će popunjen!
Sretno svima!
na 625 kume … ja ću se postavit na 627 za svaki slučaj … iako je danas i po 63x bilo super … idemo prema all in
[/quote]
Imaš i bolju računicu, rast od 556kn do 655kn je dobrih 100kn. Dakle pad na 61,8% daje pad od 62kn. Lijepo sam ti rekao da će opet biti ULPL-R-A po 600kn.
Watchman nemoj izvlaciti rijeci iz recenice onda se izgubi misao,svaka dionica ima svoje padove,kao i rast samo kad se nekima ukaze da ce doci do rasta oni to ne prihvacaju i pocnu govoriti da drugi dizu dionicu.Recimo ono sto je maja4684 prije pisala i govorila da ce doci do rasta dionice govorili su kako zena druka sto nije istina.Zato kazem da je maja jedna od rijetkih koji ovdje pisu realno.
Moja prognoza je hlađenje do razine 610-614kn i onda opet idemo gore…
Naravno to je samo prognoza, formiranje potencijalnog HSS patterna, al ne mora biti nužno ostvarena po tom principu.
naslovnica http://www.marketwatch.com
ovdje direkt na članak
http://www.marketwatch.com/story/asian-shipping-stocks-poised-for-more-gains-2010-01-06
Ja mislim da je gotovo sa cijenom od 600.
Tko je jamio jamio je……………
ovo je tek početak rasta a budući da ova dionica u protekloj godini nije napravila nikakav rast….hm..
Mislim da ovaj sa 207 kom na 658 plaši prodavače i skuplja na 653, lukavo [thumbsup]
Lovac je postao lovina
ovo je tek početak rasta a budući da ova dionica u protekloj godini nije napravila nikakav rast….hm..
to smo vec prosli 100 puta prosle godine..ali sve je manje ovaca koji ce u to povjerovati… [bye]
to smo vec prosli 100 puta prosle godine..ali sve je manje ovaca koji ce u to povjerovati… [bye]
[/quote]
dokle god ima ovakvih ko ti bit ce savrsenih prilika za zaradu…
[/quote]
[/quote]
sto se tice mene ,moji brokeri jako dobro zaradjuju [cool] za druge neznam
[/quote]
[/quote]
Možda je baš brojka 100 točka prijeloma…….. [lol]