ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska ULPL (Uljanik plovidba d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Zadnja izmjena 22.11.2024. u 16:07
OznakaVrijednostPrometKoličinaKupovnaProdajnaPromjena
ULPL
14,17
2.381
168
14,10
14,50
-1,40%
Podaci su preuzeti sa ZSE uz odgodu od 15 minuta.

Poštovani..

Dionice se kupuju zbog njene vrijednosti , njene projekcije u buducnosti i zbog tehničkih razloga..
Prestanite stalno druge osudjivati za vlastiti neuspjeh. Svatko sam donosi procjenu oko kupnje ili prodaje dionica , bar bi tako trebao, a ne na temelju naloga na kupnji ili prodaji..
Postanite investitoori i prilagodite se trzistu, a ne trazite stalno krivca oko sebe jer jedini krivac za neuspjeh na burzi smo mi sami i naše neznanje te loše procjene

[i]MOJI POSTOVI NISU SAVJET NA KUPNJU,NA PRODAJU,NITI NA BAVLJENJE DIONICAMA,NITI SU INVESTICIJSKI SAVJETI ILI PREPORUKE.[/i]

***obrisano*** kolegice nije mi jasno zasto toliko zuci.
Uostalom neka radi sa svojim nalozima i dionicama sto hoce.

POŠTOVANI KOLEGA ===DELUX===VI STE JEDNA OBIČNA DRUMSKA- BRDSKO- PLANINSKA BUDALETINA

Razlog pada je dakle što su američki brodari krenuli oštro dolje, no u usporedbi s cijenama od početka mjeseca još su u debelom plusu, za razliku od nas koji praktično nismo ni rasli.

Prodaju traderi i drhtave ručice. Nema teorija zavjere.

:)))

Razočaran sam.
Nakon tolikog šepurenja po asku očekivao sam barem 620.
[lol]

ovo je zanimljivije od romana alan forda

Evo gledam nešta naprosto nevjerojatno, od toliko ludila me danas poklopilo na mojih špekulantskih 695 kuna, pa sam čak i kupio ulpl!

Za antologiju, peromadjar kupio ulpl ( doduše slučajno ).

Bit će to izgleda vijest dana u nekim krugovima.
A to će re reći, vjerojatno i ja gubim lovu na ovome s daljnjom korekcijom.
Eto pravda je zadovoljena, moji supatnici u dionici.
[smiley] [smiley]

never surrender

Evo gledam nešta naprosto nevjerojatno, od toliko ludila me danas poklopilo na mojih špekulantskih 695 kuna, pa sam čak i kupio ulpl!

Za antologiju, peromadjar kupio ulpl ( doduše slučajno ).

Bit će to izgleda vijest dana u nekim krugovima.
A to će re reći, vjerojatno i ja gubim lovu na ovome s daljnjom korekcijom.
Eto pravda je zadovoljena, moji supatnici u dionici.
[smiley] [smiley]

Pa dobro došao u klub..sad očekujem jedan dobar druk ali u drugom smjeru [lol]

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Nemam nikakvih aduta za drukat u drugom smejru, tako je kako je. Sad skupa s vama s ovim komadićem portfelja šutim i trpim, al neću kukat. Ako bude prilike za prodaju prodat ću (malen je ovdje spread cijene, a moj ulaz nizak na dnevnoj bazi ) ako ne nikom ništa, čekat ću povoljnije vjetrove.

never surrender

Nemaš nikakav adut je naprosto laž.
Kakva se klima stvori tako je.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

Šta sad moram nasilu nešta pisat pozitivno da bi mi dionica rasla??

Pa ne bavim se time, sorry, ako bude rasla super, ako ne ko mi je kriv, al drukat sigurno neću. Pa klima neg bude kakva bude.

Al trenutno ulpl očito zaslužuje bit ovdje gdje je, a do kad, vidjet ćemo. Ovo danas je bila najveća korekcija ulpl u jednom danu u zadnja 4 i pol mjeseca.

never surrender

@ANRICON
Koliko sam ja vidjela ti si se danas hvalio da si prodao 400 komada,ili se varam?

Ima ljudi koji od svog bogatstva nemaju ništa osim straha da će ga izgubiti.

Kako misliš sada, burza ti ne radi više danas.

Don't be convinced of your super knowledge of the market, the market does what it wants, and you are just along for the ride!

New Report

Close