ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 25.11.2024. u 17:36
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
13,31
24.806
1,864
13,00
13,60
-3,55%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Mislim da je ovaj sadašnji pad crobexa i ULPL taktičke naravi i da će poslije ovoga usljediti rally pred kraj godine i nemoj te se iznenaditi ako ULPL preskoći i 1000 kn.

vidi se po ocjeni da su ovog forumasi puni….NEBU TO NIKAMO ISLO dok se ne rasproda…..
[/quote]
Pa možda je tako i bolje, sve je manje drhtavih ručica…al ima ih još dovoljno…
[/quote]
previse…..pratim malo ocjene cim se spomene cjena 1000 kn odmah stotke… [lol] [lol] [lol]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

previse…..pratim malo ocjene cim se spomene cjena 1000 kn odmah stotke… [lol] [lol] [lol]

pa i nije ti to neko mjerilo maj dir frend…
pera zvani madjar se samo pojavi od nikud, i kad mu zavaris kulju jer mu je ocena previsoka za ono sto je napisao- skuzis da je vec zatrpan s bar 5 stotki… a kad to skuzis- onda udri i raspali do koske cisto iz dispeta [wink] [lol]
btw- koliko hoces stotki za ovaj svoj post ? samo reci pa da sprovedemo u delo [kiss]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

106 XR @ okrenuo sam trgovanje u BEAR ,a tu je potreban potpuno drugaciji pritup..dok se ne desi probijanje 740 kn…. [bye] [bye] [bye] sto prije to shvatite ,bit ce manje gubitaka….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

106 XR @ okrenuo sam trgovanje u BEAR ,a tu je potreban potpuno drugaciji pritup..dok se ne desi probijanje 740 kn….

pristup pisanja na forumu ili ? [lol]

106XR @ imas li ulpl? ja nemam…nalog ceka izvan kanala….tu mi je isplativo kupit….ali kratki boravak unutra.. [cool]

106XR @ imas li ulpl? ja nemam…nalog ceka izvan kanala….tu mi je isplativo kupit….ali kratki boravak unutra.. cool

tesko mi je na to odgovoriti, malo je preosobno [lol]
ajmo reci da manje vise uvijek imam nesto [tongue]
al to je najmanje bitno… nego, sta je s onim buy on rumours sell on news ? sad imas neke rumors za neke nove ugovore i najavu da uskoro ide official news… to ne dozivljavas sad kad si bear ili ? [kiss]

Mislim da je ovaj sadašnji pad crobexa i ULPL taktičke naravi i da će poslije ovoga usljediti rally pred kraj godine i nemoj te se iznenaditi ako ULPL preskoći i 1000 kn.

vidi se po ocjeni da su ovog forumasi puni….NEBU TO NIKAMO ISLO dok se ne rasproda…..
[/quote]
Pa možda je tako i bolje, sve je manje drhtavih ručica…al ima ih još dovoljno…
[/quote]
[/quote]
Nisam ja tu cijenu izmislio ravnam se samo po knjigovodsvenoj vrijednosti ove dionice koja je nešto iznad 1000 kn, a na ovim razinama BDI-a početkom lipnja cijena se bila popela skoro do tisućice…

@inverter
Nisu svi trejderi kao ti i splico i ne zive na forumu.Kako Lkri?

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

@inverter
Nisu svi trejderi kao ti i splico i ne zive na forumu.Kako Lkri?

ljepe vjesti na sve strane…bdi u nebo…a brodari down…..tu nesto ne stima….. [undecid] naravno da trejdam….prilagodjavam se trzistu….bas bi ljepo prosao da sam drzao od 700 kn da niste mozda ekipa nakrcali na 900-1000kn????? pa djelite stotke glikosu,kad vam spomene cifru….fala na pitanju za lkri ,isti postupak kao sa brodarima…

@inverter
Ja sam kupio ipak malo nize, a sto se tice trejdanja to nije moj stil.Glikosu ne djelim stotke, ali znam da si ti meni dao jedinicu, ali ne ljutim se [cool].Pricanje da ce dionica skociti na 1000 je cisto drukanje, a isto kao i da ce pasti na 400.Kada bi taj koji to pise to znao sigurno nebi pisao tu po forumu vec kupovao, odnosno prodavo.

WWW.THEVENUSPROJECT.COM

106 XR @ okrenuo sam trgovanje u BEAR ,a tu je potreban potpuno drugaciji pritup..dok se ne desi probijanje 740 kn…. [bye] [bye] [bye] sto prije to shvatite ,bit ce manje gubitaka….

106xr koji velevažno proziva ostale forumaše uključujući mene se trudi ispast ležeran u današnjoj situaciji. Čovjek koji je kupio dionice prije ohoho mjeseci nije uspio baš ništa na njima zaradit a bio je uvjeren da će na novu godinu barem na Maldive sa zarađenim novem od ulpl.

Ovi smajlići na kraju svakog njegovog posta koji se valjaju po podu sad više ne pružaju sliku ležernosti autora ( kako se ranije dalo naslutit ) već sliku laganog šizoidnog poremećaja. Al razumijem to, meni bi već pao mrak na oči da u pol godine nisam baš ništa zaradio na burzi.

Kolega inverter je dao genijalnu opservaciju koju ostali nikako da prihvate. Zašto kupovat mačka u vreći? Il će kupit jeftino ( po njegovim kriterijima na 600 kuna, šta je ionako 20 posto niže od onog šta su drugi za dionicu donedavno plačali ) il će jednostavno kupit po 740-750 kuna jednog lijepog bajkovitog dana kad stvarno krene dionica rast. Možda će platit dionicu tad par posto skuplje od većine, al barem ovih dana ima miran san da mu ulaganje neće propast u bunar.

I ne znam da odgovorim 106xr-u ko to meni lijepi stotice, kolko vidim rijetko ko me dosad ozbiljno shvatio a to pokazuju i ocjene koje su redovito ispod 50 posto. Stvar je komičnija kad se vidi da sam više manje u svemu imao pravo. To znači da većina na forumu dijeli ocjene bezveze tj da se većina ne slaže samnom tj da je većina loše uložila ( pa su sada valjda isfrustrirani ). Al baš me briga, tu frustraciju iskaljujete na pogrešnoj osobi, moji novci su na dobra mjesta uloženi.

never surrender

imali kakvih dobri vremena nije mi jasno

jel moze ovo:
Ethiopian Shipping Lines have placed an order for two 41,500 dwt tankers
and seven 28,000 dwt MPP’s with delivery in 2011, the order has a
total cost of $290.0m.
[/quote]
neznam možda i može neznam prevesti
[/quote]

pa to ti je na tragu ovog [wink] [kiss]

‘U međuvremenu, što je potvrdio i direktor Uljanik Plovidbe Dragutin Pavletić, Uljanik planira graditi brodove za domaću Uljanik Plovidbu kojoj se sada zbog niske cijene brodova to isplati, dok Uljanik time sebi osigurava zaposlenost u kriznim vremenima.
"U ovo vrijeme potpuno nesigurnog tržišta dogovorili smo gradnju brodova namijenjenih prvenstveno za prijevoz rasutih tereta koje namjeravamo izgraditi u Uljaniku o čemu ćemo ovih danas potpisati ugovor", kazao je Dragutin Pavletić. ‘

sad ne mos rec da ti nis rekao [kiss]
[/quote]

106, zar ti vjeruješ u te priče, sad neposredno prije drugog kruga privatizacije brodogradilišta kad treba prikazat kako je knjiga što punija, da bi barem uljanik prošao ?
Dokaz koliko ugovori danas obvezuju i znače ti je cijela ova godina u kojoj je otkazano toliko brodova da to ne smijem ni napisat u postotku.
Al’ ti to ionako vrlo dobro znaš.

New Report

Close