ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 05.11.2024. u 13:53
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
15,20
228
15
15,20
15,50
0,00%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

mislim da je razina 620-630 zasad puno važnija od 740 ili 1000 … jbg svi znamo onu o padajućim nožima ali sam si ipak kupio malkice i danas kud puklo da puklo

Barona za moderatora a šefa za direktora ... moji postovi nisu nagovor na kupnju ili prodaju vrijednosnica

@inverter
Ja sam kupio ipak malo nize, a sto se tice trejdanja to nije moj stil.Glikosu ne djelim stotke, ali znam da si ti meni dao jedinicu, ali ne ljutim se [cool].Pricanje da ce dionica skociti na 1000 je cisto drukanje, a isto kao i da ce pasti na 400.Kada bi taj koji to pise to znao sigurno nebi pisao tu po forumu vec kupovao, odnosno prodavo.

ja nisam dao nikakve down targete,,,neznam otkud ste izvukli tih 400 kn…. [undecid]
peromadjar@ otkud ti izvlacis pak tih 600 ????? [huh] ja cu procjenit kad je meni vrijeme za ulaz….ali da sam ovih dana miran…JESAM

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

106xr koji velevažno proziva ostale forumaše uključujući mene se trudi ispast ležeran u današnjoj situaciji. Čovjek koji je kupio dionice prije ohoho mjeseci nije uspio baš ništa na njima zaradit…
Ovi smajlići na kraju svakog njegovog posta koji se valjaju po podu sad više ne pružaju sliku ležernosti autora ( kako se ranije dalo naslutit ) već sliku laganog šizoidnog poremećaja…
Stvar je komičnija kad se vidi da sam više manje u svemu imao pravo

ma dobro je, olabavi, u pravu si… ti si verovatno uvek u pravu… i to ne samo ovde nego na manje vise svim deonicama gde se kreces… ovde si gledao dno kanala i prizivao ga… i ubo si tih 5-10 odsto… ok, dajte coveku orden [yawn] jesi sad zadovoljan ili oces 100 ?
ako te ta zuta boja frustrira, javi na pm… imam nekoliko sa zelenom na raspolaganju… dobis jednog free [wink]
nego… da si pravi mudonja s maldiva verovatno bi te vise bilo na hgspotu a ne ovde, pa se ti vredjaj koliko te volja [tongue]

ovaj topic je ionak prerastao u sheme ‘zatrejdam te lagano’ sto svedoci i drug inverter, pa ima li smisla s tobom ovde raspravljat o bilo cemu sto se sektora, same tvrtke, i njenog poslovanja tice ? [upyours]

i nemoj bre da prenosis krive informacije, jerbo ja svoj shizoidni poremecaj ilikakogodtozvao nikad nisam skrivao…chekiraj malo history [kiss]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

106, zar ti vjeruješ u te priče, sad neposredno prije drugog kruga privatizacije brodogradilišta kad treba prikazat kako je knjiga što punija, da bi barem uljanik prošao ?
Dokaz koliko ugovori danas obvezuju i znače ti je cijela ova godina u kojoj je otkazano toliko brodova da to ne smijem ni napisat u postotku.
Al’ ti to ionako vrlo dobro znaš.

mozes to gledati i tako… a mozes gledati i kroz prizmu prirodnog slijeda dogadjaja koji se ticu ulpl, a vezani su za protekli period… i o kojim je bilo i previse rijeci na ovom topicu…
zasto bi u konacnici bilo nerealno da ulpl istinski ugovori neki brod u uljaniku ? zato sto ti tvrdis da se nema para za to ili ?

ok, svo to svetsko otkazivanje djunki moze se gledati negativno, a moze i kao trazenje nekog balansa na trzistu prijevoznika, odnosno ciscenje onih koji nisu postavili dovoljno jake temelje…
stajaznam, mozda je najbolje proglasiti smrt svih brodara s dobrim izvjescima i offshore racunima i imati posla samo s hgsrotom i bozemeprosti optima telekomom [tongue]

konacno je i ovo ozivilo…

Važeći podaci za uredovni dan 09.12.2009 .
ULJANIK PLOVIDBA D.D./REDOVNA ULPL-R-A

1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 36.428 +150
5. ZEVNIK JANEZ 25.368 -80
10. FONOVIĆ RENATO 14.785 -15

fonovicu je desetak kila kuna zatrebalo za drva kupit za zimu, right [lol]

Baltic Exchange Dry Index 3671 DOWN 120
BCI Baltic Exchange Capesize Index 5387 DOWN 292
BPI Baltic Exchange Panamax Index 3795 DOWN 105
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2432 UP 3
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1234 UP 12

kakav suptilni ukrcaj 50 po 50

BDI uvijek oscilira i sada je vjerojatno na redu preokret trenda u pozitivu, ipak ovih 3671 boda je 100% više od prognoze Peremadjara koji je pisao da će BDI u 4Q imati prosiječnu vrijednost 1850 bodova, toliko o tome kako je on sve pogodio što je napisao.

konacno je i ovo ozivilo…

Važeći podaci za uredovni dan 09.12.2009 .
ULJANIK PLOVIDBA D.D./REDOVNA ULPL-R-A

1. PAVLETIĆ DRAGUTIN 36.428 +150
5. ZEVNIK JANEZ 25.368 -80
10. FONOVIĆ RENATO 14.785 -15

fonovicu je desetak kila kuna zatrebalo za drva kupit za zimu, right [lol]

Koje su to fore, pa covjek je prodao 15 komada [shocked] Mora da im je dosadno, pa se zezaju [cool]

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

BDI uvijek oscilira i sada je vjerojatno na redu preokret trenda u pozitivu, ipak ovih 3671 boda je 100% više od prognoze Peremadjara koji je pisao da će BDI u 4Q imati prosiječnu vrijednost 1850 bodova, toliko o tome kako je on sve pogodio što je napisao.
[/quote]

nemoj protiv peremadjara – on je vizionar!
jednom kad dojde do toga on ce rec – ha kako ja znam!
a nakon sto je to ( 1850 ) prognozirao BDI je otisao skoro 100%

zašto ga uopće čitaš?
Peru za Predsjenika!

[/quote]

Ovu laž si ponovio već barem 5 puta.

A ja tebi svaki put isto kažem: Nađi mi gdje sam to rekao da će bdi bit 1850. Ja tvrdim da to nikad nisam rekao, a ti me opovrgni. Naravno, ne možeš to naći jer to nisam nikad rekao, a to znači da bezočno lažeš.

Inače, reci ti meni po kolko si ono kupio atpl i ulpl? I kolko dugo već držiš te skupo kupljene dionice? Jesi u međuvremenu još koga nagovorio na kupnju?

Kad si odgovoriš na ta pitanja ćeš shvatit da sam ja ovdje dobročinitelj i da pomažem ljudima donjeti prave investicijske odluke, a ne ti.

Koga briga da li će bdi okrenut il neće, de ti nama reci kad će ulpl rast i kad će ljudi zaradit na brodarskim dionicama? E pa vidiš, ne znaš. Nikog ne zanima šta ti misliš šta će bdi napravit sljedeće.

never surrender

Ovu laž si ponovio već barem 5 puta.
A ja tebi svaki put isto kažem: Nađi mi gdje sam to rekao da će bdi bit 1850. Ja tvrdim da to nikad nisam rekao, a ti me opovrgni. Naravno, ne možeš to naći jer to nisam nikad rekao, a to znači da bezočno lažeš.

24.09.09 17:25

Kada smo već kod indexa možda će i BDI idući tjedan gore barem su takve najave prema FFA od 21. 09. na balticexchange. Obzirom da će početak idučeg kvartala donijeti dodatnu živost na burzama u svijetu uz pozitivan BDI i dobar 3Q mogla bi i ULPL konačno uzletjeti 15-20%.

Čekaj poznat si mi od nekud? Nisi li ti onaj lik koji je još tamo od sedmog mjeseca na ATPLsvaki dan govorio: čekajte idući tjedan pa ćete vidjeti rast BDI—Sad će BDI okrenuti samo što nije — -nemojte prodavati dionice, bit će vam žao već idući ponedjeljak—itd?

I sada od onog da ‘sigurno’ idući tjedan ide okret, sada je spalo samo na ‘možda’? Šta je iduće? Šta ćeš pričati kada BDI bude na 1800? Hoće se opet čekati ‘idući tjedan’. Ne znam zbog čega to radiš i koja ti je svrha navlačiti ljude svojim laičkim prognozama, ali očito je da nemaš pojma što pričaš, samo naklapaš. a ti me uvjeri da to nije istina.

bajd vej, na imarexu ti je za futurse 4q cijena Bdi na 1,850. Slobodno provjeri, jučer palo još 5%.
[bye]
[/quote]

busted [lol] [lol]

New Report

Close