Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 13,31 | 24.806 | 1,864 | 13,00 | 13,60 | -3,55% |
mislim da bi danas mogli malo gore, kolega split bu "popravljao" ulaz, nakon toga na poziciju 505 s crtom [lol]
ps. imam puno dionica ulpl ali kupljenih par dana prije ovogodišnje polovice dividende cca 20 kn po komadu, tak da me nakon živciranja trenutna situacija počela pomalo zabavljati, isprika ekipi s marginima
lp
kaj ne kupiš ht, prinos ti je 12%
[/quote]
Nisam kolega vidijo gluplje pitanje [lol]
[/quote]
hm?
An equally important indicator, the STORSI is at 0,00. This value is in the oversold territory.
Weekly Pivot Point Resistance and Support
The first weekly resistance level is at 674,00 while the second resistance level at 697,00. The first weekly support level is at 633,00 while the second support level is at 615,00.
Hm, baš se pitam kamo će! 640kn mi djeluje realno do srijede…
Snaga brutalnog pogađanja, valjda ste pazarili na 570kn
Miroic – ma hajde – sta to znaci stabilan ugovor ako ti ugovorna firma prestane placati i u banani je – ugovori su stabilni koliko i božićnica od 1250 kn – dobro stanje na tržištu je to što garantira stabilnost ugovora.
A evo ovdje se pokazalo Znači da igraju igru sa jakim igračimao što se vidi iz rezultata a i uprava je potvrdila da nije bilo otkazivanja ugovora
3. Suglasnost za zaključenja ugovora za gradnju 2 Bulk Carriera
bulk carrieri su nasi… uljanik je nas…
sto jos da vam obecam ? povice dragutin svojim razdraganim ulagacima…
rulja se u tom trenutku otrgne s lanca i njen odgovor bijase jednoglasan: „Trst, Trst“
[lol]
evo ja san novi na forumu…pozdrav svima..da li neko (možda DELUX ) ima kakav info kolika bi mogla bit dividenda…
evo ja san novi na forumu…pozdrav svima..da li neko (možda DELUX ) ima kakav info kolika bi mogla bit dividenda…
Dividenda je uspjela biti zadrzana zadnje tri god 40 kn…unatoc dokapu i tiskanju novih dionica…ja ove god ocekujem od 40-60 kn
hvala kolega DELUX..
-ova dionica mi se trenutno čini najatraktivnija investicija na ZSE..čini 40% portfelja…
-dobro sklopljeni ugovori (ne ovisi puno o trenutnom BDI)…
-na ovim nivoima idealna za kupnju(8%-10% dividende)…
-iman i ATPL..no ULPL daleko kvalitetnija..
-kad se tržiste oporavi i atlp bude 1400 pola portfelje atpl stavljam u ULPL
-jedino je ova dionica koju samo dokupljujem..
-očekujem pred ulaz u EVROPU 2012 iznad 2000 kuna (preko 300% prinos)..
-do tada dokupljujem..NE PRODAJEM…
hvala kolega DELUX..
-ova dionica mi se trenutno čini najatraktivnija investicija na ZSE..čini 40% portfelja…
-dobro sklopljeni ugovori (ne ovisi puno o trenutnom BDI)…
-na ovim nivoima idealna za kupnju(8%-10% dividende)…
-iman i ATPL..no ULPL daleko kvalitetnija..
-kad se tržiste oporavi i atlp bude 1400 pola portfelje atpl stavljam u ULPL
-jedino je ova dionica koju samo dokupljujem..
-očekujem pred ulaz u EVROPU 2012 iznad 2000 kuna (preko 300% prinos)..
-do tada dokupljujem..NE PRODAJEM…
pa nemoj tako……..
nije baš tako…… [lol] [thumbsup]
Tako da je sasvim svejedno kasnije jesi kupio na 589,600 ili 629 700
-nije svejedno… jer mislim ATPL prodat na 1400..
-i tada ne kupujem ULPL…čekam da ATPL padne na 1200 (nekih 15%)..
-tada će ATPL povuc ULPL približno jednakom padu i TADA KUPUJEM ULPL DI S K O N T 15%
Dividenda je uspjela biti zadrzana zadnje tri god 40 kn…unatoc dokapu i tiskanju novih dionica…ja ove god ocekujem od 40-60 kn
[/quote]
Kolega Delux jeste si uspjeli malo popraviti izlaz?
Čujte, ipak ne znamo koliko sati će ova euforija trajati