s kojim ciljem ,želiš li zaista izači ili spustaš cijenu za dokup?
[/quote]
Hocu prodat po 703 a kupit po 685 hehehehehehe…
nek sve tresibabe izidju iz ulpl van
Burza je zajebancija i treba je tako dozivljavat…
Sramotna rađa danas , sva strašila nestala u 16.00 , a sudjeluju i neki odavde koji su još prekjučer imali drugu priču.
Okidač je bio u 14.20 i daljnji rast BDI , a dok se očekivao pad , trgovalo se po 715.
Prije par mjeseci poteglo na 1000 kn na 20% manjem BDI , ko tu koga prchi !?
Jedino veselje ovog pada je da se forumaši iskrcavaju.
Rijetki sa foruma mogu točno odrediti smjer tržišta.
U cemu je problem…
Na trzistu se ne kupuje i prodaje dionice na temelju kupnje i prodaje…
Ko se osvrce na odnos kupnje i prodaje taj nema znanje
Mogući razlozi za pad su:
A- nekome očajnički treba novac
B- netko namjerno ruši s manjom koičinom dionica kako bi povukao druge prodavače, pa onda vću količinu od prodane nadokupio po nižim cijenama
C- nešto se događa što obični smrtnici ne znaju ili u sektoru ili u državi
Inače nema nikakvog logičnog razloga za rasprodaju.
Ja ne prodajem pa makar išlo do nule, a sell cijena mi je bila 688,65 ; no da ja prodam uvjeren sam, cijena bi odmah sutra u startu bila 5% veća he he
Pozzz
i sretno svima
Sramotna rađa danas , sva strašila nestala u 16.00 , a sudjeluju i neki odavde koji su još prekjučer imali drugu priču.
Okidač je bio u 14.20 i daljnji rast BDI , a dok se očekivao pad , trgovalo se po 715.
Prije par mjeseci poteglo na 1000 kn na 20% manjem BDI , ko tu koga prchi !?
Sta je sramotno!???
Nemojte prodat ako znate da je strasilo..kupujte..
Trziste kapitala je tako uređeno da svatko moze kupovat i prodavat gdje mu cijena odgovara
U cemu je problem…
Na trzistu se ne kupuje i prodaje dionice na temelju kupnje i prodaje…
Ko se osvrce na odnos kupnje i prodaje taj nema znanje
[/quote]
Problem je u pojedincima koji dolaze sa pričom kakva njima odgovara,naprave pomutnju i onda odlaze..mene osobno to ne interesira,ja sam i jučer kupovala i svaki puta kad budem u mogučnosti dokupiti ču ,ali ovakav oblik "komunikacije" je odraz našeg društva u cijelini..neka se JA ukrcam povoljno ili dobro iskrcam,neka sam JA uvalio svoju priču nekome ,neka samo MENI paše… JA , i samo JA..MENI,MENI i samo MENI ..jad,jad i samo jad.
***obrisano*** http://finance.yahoo.com/q/cq?d=v1&s=DSX+DRYS+EGLE+EXM+FREE+GNK+nM+OCNF+SEA+QMAR+BHO+TRMD+ESEA+TBSI+TOPT+PRGN+GDOCF.pk+dnord.co+torm.co+gogl.ol+ceco.ol+bel.ol+jin.ol
ocito je ***obrisano*** i ovo jedan od razloga panike…