ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Over25 koliko gorčine kolegice u tvojim postovima.Prodala si za 570 i sad ne možeš vjerovat šta se to događa i zašto ne ide na 300 kuna.A najviše te boli to što si ispala školski primjer drugima kako ne donositi brzoplete odluke.Sad nosi gaće na štapu kad si mislila da si najpametnija bila.

HTTP://PERPETUALADOLESCENTFUNK.BLOGSPOT.COM/

Kolega Fedya…

Postajete pomalo zamorni i dosadni

Odite na HDEL spajat struju pod vodom..

Ali kolega Delux, javnost ima pravo znati zašto će izgubiti novce na ovoj dionici.
Pa barem ste im to dužni.
Budite korektni i recite, jesmo, promašili smo,V12 se ne čuje više, izgubit ćemo puno novaca a i svi koji su nas slušali također.
To nije sramota.
Sramota je gurati glavu u pijesak i praviti se da vas se to ne tiče
[/quote]

fedya … odmorite se malo …
bez dubinske analize želim Vam reći par stvari.

1. dugoročni ugovor je dugoročni ugovor
2. BDI je u dugoročno uzlaznoj putanji http://www.investmenttools.com/futures/bdi_baltic_dry_index.htm ( vec godinu dana )
3. firma koja završava dva broda i ugovara jos dva nova definitivno se ne topi
4. kriza lagano prolazi … pogledajte down jones …

da , istina je da smo trebali prodati i na 730 kn pa kupiti na 565, al vec mi se dvaput dogodilo da sam u trejdanju izgubio očekivani rast, e pa mene više neće šišat.
a Vi, ako želite da Vas šišaju, šišajte se , ako želite stvarati paniku po forumu, zamolite da Vas dobro plate jer to je unosan posao za nekoga ko još ulazi
[/quote]

Ovaj put me nece osisati kolega.
Nek samo dođe na 650 kn ,pa ces vidjeti kako se sisaju ovce .
Sto bi moglo podignuti nasu burzu prije 02 mjeseca slijedece godine?

Ovo danas dizanje je tako przirnio da me uhvatijo [lol]

[/quote]
sto se svi drzite tog 02 i 3ceg mjeseca ko pijan plota…ocekujete cudo????

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Eto samo da navratim na ovu temu i pitam kolege dali se još ismijavaju šta sam prodao na 60x i misle li da moje metode nevaljaju i nemam pojma.
Usput šta mislite ko prodaje i zašto? [smiley]
Bome ovo je bilo ružno gledat pad od 730 da 550. Dokup dokup i samo dokup!

Kad već pitaš,i pokušavaš likovati:
-Nemaš pojma, i ostavi se ćorava posla.

[/quote]

Ali dragi kolega samo ću vam kazat – likujem i nakon današnjeg dana. [thumbsup]. Možda ću sutra malo zaplakat jer sam prodo prerano.
Znate ne mora čovjek postati BDI BCTI i slične šeme kad želi da mu dionica poskoči. Dovoljno je znati malo TA i PA. [wink]

Over25 koliko gorčine kolegice u tvojim postovima.Prodala si za 570 i sad ne možeš vjerovat šta se to događa i zašto ne ide na 300 kuna.A najviše te boli to što si ispala školski primjer drugima kako ne donositi brzoplete odluke.Sad nosi gaće na štapu kad si mislila da si najpametnija bila.

1.muški sam rod
2.nisam prodao
3.pun sam ulpl,a 50 % sam u kesu

odgovara mi rast, a i pad samo sto bi volio rast
do kraja godine da izadjm iz ULPL jer sam gotovo
siguran da nas ocekiva prva dva mjeseca rolada pada.

Lp

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Baš čitam na ovoj temi je interesantno svakakvih ljudi ima.Te jedan priča da je sve dobro te drugi da ništa ne valja te ovo te ono.Ja vam se svima divim da vas nije stra kupovat ove brodare pa to ne znaš ni gdje su sutra ni gdje su jučer bili ni kolko su novaca zaradili ni oće li platit dugove il neće.
Pričo mi je čovjek koji se stvarno razumije da se ovdje ne zna ni ko pije ni ko plaća i da vam podaci baš i nisu točni kažem ja ne znam ali da bi trebalo provjerit jer je bilo tih dokapitalizacija i da više nitko ne zna kolko ovo vrijedi kao dionica da se previše razvodnjava dionica šta ti ja znam.
Evo ako neko zna to bi me zanimalo kolko ovo stvarno vrijedi zbog razvodnjavanja dionica.Ajd

Mene su upozorili da ne ulažem nikada u brodare jer ako kriza se proširi da ću moć kupovati po 4-5 puta manjim cijenama. Jel to istina?

VLAJ - PONOS NACIJE

Mene su upozorili da ne ulažem nikada u brodare jer ako kriza se proširi da ću moć kupovati po 4-5 puta manjim cijenama. Jel to istina?

4-5 puta nižu cijenu od ove koju sada imaš sa ulpl? daj me ne nasmijavaj

DOKUP!

Dal je istina je… 730kn?
Meni ovo sve smrdecka na… 1000kn.

ugovoriti s uljanikom (reklo bi se u narodu: sami sa sobom) dva bulkera,
neposredno prije drugog kruga privatizacije, koji bi lako mogao biti i posljednji…
i da nitko bas nitko ne napise dvi suvisle na tu temu ?

bilo bi nadasve lijepo vidjeti taj ugovor kad/ako bude potpisan… ne samo cijenu i nacin placanja, vec i neke ‘nebitnije’ odredbe… u las da ga prezentiraju napacenom hrvatskom narodu i investitoru, poput primjerice fjodora [wink]

s ovim, kako se cini na prvi pogled, ne mogu promasiti…taman da su zadnje munjare na ovom svijetu… a gledajuci ove predizborne spotove na hrt- nisu sigurno…

u svakom slucaju, neko dijete u prolazu bi pomislilo da su slozili dobar osigurac… koja god se opcija s uljanikom dogodila…
kakvo je misljenje u narodu, osim vlajine s dudicom koji zdusno priziva 1000kn ? [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Ali dragi kolega samo ću vam kazat – likujem i nakon današnjeg dana. [thumbsup]. Možda ću sutra malo zaplakat jer sam prodo prerano.
Znate ne mora čovjek postati BDI BCTI i slične šeme kad želi da mu dionica poskoči. Dovoljno je znati malo TA i PA. [wink]

-Kad bi samo to bilo dovoljno, bilo bi puno više bogataša.
-Ali neka, mora biti i takvih, svaka škola se plaća, jednom ćeš i ti nekome naplatiti svoje školovanje. [thumbsup]

(P)ostao san dugoročni dokupljivač

Uh, koliko se novopridošlih dudica-stručnjaka raspisalo o (ne)kvaliteti dionice…nema boljeg up indikatora
[lol]

pozdrav ljudstvo……….
prodao ovo malo siće…….. [lol] …….kupljeno prekjučer………
vidimo se slijedeće godine………
svko dobro vam želim…………….

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

dobro su te upozorili, jesi onda kupio jučer ili prekjučer ili danas ili sutra? jer ako nisi, prošo voz. i to ne HŽ-ov.

New Report

Close