ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 17:54
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mene su upozorili da ne ulažem nikada u brodare jer ako kriza se proširi da ću moć kupovati po 4-5 puta manjim cijenama. Jel to istina?

To su i mene upozoravali kad sam kupovao na 3.300,pa sad vidi hoćeš li kupovat na ovoj cijeni ili čekaj na 200 [lol] [lol]

Ali dragi kolega samo ću vam kazat – likujem i nakon današnjeg dana. [thumbsup]. Možda ću sutra malo zaplakat jer sam prodo prerano.
Znate ne mora čovjek postati BDI BCTI i slične šeme kad želi da mu dionica poskoči. Dovoljno je znati malo TA i PA. [wink]

-Kad bi samo to bilo dovoljno, bilo bi puno više bogataša.
-Ali neka, mora biti i takvih, svaka škola se plaća, jednom ćeš i ti nekome naplatiti svoje školovanje. [thumbsup]
[/quote]

Ali kolega bojim se da i dalje ne shvaćate. Prevište ste turirali motore V12 na 730. Ako sam prije dva dana prodao na 60x i prekjučer kupio na 57x a jučer prodao na 60x zar ne mislite da sam u boljoj situaciji od vas?
Ali eto vama malo za dušu malo danas tugujem jer sam moga prodat na 620

s desetak dionica može se raditi čudo od prinosa

Kad pogledam ovaj DEEP BLUE na BDI-u ne mogu se oteti dojmu da su sve brodari dogodine u drugoj branši. Možda lov rakova u Beringovom moru ( handymaxi ) ili u kočarenje ( panamaxi )

Nije dobro, nije.

Biti će krvi, al ne moje......

@Badman

-Kolega, nije ovo natjecanje nas dvojice, svak zna svoju…….a imate i temu što smo danas tržili, pa mislim da bi ste trebali tamo pisati o vašim trgovinama, ovdje bi se trebalo pisati o poslovanju ULPL i tražiti odgovore na duži rok.
-Postoje druge teme na kojima se raspravlja tko je bolji u tradingu.
nhf

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Jadna nam majka sto nas ceka slijedecu godinu [angry]

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

@over25
Nas? Koga NAS? Što se nisi javno pohvalio kako si prodao na vrijeme?
Koliko altruista, da čovjek ne povjeruje
[lol]

Održana sjednica NO. Stabilno plovimo dalje………. [thumbsup]

Krepat ma ne molat

Kolegice da nisi prodala za 570 i sad ne možeš vjerovat u zaključke sa sjednice nadzornog odbora i zašto ne ide na 300 kuna ne bi te toliko bolilo što si ispala školski primjer drugima kako ne donositi brzoplete odluke.Sad nosi gaće na štapu kad si mislila da si najpametnija bila.

HTTP://PERPETUALADOLESCENTFUNK.BLOGSPOT.COM/

Kolegice da nisi prodala za 570 i sad ne možeš vjerovat u zaključke sa sjednice nadzornog odbora i zašto ne ide na 300 kuna ne bi te toliko bolilo što si ispala školski primjer drugima kako ne donositi brzoplete odluke.Sad nosi gaće na štapu kad si mislila da si najpametnija bila.
[/quote]
[lol] [lol] [lol]
procitaj malo moje postove prije nekidan

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Štovana gospodična Over25 ti si draga pročitaj ”Iron ore price negotiations – High spot prices fuelling great hike”
http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=79848&Itemid=79 pa mi reci zašto si pobjegla na 570kn ?

HTTP://PERPETUALADOLESCENTFUNK.BLOGSPOT.COM/

Baltic Exchange Dry Index 3023 DOWN 40
BCI Baltic Exchange Capesize Index 3917 DOWN 124
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3544 UP 46
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2246 DOWN 18
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1173 DOWN 13

Kolega Geronimo i Delux.Obratite se napaćenom narodu.
Da li treba dokupljivati ili čekati da još padne?
Javite nam točnu lokaciju lokalnog dna.
Da li ste izašli ili samo sa manjim dijelom?

AZ FONDOM DO BLAGOSTANJA

New Report

Close