Oznaka | Vrijednost | Promet | Količina | Kupovna | Prodajna | Promjena |
---|---|---|---|---|---|---|
ULPL | 14,17 | 2.381 | 168 | 14,10 | 14,50 | -1,40% |
Baltic Exchange Dry Index 4423 DOWN 84
BCI Baltic Exchange Capesize Index 7343 DOWN 199
BPI Baltic Exchange Panamax Index 4376 DOWN 48
BSI Baltic Exchange Supramax Index 2482 DOWN 5
BHSI Baltic Exchange Handysize Index 1097 UP 9
Ovdje su svi u kešu i drukaju dole,a prije tjedan dana ti isti su drukali prema gore.
ja nisam u kesu i ne drukam prema dole [upyours smajli] [lol]
Doći će ovo opet jednog dana na 735, vjerojatno do kraja tjedna, a dotle nek se iskrcaju drhtave rućice.
Doći će ovo opet jednog dana na 735, vjerojatno do kraja tjedna, a dotle nek se iskrcaju drhtave rućice.
Po meni sigurno bolje da to malo brže pleše, po mogućnosti od 610kn do 750kn
zaboravi na to
A mene ko kupuje…naime, razloga za prodaju ima više, a za kupnju samo jedan
taj jedan je da će rasti, e sada da li u taj kontekst rasta ULPL možemo staviti TNPL [wink]
Molim nekog znalca da mi objasni izračun vozarine za dry bulk iz ovog podatka
USD 20.5 SCALE/30000C (RELET)
Koliko je to USD dnevno
Hvala
taj jedan je da će rasti, e sada da li u taj kontekst rasta ULPL možemo staviti TNPL [wink]
[/quote]
Kupuju isti likovi koji prodaju, po principu utopi, sruši cijenu pa kupi.
[/quote]
cekaj malo drugar, ako ‘Domaći investitori imaju ogranićene kapacitete, špekulanti stoje po strani’, a ‘Stoka sitnog zuba se neće vratiti na tržište još nekoliko godina’ tko to onda kontinuirano pusi lovicu u svakom djiru ? [shocked] [lol]
[/quote]
Kupuju isti likovi koji prodaju, po principu utopi, sruši cijenu pa kupi.
[/quote]
cekaj malo drugar, ako ‘Domaći investitori imaju ogranićene kapacitete, špekulanti stoje po strani’, a ‘Stoka sitnog zuba se neće vratiti na tržište još nekoliko godina’ tko to onda kontinuirano pusi lovicu u svakom djiru ? [shocked] [lol]
[/quote]
ne pusi nitko nego netko ipak skuplja….. [cool]
ne bih se zaletavao ali sve sam sigurniji da je i tankersi index odradio lokalno dno pred par dana na 435 i polako krenuo gore (trenutno na 457 +5%)
Danas opet probio 500 [thumbsup]
http://www.naftemporiki.gr/markets/quote.asp?id=.BAIT