ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 14:18
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,50
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Oki doki
Ja sam i ovako i onako rekao da će brodari up i to prije bdi, a rekao sam da se ne brinete za dr. Ivu.
Sutra imate relly.
Ja ga imam u usa
lp

Moji postovi ne predstavljaju nagovor niti na kupnju niti na prodaju dionica!

inace vidim pola foruma puni ulpl,tako da cu jos malo zaobilazit ovu dionicu neko vrijeme [rolleyes]

A-ha

upravo na CNBC-u čula dobar naziv za sadašnju situaciju

"panic buying"

[rolleyes]
[/quote]
daj boze,,lako se ukljucit …
[/quote]
http://www.naftemporiki.gr/markets/quote.asp?id=.BAIT [thumbsup]
817,00 +28,86% (slovima: osam stotina i sedamnaest ili plus dvadeset i osam zarez osamdeset i šest posto)

Scrapman

Da prekopiram ono što sam napiso i na drugom topicu:

Ono što je trenutno činjenica je da je Rusija postigla dogovor oko transporta nafte i preko Bjelorusije i Ukrajine…Međutim strani mediji ističu da je dogovor jako klimav i ne daje prejaku sigurnost…
Reuters izvještava da naftni analitičari (Michael LaBelle) ističu da će Europa poduzeti akciju i početi divrzificirati opskrbu s naftom zbog rizika ovih dogovora…
Dakle, s jedne strane imamo porast cijene nafte (upravo zbog ove krize), a s druge činjenice da će jedna vrst brodova biti itekako tražena za transport….

[/quote]
817,00 +28,86% (slovima: osam stotina i sedamnaest ili plus dvadeset i osam zarez osamdeset i šest posto)
[/quote]

Scrapman – jel te nije sramota ovako drukat [bye]

[/quote]

Scrapman – jel te nije sramota ovako drukat [bye]
[/quote]
Nije.ws195 has been seen paid (’10 flat) and the list looks tight, combined with a fair level of inquiry, to see further increases wouldn’t be surprising [thumbsup]

Scrapman

Bar priznaješ , koliko je to ws 195 u dolarima 4.1.2010?
A koliko je ws 195 bilo u dolarima 30.12. 2009. ?
[lol] [lol]

Eto samo da navratim na ovu temu i pitam kolege dali se još ismijavaju šta sam prodao na 60x i misle li da moje metode nevaljaju i nemam pojma.
Usput šta mislite ko prodaje i zašto? [smiley]
Bome ovo je bilo ružno gledat pad od 730 da 550. Dokup dokup i samo dokup!

Da kolega Profesor,Rambo Sa Kuhačom…

Opet nemate pojma…
Prodali ste brutalno podcijenjenu dionicu ulpl po 605 kn
Užas

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

DA se ne bi krivo shvatilo, milsim da će ovo lijepo potegnut gore, ali nije u redu obmanjivat ljude.
Indeks se svakog 1.1. u godini korigira prema prosječnoj cijeni bunkera u priošloj godini. Tako ti padovi-rastovi 1.1. nemaju nikakvog utjecaja na stvarne cijene vozarina u dolarima. ( prošle godine je pao 30% 1.1. )

Cleat tanker indeks je narasao s 450 na 650 od 10 mjeseca – i to je bio realan rast indeksa.

al se danas šamaraju "burek" investitori

a lijepo sam napisal da ulpl vrijedi 3000 Kn, ali ne moraju malo "zatrejdati" [lol]

Eto samo da navratim na ovu temu i pitam kolege dali se još ismijavaju šta sam prodao na 60x i misle li da moje metode nevaljaju i nemam pojma.
Usput šta mislite ko prodaje i zašto? [smiley]
Bome ovo je bilo ružno gledat pad od 730 da 550. Dokup dokup i samo dokup!

Da kolega Profesor,Rambo Sa Kuhačom…

Opet nemate pojma…
Prodali ste brutalno podcijenjenu dionicu ulpl po 605 kn
Užas
[/quote]

prodao je meni. A dividenda na proljeće 40+ kuna. Pravi majstor, nema šta.

Baltic Exchange Dry Index 3270 UP 130
BCI Baltic Exchange Capesize Index 4431 UP 234
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4003 UP 180
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2256 UP 32
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1155 UP 4

New Report

Close