Igra je stvarno zanimljiva.
Još dok dođe leteći, ima da ih sve uzmemo.
mozda tebi slavko, meni vise i nije [tongue] ajde, mozda ipak ovaj ‘nastrani’ dio gdje ih sve ‘uzimamo’ [kiss] [lol] [lol]
Lako moguc scenarij da brodari potegnu ,a građevinari napravi malo vecu stagnaciju tu gdje jesu [thumbsup]
Lako moguc scenarij da brodari potegnu ,a građevinari napravi malo vecu stagnaciju tu gdje jesu [thumbsup]
jedan dobar razlog da to bude,samo jedan ne tisuce nagadalica?????
Ova dionica ove godine uopće nije odradila nikakav rast, recimo cijena je bila u 5.siječnja (prvi radni dan burze) 620 kn a BDI je tada bio 772 boda, nafata 35$ , sada je cijena ULPL 670 kn, BDI 4234 boda, nafta 75-80$, također su značajno porasli svi burzovni indexi u svijetu i brodarske dionice pa čak i brodarske dionice na ZSE.
U međuvremenu je ULPL uspješno poslovala cijelu 2009 sva tri kvartala imala pozitivna i povećala flotu.
Ova dionica ove godine uopće nije odradila nikakav rast, recimo cijena je bila u 5.siječnja (prvi radni dan burze) 620 kn a BDI je tada bio 772 boda, nafata 35$ , sada je cijena ULPL 670 kn, BDI 4234 boda, nafta 75-80$, također su značajno porasli svi burzovni indexi u svijetu i brodarske dionice pa čak i brodarske dionice na ZSE.
U međuvremenu je ULPL uspješno poslovala cijelu 2009 sva tri kvartala imala pozitivna i povećala flotu.
[thumbsup] moze li netko malo pojasniti ovi post jer je zanimljiv skroz!
ne sjecam se da je ovo neko postao… ajde, lijepo je barem nesto procitati o ‘nasima’… u zadnje vrijeme slabo ih je po medijima [lol]
http://www.glasistre.hr/istra/vijest/138052
‘Sada će, slijedom svega toga, trebati revidirati i taj sporazum s Uljanik standardom, odnosno Bunarinom d.o.o.", izjavio je gradonačelnik Miletić.
Direktor Bunarine Goran Vrbanac nije želio davati izjave jer, kako je rekao, u tijeku su neki procesi pa ne bi želio izlaziti u javnost dok se ne okončaju’ [lol]
glikos vjerujem da si peodao na 730
Nisam prodao na 730 jer mi je to jednako rizično kao i prodati na 670-680, ova dionica je po svim kriterijima 100% podcijenjena, iskustvo me ući na ovoj (ali i na mnogim drugim dionicama) da rast se odradi munjevito i zato moram biti unutra. Kada bi kao kriterij uzeli vrijednost imovine i poslovanje tvrtke onda ULPL nikada u svojoj povijesti nije više vrijedila i sada bi trebala biti na svom ATH.
Katastrofa ,ja jučer nešto kupio a vidim da možda nisam još trebao ulaziti .Prva jača kupnja na 650 i 660kn.Dokle se ovo misli rušiti