ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 06:55
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,30
272
19
14,30
14,60
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

evo ovdje na njihovim stranicama stoji o stjecanju 140 kom dionica Dragutina Pavletića ali nema datuma kada je kupovao

Vaš link

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

pa to je, morate priznati, vrlo praktican nacin… stavis bez datuma i pokrio si vise istih/slicnih radnji [lol] [kiss]

za uredovni dan 08.12.2009 .
1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 36.278 6,25 Osnovni račun

za uredovni dan 09.12.2009 .
1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 36.428 6,28 Osnovni račun

za uredovni dan 21.12.2009 .
1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 36.568 6,30 Osnovni račun

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

—-SRETNA NOVA svim forumašima—-
i da nam 2010 i svaka sljedeća bude sve bolja i uspješnija..

—-SRETNA NOVA svim forumašima—-
i da nam 2010 i svaka sljedeća bude sve bolja i uspješnija..

Hvala kolega također i tebi! Svim forumašima puno uspjeha na burzi i puno tolerancije prema drugalijim mišljenjima na forumu.

Uz istovremeno vrlo jaku bilancu, nisku zaduženost i podcijenjenost u odnosu na kapital ako igrate na value i maržu sigurnosti, ovaj je brodarski ticker najbolji izbor.
Moram vam priznati da naglim ratom rastom na razine od preko 900 kuna, ULPL mi nije bio pretjerano interesantan iako i na tim cijenama na srednji rok nudi izuzetan risk/rewad ratio. Povratkom na razine od 650 kuna ovo je vrlo interesantna investicija, barem meni. A pogotovo uz gore navedene činjenice.

Iznimno popularan korisnik unutar zajednice

na 650 ga čeka pola foruma … da se iskrca

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ULPL mi je brodar broj 1(imam i ATPL)
-isto sto sam napravija sa ATPL to radim i sa ULPL..dokupljujem..
-prosjek na ULPL mi je 690 kn..ovaj tjedan cu znatno smanjit prosjek..
-i ne prodajem ispod 2000 kn…sve do 1300-1500 samo dokup
-prognoza za BRAZIL INDIJA KINA da ce do 2020 bit velesile mi govori da ce brodari sigurno extra profitirat..bdi ce letit visoko…
-samo svježih novaca i na burzu u brodare–siguran bingo

kolega pinbal..
-kupovat cu ga i na 650 i na 1000…
-za 3-4-5 godina neka se forumasi jave i kazu mi koliko je cijena ULPL…možda im tada i prodam za 2500 kuna…pa jel onda bitno jesam uzeo na 650 ili 800…

na 650 ga čeka pola foruma … da se iskrca

Na svim brodarima se događa akumulacija na ovim razinama.Taman kad cijeli market dobro potegne okrenut će i potegnuti i BDI indeks,a onda prodaje više neće biti.Sjetite se samo gdje je bila dionica ULPL kad je Crobi onda došao do 2.200.Ako se ne varam bila je na 990 kn.Fini potencijal rasta,a tada nismo bili svjesni da ULPL i u ovim teškim uvjetima ima odličnu dobit.

Iznimno popularan korisnik unutar zajednice

dragi kolege podržavam Vas u postupcima ma kakvi bili, no treba uvijek pisati na isti (ili barem sličan) način i spike o tome da je svejedno dali sam kupovao na 650 ili 800, ili da smo tek naknadno dobili informacije o poslovanju s dobiti su burekologija koju ne želim niti komentirati … nhf … da je ovo brutalna firma slažem se s Vama, a također sam i najvećim djelom portfelja unutra .. čak sam pisao da ću u jednom trenutku (kad procijenim) biti all in ulpl i to ću napraviti ali u sadašnjoj situaciji nemati casha (barem za trading) možda nije najpametnije … samo toliko

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

ULPL mi je brodar broj 1(imam i ATPL)
-isto sto sam napravija sa ATPL to radim i sa ULPL..dokupljujem..
-prosjek na ULPL mi je 690 kn..ovaj tjedan cu znatno smanjit prosjek..
-i ne prodajem ispod 2000 kn…sve do 1300-1500 samo dokup
-prognoza za BRAZIL INDIJA KINA da ce do 2020 bit velesile mi govori da ce brodari sigurno extra profitirat..bdi ce letit visoko…
-samo svježih novaca i na burzu u brodare–siguran bingo

Brodari po ovim cijenama najgori mogući izbor, ULPL je dobra zbog dugoročnih ugovora ali pitanje je hoće li tržište to vrednovati i kada.

Brodari po ovim cijenama najgori mogući izbor, ULPL je dobra zbog dugoročnih ugovora ali pitanje je hoće li tržište to vrednovati i kada.

Ne bih se složio, mislim da je dio portfelja razumno imati u brodarima koji ipak ne ovise toliko o hrvatskom gospodarstvu, uostalom mislim da pri ovim cijenama ULPL ima najniži P/E ako se gledaju prva tri kvartala ove godine (4. neće ništa promijeniti) u cijelom Crobexu, a možda i na cijelom ZSE (ili barem na likvidnijim vrijednosnicama). Također smatram da su trenutne cijene ostalih brodara, a naročito JDPL i LPLH povoljne.

New Report

Close