Kolega Delux je ovo kupovao i preporučao po 720 kunića koliko se sjećam, da ne kažem da je s kolegom Geronimom turirao V12 na BDI-u na 750 kunića.
Ne znam ,mislim da bi bilo ispravno objasniti kolegama gdje je lokalno dno na ovoj dionici i kakve su perspektive ovog iznimno zaduženog poduzeća kojima je jedna od glavnih djelatnosti lov u mutnom.
Bojim se da kolege forumaši nisu mogli čuti moj izračun flote i zaduženja po dionici od zvuka turiranja V12.
Tako da se toplo nadam da su vezani i da sjede otraga jer se zid približava velikom brzinom [bye]
Kolega fedya, zar već do sad niste shvatili da su oni uvijek u pravu? Pa čak i kad dionica pada njima je i dalje dobro jer tada dokupljuju. Ta čarobna riječ koja automatski sva nesretna prethodna ulaganja ublažava. A imaju tolko love da mogu dokupljivat svako malo, ako treba tako do 100 kuna vrijednosti dionice, pa će zbog toga uvijek bit u plusu. Eto toliko imaju novca. Tako to rade pravi ulagači. Trebaš samo imat debel novčanik i nema frke.
A zašto su se baš odlučili kupovat preko 700? Ne znam iskreno, mislim da ih je povela pohlepa. I komandant glikos. Nije lako odolit takvom drukerašu, tvrd je to orah.
… zar već do sad niste shvatili da su oni uvijek u pravu? Pa čak i kad dionica pada njima je i dalje dobro jer tada dokupljuju…
A imaju tolko love da mogu dokupljivat svako malo…
Eto toliko imaju novca. Tako to rade pravi ulagači. Trebaš samo imat debel novčanik i nema frke…
trudim se, ali ne razumijem cemu takva ogorcenost prema upravi i njoj bliskim krugovima ? [kiss] [lol]
polako… dobra je atmosfera… tankerski indeksi su solidni, doci ce i vase vrijeme… samo polako [wink]
ULPL posluje na svjetskom tržištu, a ovaj pad je rezltat nelikvidnosti i pesimističnosti na ZSE.
Zaključite sami dali to ima smisla jer veliki svjetski indeksi kao što je S&P 500 osciliraju oko svog maksimuma.
Moguće ali kolega X 106 R koliko su ti tankerski indeksi solidni? jel se može pokrit brod sa sadažnjim vozarinama?
Evo sve smo bliže mom kratkoročnom targetu za Ulpl. Ipak sam ja ulagao u znanje i mogu reći da posjedujem brutalno znanje iz TA a ne neki neznalice koji se takvima prikazuju. Eto po njima vam je Ulpl sada oko 800 kuna [thumbsup]
Šta dalje? tehničku ću detaljno pogledati navečer ali ovi nalozi ne ulijevaju povjerenje. Dvadestak naloga na kupnji i tu smo kod mog dugoročnog dna od od 480-490 kuna.
[bye]
koliko su solidni ? ja ti to mogu odgovoriti samo u kontekstu svih ovih i onih prijasnjih pracenja bdi, bcti & shitz… za ostalo, ono bitno, pitaj pavletica & wiseguys co… jel tak ?
ako je ulpl bio solidna investicija na bcti 400, ne vidim razloga da ga ne bi kao neku povoljnu perspektivu gledali kroz trenutnih 600+… stajaznam, ako ce to pomoci da verige zaplovi za koji dolar vise tim bolje… ako nece hebe mi se, ne ugovaram ja poslove…
osim toga, totalno laicki: Provided activity is seen, rates are likely to move up in coming days
http://www.hellenicshippingnews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=78788&Itemid=48
i kaj/sto se mene tice, prava biba se vrti i pravi promet se stvara nalozima koji su vrlo kratkog trajanja… pa ovu vasu teoriju s nalozima na kupnji promatram s ne posebnim uzbudjenjem…
zapravo, o cemu mi pricamo… trosimo slova bez veze… sve ovo sto se ovih dana dogadja na zse temelje ima u necemu drugom, najmanje u poslovanjima firmi… pa tako i ulpl-a…
ovdje se konkretno, ionako sve svodi na: kud atpl okom, istrijani skokom [wink]
whatever [kiss] [lol]
jos mi je 100 na 610 za danas dosta
Kolega, molim vas vaš uprognozu lokalnog dna i stanje V12.
Hvala
jos mi je 100 na 610 za danas dosta
prošlo vam je i ovih 100.
ako ćete dnevno dokupljivat 300kom, ULPL neće padat 🙂
jel moje prošlo, nisam pri mostichu??
Kolega, nije još s obzirom da ste vi ipak odlučili pričekati lokalno dno.
Strpljen spašen
[thumbsup]
Ako nastavi padati uskoro bi u u top 10 moglo osvanuti novo lice.Samo neka ostane na ovim cijenama do 1q kada stize friska lova iz Amerike od dividendi sto se mene tice moze cijena i nize biti kad mi novci stignu a kako je dolar krenuo rasti biti ce za puno komada,a nakon toga stize i dividenda od nasih dionica. [wink]