ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 13:21
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,70
15
1
14,30
14,60
2,80%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

a evo i indijanca s 10 kom na 705 na bidu. tko je to od vas, priznajte? [smiley]

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

Ja nisam majke mi!!!!!!

-sviđa mi se ova igra!!!!
Pozdrav.

[lol]

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

tu su se nasli ,nisam ja slagao listu [undecid] nisam shvatio poantu vaseg posta kolega ???

pa stisnite te proklete linkove i poanta dodje sama po sebi [wink] [lol] [lol] [thumbsup]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Tko je rekao da ULPL ima najbolje izvješće?

Tko je rekao da ULPL ima najbolje izvješće?

ja sam rekao, i ? [tongue]

http://www.youtube.com/watch?v=BIh_qgj1LP0

Rekao je leteći, a više ga nema.

Treba napraviti podjelu od onih koji konstantno iznose neistine i još se poslije hvale.
Leteći je sigurno jedan od njih. Zato oprez.

ANRICOM @ cekamo na bidu [cool]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

mislo sa da će to niže ,ma može i po ovoj cijeni [thumbsup]

Kako lebde s malo većim nalozima na prodaju, čas dolje, čas gore.
Dok ga netko ne pokupi.

Dok ga netko ne pokupi.

Stvarno rade gluposti…nama malima preostaje da se prilagodimo i igramo kako slonovi igraju

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Ja ne znam da li je itko od vas pogledao malo brojke i slova osim što ste gledali slikice brodova.
Ovo ovdje je vjerovatno jedna od najrizičnijih investicija na ZSE.
Dug na kapital 156,99%[bye]
Koeficijent tekuće likvidnosti na 0,37 [shocked]
Ne znam znate li vi da se smatra kako koeficijent tekuće likvidnosti manji od 1,5 implicira mogućnost da poduzeće ostane bez sredstava za podmirenje kratkoročnih obveza.
A ULPL je na 0,37.
Gore ne može.Svaki građevinar ima barem duplo bolji koeficijent od ULPL.
I svi se čude kako ne raste, zašto ne raste a BDI raste.Pa ne raste jer oni koji znaju čitati izvješća njima je jasno u kakvoj je ULPL poziciji.
Ja bi dobro razmislio na vašem mjestu koliko vam treba taj novac koji ste uložili ovdje

Ne pricaj gluposti!
Pogledaj novcani tijek,,,

Oni su iz redovnog poslovanja izfinancirali kupnju brodova…
Ovo je najbolja tvrtka uz ledo na burzi!

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

Dok ga netko ne pokupi.

Taj ne namjerava prodati. Kao ni onaj maneken sa ne znam koliko stotina komada od jučer.
A vi samo nasjedajte i prodajte.
[rolleyes]

New Report

Close