Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 15,20 | 228 | 15 | 15,20 | 15,50 | 0,00% |
Mare
Ne vjerujem da su nam se tako poklopile misli !!! Po ovom izgleda da puno forumaša razmišlja jednako !
Hvala kolegice da si upozorila na tu činjenicu. Doživljavam ovo vrlo emotivno !
altic Exchange Dry Index 3579 DOWN 92
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5193 DOWN 194
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3673 DOWN 122
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2429 DOWN 3
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1240 UP 6
Ma nije ni burza toliko kriva što ulagači nisu reagirali na tu vijest koliko sami meneđeri ULPL..u ovoj krizi kad firme propadaju,kad se gube radna mjesta ,ULPL potpisuje ugovor za novi bulker a ni A u medijima o tome..umjesto da se vijest vrtila danima u medijima ,da su napravili neki reklamni spot o tom događaju oni šute
Ma nije ni burza toliko kriva što ulagači nisu reagirali na tu vijest koliko sami meneđeri ULPL..u ovoj krizi kad firme propadaju,kad se gube radna mjesta ,ULPL potpisuje ugovor za novi bulker a ni A u medijima o tome..umjesto da se vijest vrtila danima u medijima ,da su napravili neki reklamni spot o tom događaju oni šute
A zasto bi se reklamirali??
Ne kuzim?
Misliš da cijen dionice na burzi ne utječe na kreditni rejting, pa oni koji Pavletiću odobravaju kredite za širenje poslovanja, naprave "dubinsko snimanje" tvrtke, a ne zamaraju se cijenom dionice na zse ?
Mare
Ne vjerujem da su nam se tako poklopile misli !!! Po ovom izgleda da puno forumaša razmišlja jednako !
Ma nije burza za emotivce,idemo se mi udružiti i podiči ovo čudo od dionice makar do 700 kn…
Mare
Ma nije burza za emotivce,idemo se mi udružiti i podiči ovo čudo od dionice makar do 700 kn…
[/quote]
Da eto vidiš, ovaj rast me probudio iz zimskog sna. Dobra je vibra na burzi, ljudi su puni casha i željni dobrih dionica. Vrijeme je za nove pobjede !
Treba imati na umu da cijena dionice neće biti na najvišoj razini onda kada svima bude jasno kako se ponovno odlično zarađuje, mislim da će cijena narasti daleko prije nego mi to ovdje zaključimo opravdanim na temelju nekih povijesnih podataka o vozarinama i cijeni dionice.
Zato mislim da je i dalje najpametnije čvrsto držati dionicu.
Pred nama su bolja vremena i najgore je prošlo.
Misliš da cijen dionice na burzi ne utječe na kreditni rejting, pa oni koji Pavletiću odobravaju kredite za širenje poslovanja, naprave "dubinsko snimanje" tvrtke, a ne zamaraju se cijenom dionice na zse ?
Da kolega, mislim da cijena dionice na burzi utjece na kreditni rejting ko na slona jagoda
Mare
[/quote]
taman da se ti iskrcas kupljeno ovih dana [lol] nebu to tako islo…koleginice
[/quote]
taman da se ti iskrcas kupljeno ovih dana [lol] nebu to tako islo…koleginice
[/quote]
Varaš se dragi kolega..moj target je puno viši, i nema iskrcaja do tada..ja imam vremena..a ovo što sam rekla da dođemo makar do 700 je zbog radi blagdanskog ugođaja…ljepše mi je vidjeti onu 7-icu ispred [wink]
106, zar ti vjeruješ u te priče, sad neposredno prije drugog kruga privatizacije brodogradilišta kad treba prikazat kako je knjiga što punija, da bi barem uljanik prošao ?
malo si me bio pokolebao, ali vjerujem sve vise u te price [lol]
nije taze vijest, al nije za zanemariti:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/-BB3-maj-AB-uspio-ugovoriti-novi.aspx
uljanik +… rijecki skver +… postenjacinama poput nas dovoljno [kiss] [lol]
106, zar ti vjeruješ u te priče, sad neposredno prije drugog kruga privatizacije brodogradilišta kad treba prikazat kako je knjiga što punija, da bi barem uljanik prošao ?
malo si me bio pokolebao, ali vjerujem sve vise u te price [lol]
nije taze vijest, al nije za zanemariti:
http://www.novilist.hr/Vijesti/Gospodarstvo/-BB3-maj-AB-uspio-ugovoriti-novi.aspx
uljanik +… rijecki skver +… postenjacinama poput nas dovoljno [kiss] [lol]
[/quote]
Ja im želim sve najbolje !
Samo pazi, to ti cca. brod od svojih 120-130 metar. Grdosija, nema što ! I još polu izgrađen ! Ostaje oprema koja je i najskuplja. A dobavljačima su dužni ko grčka. Teško da će neko spustit cijene i otići u još veći minus. Neznam di je tu računica kad se nisu mogli pokrit ni sa onima od 220 metara. Izgleda da ćemo bit jeftiniji od kineza! [cry]
A, živi bili pa vidjeli, jel tako?